Bieżące odcinki cz. 1
Bo info o pogrzebie Macy nie było rozgłoszone publicznie 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
To ty się lepiej nie kompromituj takimi komentarzami. Pojawił się dopiero co na forum i gada bzdury jak mało który. Masz jakiś sensowny komentarz do zachowania Adama? Chyba nie.Ralphie pisze:Hannibal przestań już się upokarzać swoimi bezsensownymi postami. Dziękuję
All good things to those who wait
Adam się ukrywa, nikt nie wie gdzie jest, więc jak go mieli powiadomić? Szczególnie, że termin i miejsce pogrzebu utrzymywano w tajemnicy, nie mógł on więc sobie po prostu o tym przeczytać i przyjść. Poza tym to byłoby pierwsze miejsce, gdzie szukaliby go ci jego gangsterzy. A ponad wszystko nie było go przez ostatnie odcinki, więc to niewłaściwy temat na roztrząsanie tego.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
k@tie
mam nadzieję, że Kimberly w końcu dostanie za swoje. Brooke była taka szczęśliwa w przedostatnim odcinku - chyba nigdy nie była aż tak, a ta małolata musiała wszystko zniszczyć. no i oczywiście bridget. ale to jest śmieszne bo brooke nie może wyjść za kolejnego forrestera, a kimberly może się uganiać za mężem swojej niedawno zmarłej siostry i jest dobrze...
Kimberly nie jest groźna , jedynie kto może popsuć sytuacje na lini Brooke-Thorne jest Bridget . Mam nadzieje,że Bridget się opamięta i powstrzyma swój egozim . Córka Logan jest bardzo podoba z charakteru do Cesarzowej .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Gabra-Sheila
Piątkowe odcinki tak mi się podobały, że musiałam obejrzeć dzisiejszą powtórkę
Brook jest w identycznej sytuacji co kiedyś Thorne i tak samo cierpi jak on wówczas
(jak już pisałam wczesniej, mamy powtórke z Wenecji
) Dziwię się, że Thorne jej o tym nie przypomniał
Oboje poddali się chwilowej namiętności, więc powinni się dogadać
Mnie też żal Morgan,ale tylko ze względu na to,że nikt nie zainteresował się jej kolekcją
Tekst Stefy o pocałunku również mnie rozbawił....ma kobieta trochę uciechy i rozrywki po ostatnich stresach

Brook jest w identycznej sytuacji co kiedyś Thorne i tak samo cierpi jak on wówczas
(jak już pisałam wczesniej, mamy powtórke z Wenecji
Mnie też żal Morgan,ale tylko ze względu na to,że nikt nie zainteresował się jej kolekcją
Tekst Stefy o pocałunku również mnie rozbawił....ma kobieta trochę uciechy i rozrywki po ostatnich stresach
- Adex-fan Brooke
Rzeczywiście możliwe że ten serial jest zły dla "Dulskich"
Zachowanie Eryka i Ridge'a jak przytrzymali Thorne'a było bezczelne -on i tak ma do nich wszystkich cierpliwość -co to za rodzina co cieszą się gdy on jest nieszsczęśliwy?!
Rzeczywiście szkoda Morgan że te smarkule jej popsuły pokaz, ale najśmieszniejsze że nikt poza Taylor nie okazał współczucia, Kimberly wielka modelka nawet chyba ani razu nie wyszła na wybieg
i znowu jak z urwaną suknią z Kim był skandal, jej tato pewnie się wkurzył jeśli widział to w tv gdzieś z ukrycia
CJ i Sally też zaszokowała ich Kim
Jeszcze co do Morgan to nawet rozumiem jej zachowanie -kocha Ridge'a i to dla niego posuwa się do takich rzeczy, nie mówie że to dobrze bo robi źle, ale trochę ją rozumiem. Za to Amber ostatnio taka dobra jak nigdy, prawda Boldfanko? Przynajmniej już chyba żaden widz nie powie że chodzi jej o pieniądze!!
Śmieszny ten reporter Dax, jeszcze jak fotografowali Morgan i Taylor w objęciach
Zachowanie Eryka i Ridge'a jak przytrzymali Thorne'a było bezczelne -on i tak ma do nich wszystkich cierpliwość -co to za rodzina co cieszą się gdy on jest nieszsczęśliwy?!
