Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gorzej że Taylor jest takim lichym lekarzem - nie na darmo wymyślono że jeśli taka osoba jest powiązana jakoś z pacjentem nie powinna mu pomagać a Brooke tak ślepo wierzy w jej umiejętności, no ale mi też podoba się Taylor grzecznie służąca pomocą Brooke :D 8) Przynajmniej wtedy mówi indywidualnie a nie co jej podszeptuje banda fałszywych Forresterów.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co do wiedzy Taylor w zakresie psychlogii to mam wielkiej zastrzeżenia, choćby przykład Morgan . Logan powinna do kogoś innego chodzić po porady.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi, ale Logan tylko w Taylor pokłada nadzieje. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Robi, ale Logan tylko w Taylor pokłada nadzieje. 8)
Ma za dobre serce, szybko jej wybaczyła podłą intrygę ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

B@r pisze:Robi, ale Logan tylko w Taylor pokłada nadzieje. 8)
I tu właśnie Logan popełniła błąd , jest zbyt ufna , a później cierpi przez takich ludzi jak...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Zbyt ufna w stosunku do ludzi jest Taylor a nie Brooke.To pewnie nie raz jeszcze się na niej zemści.Taylor jest uczciwa i w każdym próbuje znaleźć dobre cechy.Nawe w Brooke Robi.I nigdy nikomu nie odmówiła pomocy, chociaż może miałaby i ku temu powody.Taylor nie odrzuca od siebie ludzi nawet jeśli kiedykolwiek wyrządzili jej krzwywdę, wręcz przeciwnie - stara się ich zrozumieć i wytłumaczyć. ich zachowanie.Tak więc Robi to nie Brooke popełnia błąd ufając Taylor - moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Clarck nienawidzi Taylor, bo Taylor odmówiła pomocy Macy, kiedy ta miała kłopoty z alkoholem, nie pamiętasz już nutelka?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

M.in. Wenecja także była przejawem uczciwości i dobroci pani doktor :?: - nutelko .
Awatar użytkownika
nutelka

Nie Robi, nigdy tak nie twierdziłam.Wenecja to wyjątkowo ciemna karta w historii pani doktor.Ale wszyscy ludzie popełniają błędy.Taylor nie od początku zgadzała się na tą intrygę.Dla mnie jej zgoda była wynikiem szantażu emocjonalnego ze strony Erica.Pamiętasz, jak straszył ją, że jeżeli tego nie zrobią to Stephanie może umrzeć?Taylor źle zrobiła zgadzając się, ale moim zdaniem jest to niechlubny wyjątek w historii jej postaci w tym filmie.
A czy nie zawiedzie się na Brooke?Moim zdaniem jeszcze nie jeden raz. :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Jak na razie bardziej zawodzę na Taylor niż na Brooke ,ale każdy ma inny pogląd na świat .
Awatar użytkownika
nutelka

Robi, nie można zawieść się na kimś, kogo się nie lubi lub chociaż nie darzy sympatią tak jak Ty Taylor.Ja nigdy nie zawiodłam się na Brooke, bo wiem do czego ona jest zdolna.Czy to jest sprawa poglądu na świat - tego do końca nie wiem.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A dlaczego zbyłaś milczeniem mojego posta? Jest skierowany bezpośrednio do Ciebie, nutelko.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Forrester

Post autor: Forrester »

Brooke o wszystkim dowiaduje się ostatnia :wink: Znowu nie ma pojęcia o tym co dzieje się na linii Amber-Rick-CJ-Eric III, podczas gdy wszyscy już o tym wiedzą. I nawet nie chce pocieszyć syna ::plask wczolo:

Ale Taylor nie pomogła Macy... Jasne. Więcej krzywdy Macy zaznała od innych chyba...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Forrester pisze:Brooke o wszystkim dowiaduje się ostatnia :wink: Znowu nie ma pojęcia o tym co dzieje się na linii Amber-Rick-CJ-Eric III, podczas gdy wszyscy już o tym wiedzą. I nawet nie chce pocieszyć syna ::plask wczolo:

Ale Taylor nie pomogła Macy... Jasne. Więcej krzywdy Macy zaznała od innych chyba...
Przecież oczywiste jest dla każdego kto umie patrzeć obiektywnie i mieć otwarte oczy (a nie zalane obsesyjną nienawiścią), że wszystko i wszystkich ogarnia swoją tyranią i zarządza wiedźma Stephanie.
To w jej domu wszystko się odbywa, a Brooke nawet nie ma tam wstępu. A poza tym ma prawo do własnego życia, a nie wiecznie się martwić o debilnego synka prowadzonego przez tę starą Tyrankę zamulającą mu umysł.
Brooke powinna raczej załatwić Rickowi dobry szpital dla psychicznie chorych, bo to by było najlepsze wyjście i odseparowanie go od kretyna Ojca i Trucizny Stephanie. ::kwasny::
A co do krzywd, które całemu światu wyrządziła Brooke i tylko Brooke, bo inni są święci, to radzę dorzucić wielką KRZYWDĘ jaką wyrządziła teraz biednej , pokrzywdzonej Kimberly.
Zapomniała podać jej na tacy gotowego do miłości Thorna i jeszcze wachlować ich w łóżku gdy się spocą od miłosnych wysiłków. ::jezyk::
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Ja tam zawsze byłem za Brooke. Wlasciwie to nie widze u niej wad. To poprostu prawdziwy człowiek który ma swoje uczucia, pragnienia i chwile słabości.
Może dlatego że nie jest przez reżysera sztucznie kreowana na "świętą" wiec pewnie dlatego powstają te zaczepki/przyczepki :)
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
ODPOWIEDZ