Deacon Sharpe

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Tak, Deacon wniósł powiew świerzosci.... :mrgreen:
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Dla mnie Deacon to cwaniaczek, który zgrywa twardziela ::kwasny:: Dorobił się pewnie poprzez jakieś brudne interesy i przekręty ::krzyw:: Ale jest przystojny ::jezyk:: Przynajmniej jak dla mnie :zeby:
Nelya

Post autor: Nelya »

Co nie zmienia faktu, że mógłby się ogolić :P Rick za to wygląda przy nim, jakby wcale jeszcze tego nie robił ;))
I jak już ktoś wspominał w innym temacie, jego słownictwo względem kobiet pozostawia wiele do życzenia... Pewnie wredny szowinista.
Może i zgrywa twardziela, ale co w takim razie powiedzieć o Ricku? ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Niestety, Deacon mi nie podoba się. Co prawda zgrywa twardziela, ale w negatywnym znaczeniu tego słowa. Spodziewałem się troszkę więcej po tej postaci, ale w MNS potrzebny jest czasem taki typek, by odświeżyć serial.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Dawidek pisze:Niestety, Deacon mi nie podoba się. Co prawda zgrywa twardziela, ale w negatywnym znaczeniu tego słowa. Spodziewałem się troszkę więcej po tej postaci, ale w MNS potrzebny jest czasem taki typek, by odświeżyć serial.
Oczywiście, scenarzyści kreują Deacona jako totalne przeciwieństwo zadbanego i wypucowanego Ricka ::jezyk:: I dobrze,potrzebna jest czasem taka postać:):):) :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mnie się postać Deacona podoba, a szczególnie to jak przygaduje on Rickowi...
"Myślisz, że mając kasę masz władzę". Bravo Deacon!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

A Rick tak waśnie myśli ;) i ma rację ;) , więc objekcje Deacona świadczą albo o tym, że nie zna życia (w co wątpię), albo raczej o tym, że gada co mu ślina na język przyniesie ::jezyk:: :P
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Deacon jest brzydki jak noc, zaczyna być przewidywalny, obleśny, paskudny, ale bardzo chcę by był (przynajmniej na razie), bo w końcu ożywia ten serial. Wczoraj byłam przekonana, że zacznie podrywać Amber! A tu rozczarowanie... :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szogunka pisze:Deacon jest brzydki jak noc, zaczyna być przewidywalny, obleśny, paskudny, ale bardzo chcę by był (przynajmniej na razie), bo w końcu ożywia ten serial. Wczoraj byłam przekonana, że zacznie podrywać Amber! A tu rozczarowanie... :lol:
Trochę przeczysz sama sobie. Czyli nie jest do końca taki przewidywalny. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Pewnie jeszcze będzie wykorzystywał Ricka :D (tzn. w sensie - pieniądze ;) )
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Mandy pisze:Pewnie jeszcze będzie wykorzystywał Ricka :D (tzn. w sensie - pieniądze ;) )
No i bardzo dobrze. Należy się Rickowi kara za tę obrzydliwą intrygę i głupotę. ::plask wczolo:
Szukać podejrzanego typa, żeby wchodzić z nim w interesy ::cojest:: Debil :roll:
Deacon jest teraz bardzo potrzebny w serialu, bo tym małym dupkom już zupełnie poodbijało. Zresztą starzy też nie są lepsi. Ktoś musi nimi potrząsnąć. ::chytry::
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Tez mam nadzieje ze Deacon utrze nosa tym dwom rzucającym sie pchłom (Rick i CJ)
A mnie zdziwila beszczelnośc do Jonathana, poprostu szczyt arogancji...

Gdyby wcześniej wpadł na taki pomysł to było by wystarczajaco duzo czasu, sprawdzić Deacona, przygotowac odpowiednie dokumenty.
A prawnik ma milon rzeczy na głowie sprawe w sadzie do ktorej sie musi pezygotowac a ten wszystko chce na już...nawazyl piwa niech je teraz wypije!
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Forrester

Post autor: Forrester »

Deacon już ożywił nieco ten serial. Przy nim taki laluś jak Rick czy rzucający się bez przerwy CJ to młokosy, które nie mogą się do niego porównywać. To taki czarny charakterek, który wprowadza też sporą dawkę humoru swoimi tekstami (choć tutaj wciąż najlepsza jest Sally :wink: ). Myślę,że sporo jeszcze namiesza, już po kilku odcinkach zrobił tyle szumu, że zarówno Forresterowie jak i gang Spectry mogą się go poważnie bać :zeby:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

No, no, Deacon dopiero się pojawił a już wywołuje swoją obecnością nie małe zamieszanie :D. Coś mi się wydaje, że zostanie z nami na dłużej.
Na początku go nie lubiłam, wiadomo, cham i drań, a w dodatku szowinistyczna świnia bez poszanowania dla zmarłych, ale dzisiejszy odcinek zmienił mój stosunek do niego. Zachowywał się naprawdę dorośle, przysłuchiwał się uważnie tej całej wymianie zdań i nie dał Sally wyciągnąć z siebie informacji, a także obserwował wszystkie szczegóły. Słyszeliście ten tekt o kolczykach Stephanie? Dam głowę, że chodziło mu o to, że drogie, a nie ładne.
Także Deacon króluje. Kto by chciał maślanego rogalika (Ricka) czy jajko niespodziankę (CJ'a), skoro może mieć od razu tort z Pop Divą w środku :D. Poczekamy i zobaczymy co będzie dalej.
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:Deacon już ożywił nieco ten serial. Przy nim taki laluś jak Rick czy rzucający się bez przerwy CJ to młokosy, które nie mogą się do niego porównywać. To taki czarny charakterek, który wprowadza też sporą dawkę humoru swoimi tekstami (choć tutaj wciąż najlepsza jest Sally :wink: ). Myślę,że sporo jeszcze namiesza, już po kilku odcinkach zrobił tyle szumu, że zarówno Forresterowie jak i gang Spectry mogą się go poważnie bać :zeby:
Zgadzam się. :twisted:
A co do kolczyków to była chyba zapowiedź że wkrótce Deacon odważy się wycisnąć z królowej forse :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