Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Damians pisze:Zachowanie Forresterów na wiadomość, że Clarke zastał uduszony było dla mnie jakieś dziwne ::kwasny:: ::ke:: Jedynie niania zachowała się tak jak powinna i natychmiast o wszystkim ich poinformowała. Natomiast Taylor w ogóle się tym nie przejęła i jeszcze była zdziwiona dlaczego Ridge się tym przejmuje ::plask wczolo:
Przecież Clarke jest w życiu Forresterów od zawsze, był członkiem ich rodziny i w życiu Ridga jest o wiele dłużej niż jest Taylor. A ta wiadomość w ogóle nią nie wstrząsnęła, nawet nie raczy poinformować o tym Stefy...
Jonatthan wyglądał dzisiaj jak jakiś tajny wywiadu( ciekawo czy Macierewicz już się nim zajął? ::chytry:: ::jezyk:: ) i ten głupi Rick, który dał sie Deaconowi głaskać...Mógł przynajmniej ten swój pusty łeb trzymać prosto, a nie kręcić nim tak, ze aż wypadła mu tajna słuchawka...
Trzask łamiących się kości Clarka był rzeczywiście przerażający... ::bojesie:: ::bojesie::

Czegoś tutaj nie rozumiem. Forresterowie chcą oskarżyć, że Deacon handluje dzieckiem. A oni co robią? Płacą mu milion $ a on jeszcze mówi, że Sally dawała mniej dlatego wybrał ich. To jest istne przekupstwo..
Zgadzam się z Tobą Damians :zeby: Dodam jeszcze, że zachowanie Forresterów było rzeczywiście bardzo sztuczne ::krzyw:: No i troche rozbawiło mnie(choc sama sytuacja jest oczywiście tragiczna) kiedy Sally powiedziała w szpitalu ,że nie wyjdzie stąd dopóki Clarke nie odezwie się...a on ma przecież zmiażdzone struny głosowe ::krzyw:: ...no chyba że była to przenośnia(pewnie tak), żeby zrobił jakikolwiek ruch ::krzyw::
Poza tym kto zostawia węża na korytarzy koło windy..... ::ysz:: Przeciez każdy może go wypuścic...i nie wiem jak w tym miejscu miał on się przyzwyczaić do otoczenia ::ysz::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawy pierwszy odcinek prawda? :zeby: Postacie z "Sunset Beach" -Deacon i Morgan porządnie mieszają u Forresterów :twisted: No i wreszcie widzimy prawdziwą twarz Morgan!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Dowiedzieliśmy się że Morgan jest dobrą aktorką xP...

Widać że Amber chce by Deacon oddał dziecko Forresterom a nie Spectrom :D
little girl

Post autor: little girl »

ana pisze:Przeciez każdy może go wypuścic...
no i zrobiła to Morgan... :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A na koniec drugiego odcinka w scenie z Deaconem,Carmen,Stephanie posypały się dobre teksty ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
przystojny_noca

Post autor: przystojny_noca »

Śmieszne dzisiaj były te odcinki, Deacon przeszukuje całe mieszkanie Forresterom, a Ci stoją i sie na niego patrzą. Nie wiem po co oddali tą kasete, przeciez mogli go zaszantażowac albo dasz dziecko albo idziemy z tym na policje....nie pomysleli. W tej sprawie widać wyraznie że CJ i Sally wyrażnie odpuścili i darowali sobie juz małego Eryka.
Awatar użytkownika
ana

Ja też nie rozumiem dlaczego wszyscy stali jak osły i pozwolili na to, żeby Deacon zabrał kasetę,podarł paiery i sobie wyszedł ::ysz:: Pięc osób nie dało rady jednemu człowiekowi................... ::plask wczolo:
bastet78

Post autor: bastet78 »

Należało dać podmienioną kasetę!!! Deacon nawet jej nie sprawdził. Palanci ::cojest:: :zeby:
Awatar użytkownika
ana

Albo zrobić kopię..... :zeby:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

ta cała dzisiejsza sytuacja była po prostu... wszyscy stali i się patrzyli jak deacon drze papiery i jeszcze stephanie kazała temu adwokatowi oddać Deaconowi kasetę a teraz wszyscy rozpaczają i się wzajemnie pocieszają zamiast wcześniej jakoś działać... jak tak bedą walczyć o dziecko to zycze im powodzenia ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Deacon nie powinien być taki pewien siebie, ponieważ natrafił na Cesarzową i nie wie do czego ona jest zdolna. :idea: Rick i Amber są tacy nudni. :ziewam: Ricky boy ma kiepskie pomysły na zatrzymanie dziecka. Adwokat totalnie poległ na polu bitwy - jego pomysł był najgłupszy. :nie: Podobała mi się scena, w której Deacon szuka dyktafonu, a Forresterowie gapią się i ani słowa. ::loll:: No i nagle Clarke zaczął się troszczyć o dobro rodziny Ridżunia. Trochę to dziwne wszystko. Clarke jest przytomny i patrzy się na nich, a Ridge mówi przy nim, że jego śmierć byłaby im na korzyść. :|
Abec

Post autor: Abec »

Jeszcze wcześniej, przed wpadką Ricka, zabawne było jak Forresterowie namawiali Deacona, by ten powiedział ponownie, że chce pieniędzy. Z miejsca skojarzyło mi się to ze Stefą namawiającą Morgan do napicia się poronieniowej herbaty - oni dziś także chyba z 15 razy powtórzyli "ale powiedz czego od nas chcesz, powiedz, że chcesz pieniędzy".

PS: Szkoda, że nie zaangażowali Renaty B. ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Przemiana Clarke'a trochę mnię zdziwiła... Czyżby stwierdził że to że Ridge jest w ciąży z Morgan to tylko i wyłącznie jej wina i że niszczy ona ludzkie życia? :zmiesz::

Amber jak zwykle wyskakuje z genialnym pomysłem. :zmiesz:: Nie będę tego komentował.
Deacon to skończony palant! ::plask wczolo: Czego się spodziewał? Że Forresterowie padną mu na kolana i oddadzą cały majątek za dziecko?! Na szczęście Stephanie zachowała trzeźwy umysł, wzięła sprawy w swoje ręce i pojechała do tego łajdaka zrobić z nim porządek, ale to tylko jedna z jej zalet...

[scroll]NIE MA BROOKE! :: bow :: NIE MA BROOKE! :: bow :: NIE MA BROOKE! :: bow ::[/scroll]
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Abec pisze:Jeszcze wcześniej, przed wpadką Ricka, zabawne było jak Forresterowie namawiali Deacona, by ten powiedział ponownie, że chce pieniędzy. Z miejsca skojarzyło mi się to ze Stefą namawiającą Morgan do napicia się poronieniowej herbaty - oni dziś także chyba z 15 razy powtórzyli "ale powiedz czego od nas chcesz, powiedz, że chcesz pieniędzy".

PS: Szkoda, że nie zaangażowali Renaty B. ;)
::ok:: ::ok:: ::ok:: Zgadzam się:) Śmiac mi się chciało z nich. Wiadomo było po co Deacon przyszedł a oni pytali i pytali, każdy głupi by się kapnął :zeby:
A co do dzisiejszych odcinków...hmm...szkoda mi tej Carmen, mogłaby znajść sobie kogoś normalnego, może CJa? ::cojest::
Abec

Post autor: Abec »

Każdy głupi, ale nie Deacon ;) (podobnie wtedy Morgan ;))
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany