Też ciekawe skąd Honorata wiedziała gdzie Piotrek mieszkaSzogunka pisze:Tylko właściwie po co ona polazła do Piotra? Chce go podać na Policję? To po kiego go odwiedzała? nawet go nie spoliczkowała, za to, "co zrobił jej córce"
M jak miłość
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Przecież Honorata jest tam sekretarką. Ma dostęp do wszystkich papierów. Gdzieś musi być przecież adres Piotrka.
A słyszeliście o nowym facecie Marii? Oj będzie sie działo. Wiecej tu ;P http://m-jak-milosc.blog.pl/
A słyszeliście o nowym facecie Marii? Oj będzie sie działo. Wiecej tu ;P http://m-jak-milosc.blog.pl/
- karoleczka
- Adex-fan Brooke
Faktycznie oni i Cichopek wypadają sztucznie.karoleczka pisze:Mroczkowie grać nie umieją
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I bardzo dobrzeIpo pisze:
Teraz zapewne Artur będzie z Dorotą
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kilka fotek z oststniego odcinka:

[ Dodano: 2007-02-18, 22:13 ]
Jak podaje dwutygodnik MjM, nowa czołówka Nowa czołówka będzie w okolicy 483 odcinka gdzie pojawi się "nowy" Łukasz.
Opóźnienie premiery czołówki było właśnie spowodowane brakiem aktora odtwarzającego rolę syna Marty.

[ Dodano: 2007-02-18, 22:13 ]
Jak podaje dwutygodnik MjM, nowa czołówka Nowa czołówka będzie w okolicy 483 odcinka gdzie pojawi się "nowy" Łukasz.
Opóźnienie premiery czołówki było właśnie spowodowane brakiem aktora odtwarzającego rolę syna Marty.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Bo ma dużo obowiązków w gimnazium.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Gimnazjum i obowiązki to byly dwie odmienne rzeczy .Abec pisze:Bo ma dużo obowiązków w gimnazium.
Poprzedni aktor mi się nie podobal , zobaczymy jak będzie gral ten
Piotrek chyba wykorzystywal seksualnie Julkę.Przynajmniej ona tak mówi , a ja nie mam powodu aby jej nie wierzyćCathin pisze:Zgadzam się, był drętwy. Ciekawe jaki będzie jego następca. Chociaż w sumie nie oglądam MjM, ale mniej więcej wiem, co się dzieje. Tylko nie kumam wątków dookoła Kingi i Piotrka.
- kimberly1990
Podobał mi się wczorajszy odcinek, choc w sumie myslalam, ze watek Piotrka i tej małolaty bedzie dluzszy, tzn bardziej skomplikowany
A tu wszystko sie tak pieknie rozwiazalo, pomyslnie dla Piotra itp.
Paweł strasznie mnie wkurza
Jejku, co on widzi w tej Teresie?
Ta dziewczyna, co wczoraj go pocalowala tez beznadzejna
No ale moglby sobie znalezc jakas mloda, fajna dziewczyne
Simona rlz

Paweł strasznie mnie wkurza
Simona rlz