M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Forrester

Post autor: Forrester »

Szogunka pisze:Tylko właściwie po co ona polazła do Piotra? Chce go podać na Policję? To po kiego go odwiedzała? nawet go nie spoliczkowała, za to, "co zrobił jej córce"
Też ciekawe skąd Honorata wiedziała gdzie Piotrek mieszka :wink: Chyba, że jej wyjawił w pracy :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Przecież Honorata jest tam sekretarką. Ma dostęp do wszystkich papierów. Gdzieś musi być przecież adres Piotrka.

A słyszeliście o nowym facecie Marii? Oj będzie sie działo. Wiecej tu ;P http://m-jak-milosc.blog.pl/
Awatar użytkownika
karoleczka

Post autor: karoleczka »

Mroczkowie grać nie umieją :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

karoleczka pisze:Mroczkowie grać nie umieją :cry:
Faktycznie oni i Cichopek wypadają sztucznie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ipo pisze:
A słyszeliście o nowym facecie Marii? Oj będzie sie działo. Wiecej tu ;P http://m-jak-milosc.blog.pl/
I bardzo dobrze 8) Artur otrąci ją na pewno niedługo dla Doroty :serce: a Marysia znajdzie sobie innego fagasa ,jakiego... mało mnie to obchodzi ,szkoda ,że Marysia nie zginęła pod kołami samochodu ::jezyk::
Teraz zapewne Artur będzie z Dorotą :D Już się nie mogę doczekać kiedy będą parą , od pierwszego odcinka w którym spotkali się po latach była wyczuwalna miedzy nimi chemia
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Eeee tam, wredna Dorotka nie ma szans!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kilka fotek z oststniego odcinka:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

[ Dodano: 2007-02-18, 22:13 ]
Jak podaje dwutygodnik MjM, nowa czołówka Nowa czołówka będzie w okolicy 483 odcinka gdzie pojawi się "nowy" Łukasz.
Opóźnienie premiery czołówki było właśnie spowodowane brakiem aktora odtwarzającego rolę syna Marty.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

483 czyli nowa czołówka za jakiś miesiąc, pod koniec marca...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A dlaczego "stary" odchodzi? Ale nie żałuje go bo był drętwy ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Bo ma dużo obowiązków w gimnazium.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ten nowy wygląda jak dziewczyna, przepraszam ale kiedy zobaczyłem go na okładce ŚS byłem przekonany ,że to dziewczyna! ::loll::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Abec pisze:Bo ma dużo obowiązków w gimnazium.
Gimnazjum i obowiązki to byly dwie odmienne rzeczy . ::jezyk:: Przynajmniej w moim gimnazjum .Szkoda , że już wyroslem z tych czasów .
Poprzedni aktor mi się nie podobal , zobaczymy jak będzie gral ten
Cathin

Post autor: Cathin »

Zgadzam się, był drętwy. Ciekawe jaki będzie jego następca. Chociaż w sumie nie oglądam MjM, ale mniej więcej wiem, co się dzieje. Tylko nie kumam wątków dookoła Kingi i Piotrka.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Tkk_Bolly

Cathin pisze:Zgadzam się, był drętwy. Ciekawe jaki będzie jego następca. Chociaż w sumie nie oglądam MjM, ale mniej więcej wiem, co się dzieje. Tylko nie kumam wątków dookoła Kingi i Piotrka.
Piotrek chyba wykorzystywal seksualnie Julkę.Przynajmniej ona tak mówi , a ja nie mam powodu aby jej nie wierzyć ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Podobał mi się wczorajszy odcinek, choc w sumie myslalam, ze watek Piotrka i tej małolaty bedzie dluzszy, tzn bardziej skomplikowany ::jezyk:: A tu wszystko sie tak pieknie rozwiazalo, pomyslnie dla Piotra itp. ::jezyk::
Paweł strasznie mnie wkurza ::ok:: Jejku, co on widzi w tej Teresie? ::plask wczolo: ::kwasny:: Ta dziewczyna, co wczoraj go pocalowala tez beznadzejna ::plask wczolo: No ale moglby sobie znalezc jakas mloda, fajna dziewczyne ::ok:: ::jezyk::
Simona rlz :: bow :: :mrgreen:
ODPOWIEDZ