Rzeczywiście szkoda Morgan że te smarkule jej popsuły pokaz, ale najśmieszniejsze że nikt poza Taylor nie okazał współczucia, Kimberly wielka modelka nawet chyba ani razu nie wyszła na wybieg
Śmieszny ten reporter Dax, jeszcze jak fotografowali Morgan i Taylor w objęciach
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Fakt, do tego jeszcze miał pretensje do Taylor, że nic nie wspomniała mu o rzekomym związku Thorne'a i KimAdex-fan Brooke pisze:Śmieszny ten reporter Dax, jeszcze jak fotografowali Morgan i Taylor w objęciach
Zobaczyłem piątkowe odcinki dzięki użytkownikom którzy wlepili je na youtube i dali linki w wideach z TVP i jestem im winny naprawdę wielkie podziękowania, co niniejszym czynię.
Rzeczywiście były b. fajne.
===
Co do dzisiejszego I odcinka, to:
- rozmowa Amber i Ricka to jest porażka
Amber jakoś nie wygląda na nieszczęśliwą, że Forresterowie kierują jej życiem, a to niedawno b, jej (ponoć) przeszkadzało... jak dla mnie ten wątek to porażka. Na Ricka już nie mogę patrzeć, co za głupi dzieciak, nic nie robi tylko chodzi w gangolach i gada pierdoły. Wziąłby się za naukę 
- b. rozbawiła mnie rozmowa Kimberly (mojej ulubienicy) i Brooke, szczególnie jak Kim porównywała się do Brooke sprzed 20 lat
))) Ma rację
Brooke jest jak Stephani, a Kim jak Brooke z czasów, gdy świat był jeszcze młody.
- Stephani wniebowzięta, ale niech ma trochę radości,
- Morgan mi szkoda (moja druga ulubienica), dostaje od życia tylko po dupie
Rzeczywiście były b. fajne.
===
Co do dzisiejszego I odcinka, to:
- rozmowa Amber i Ricka to jest porażka
- b. rozbawiła mnie rozmowa Kimberly (mojej ulubienicy) i Brooke, szczególnie jak Kim porównywała się do Brooke sprzed 20 lat
- Stephani wniebowzięta, ale niech ma trochę radości,
- Morgan mi szkoda (moja druga ulubienica), dostaje od życia tylko po dupie
Mnie bardziej zdziwiło, że Amber teraz omalże martwi się o szczęście Brooke. Albo dziewczyna stała się teraz anielsko dobrą istotą, albo... kocha mimo wszystko Ricka i chce jego szczęścia - a on bardzo kibicuje matce.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Electra
Dzisiejsze odcinki baaardzo mi się podobały
. Brawa dla:
Ricka, bo chociaz Thorne nie jest takim skonczonym draniem, to od dawna twierdziłam, że przyda mu się, jak go ktoś zdrowo strzeli po tej buźce. Jestem pełna podziwu, jak bardzo stoi w obronie matki i jak chce jej szczęścia (w przeciwieństwie do tej szczyluwy Bridget
)
Amber, bo jedyna jest na tyle bystra, że rozgryzła intryge Bridget i Kimberly. Pozatym dziś fajnie wyglądała, baaardzo naturalnie
.
A Kim jest jeszcze bardziej żałosna niż kiedykolwiek wcześniej. Podziwiam Brooke, że zachowała spokój, bo ja bym panience zerwała ten tynk z twarzy. Co ona sobie w ogóle myśli. "Dziewietnastoletnia dziewica"
. Nie moge poprostu. I szkoda, że Rick bardziej nią nie potrząchnął. Jak oglądałam mode z mamą, to pod adresem tej 'laski' bardzo ciekawe epitety leciały
.
Mam nadzieję, że Kim nie będzie miała tej satysfakcji, że Thorne całkowicie na nią poleci...[/scroll]
A Kim jest jeszcze bardziej żałosna niż kiedykolwiek wcześniej. Podziwiam Brooke, że zachowała spokój, bo ja bym panience zerwała ten tynk z twarzy. Co ona sobie w ogóle myśli. "Dziewietnastoletnia dziewica"
Mam nadzieję, że Kim nie będzie miała tej satysfakcji, że Thorne całkowicie na nią poleci...[/scroll]