M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Na tej stronie są owe informacje, szczególnie się nie rozglądałem:
http://megadvd.bs.by/show.html?words=%C ... 1%EE%E2%FC

Ooo teraz widzę ,że wkrótce wydane zostaną odcinki 33-48. Szkoda ,że u nas nikt nie wydaje tak seriali na DVD.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

MJM akurat wydają. Tyle, ze za mało odcinków i za drogo to wszystko wychodzi. Mam kupować 6 odcinków tasiemca który ma ich teraz 460 za 8,50 zł? :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie, ale pomysł z serialami na DVD jest wporządku, więcej odcinków na jednym krążku i cena 4,99 to możnaby kolekcjonować. W Rosji wydanie zawiera 16 odcinków a nie 6 jak to ma miejsce w polsce, ale nie wiem jaka cena jest w Rosji za 1 DVD.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Na Allegro można sobie kupić DVD z MJM nawet za 4,50 zł ale dodajac do tego cene przesyłki (5 zł) to i tak się nie opłaca.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A jeśli ktoś ma ochotę na super pakiet MjM to już w sprzedaży jest paczka z odcinkami 1-60. Widziałem w Empiku i MediaMarkt.
Obrazek
10 płyt DVD z 60 odcinkami serialu to tylko 60zł! Moim zdaniem to dobra cena! Taniej to wychodzi niż kupowanie z gazetą, ale ja fanem nie jestem i nie zbieram za to zastanowiłbym się gdyby to była PM lub NW.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ostatnio w "M jak miłość" sporo się dzieje :serce:

Bardzo podoba mi się wątek Marysi i Rogowskiego. Mimo, że gra aktorska pani Pieńkowskiej wcześniej nie zbyt mi się podobała, to terz jestem nią zachwycony. Doskonale wczuwa się w swoją rolę i potrafi wzruszyć widzów. Mocno kibicuję jej i Arturowi :zeby: [glow=blue]No i czekam na pojawienie się pani laborantki (kocham panią Gorzelak :serce: ).[/glow]

Moja Małgosia wreszcie ma ciekawy wątek :D Marcin do niej idealnie pasuje, jednak nie wiem, czy Małgosia będzie się chciała związać z kolejnym mężczyzną.

Wątek Ewy mnie nudzi :ziewam: Mam go już dosyć.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też liczę, że Małgosia (której bardzo często po prostu nie lubiłam - taka była nieznośna) znajdzie szczęście w ramionach Marcina. Zmieniła się, jest nareszcie taka... niedepresyjna, fajna, smam nie wiem jaka...
Zdziwiłam się, że Mucha (Ania, nie nasz mucha :wink: ) naprawdę wyjechała.
Tylko kiedy zmienią czołówkę? Tego mam już naprawdę dość!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Obrazek

Kobieta wygląda identycznie jak Teresa z "MjM" :shock: Czy tylko mi sie tak zdaje? Jest to Elizabeth Hendrickson (Mary Margeret 'Maggie' & Mary Frances 'Frankie' z All My Children)

Ciesze sie, że Małgosia ma ciekawy wątek.
Awatar użytkownika
Szogunka

SallyFan, sorki, ale ja nie widzę podobieństwa. Co najwyżej, to do naszej nowej Bridget.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ostatnie odcinki "M jak miłość" są przepiękne -chodzi mi oczywiście o wątek Marysi. Mocno kibicuję jej i Arturowi. Kochają się i to widać!
Primok

Post autor: Primok »

Dziwna jest ta cała Julka ::kwasny:: . A Piotrek jak zawsze ma jakieś 'problemy' z kobietami :mrgreen: . Nie ma Kamila, to teraz po rady chodzi do nowego współlokatora.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Nie oglądam, ale coś tam widziałem, a więcej mi opowiadano. Jakaś ładna dziewczyna podrywa tego bliźniaka. On w ogóle nie jest męski, a to ładna dziewczyna. Co jej się może w nim podobać? "M jak miłość" to taki życiowy i pasjonujący serial. :roll:
Primok

Post autor: Primok »

Brooklyn pisze:Co jej się może w nim podobać?
Jest starszy od niej :wink: . A czy ona taka 'ładna' :roll: .
[shadow=black]A jak później się okaże dziewczyna w takich gustuje :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

mucha331 pisze:Ostatnie odcinki "M jak miłość" są przepiękne -chodzi mi oczywiście o wątek Marysi. Mocno kibicuję jej i Arturowi. Kochają się i to widać!
Zgadzam się!
To jak Marysia walczy z uczuciem do Artura, jak ciągle broni się sama przed sobą... Cały ten wątek robi wielkie wrażenie. :)
W sumie to Artur jest lepszy od Krzyśka...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Głupio to zabrzmi, jakby serial mi się mieszał z realem, ale co tam: ja ciągle pamiętam Krzyśkowi że zdradził Marysię i do końca miałam mu to za złe. Artur jest trochę taka mamałyga, ale rzeczywiście pasuje do Marysi. yeż im gorąco kibicuję, choć Marysia chyba jeszcze nie jest gotowa...
ODPOWIEDZ