Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Dzięki za info o Macy & Thorn'ie. :wink: Mam jeszcze pytanie dotyczące Ridge'a i Caroline - ile oni mieli ze soba slubów? Widziałam w necie filmik, na którym jest ich ślub a ona mdleje ::ke:: , sama pamietam , ze był tez :serce: piekny i uroczysty ślub :serce: , który już doszedł do skutku - czyli ile ich było?
No i jeszcze dręczy mnie kwestia Clarck'a - dlaczego zniknął z serialu, tzn nie pytam o powody aktora (bo to pewnie jak znam życie przestał chcieć grać) tylko o to, w jaki sposób to tajemnicze zniknięcie wyjaśnili scenarzyści. :?:
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Clarke chyba zwyczajnie wyjechał po konflikcie z Sally kiedy przechytrzyła go i nie udało mu się przejąć jej firmy. Ridge'a i Caroline to chyba jedne ślub nie doszedł do skutku a ak to mieli po długim czasie następny zakończony śmiercią Caroline. Caroliene chciała przed śmiercią aby Brooke, która zaszła w ciążę z Erykiem była z Ridge'm.
Co Do Thorne'a i Macy to faktycznie w jakimś barze Macy poznała Thorne'a nr 1 ale to się tak jakby nie liczy bo wszystko się zaczeło kiedy to Darla ich zamkneła na statku w kabinie a miała zamknąć Macy z Ridge'm. :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

No właśnie oglądałem przez lata MnS a dalej nie wiem ile to Clarke miał ślubów i romansów,no i oczywiście owoców tych związków ::jezyk:: Może uzyskam odpowiedź wreszcie :)
Primok

Post autor: Primok »

Dragon_Scale pisze:No właśnie oglądałem przez lata MnS a dalej nie wiem ile to Clarke miał ślubów i romansów,no i oczywiście owoców tych związków ::jezyk:: Może uzyskam odpowiedź wreszcie :)
Clarke był mężem Sally i Kristen. Natomiast romansował (bardziej lub mniej) z Margo, Julie Delorean, Stephanie, Darlą, Michael Lai i Morgan. Wiemy też, że wcześniej miał jakiś związek z siostrą Granta - Kelly :wink: .
Clarke ma dwóch synów: CJ'a z Sally i Marka z Margo :wink: .
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Oki,dzięki za info o Clarku :) a tak prawde mówiąc dopiero teraz moge uważać go za playboya - miał wiele przygód :D
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A jak wyglądała historia Granta? Chyba brał ślub z Macy i umrał ale nic więcej nie wiem. :nie:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Gdy Grant -zdolny projektant został przyjęty do firmy Eryka zaprzyjaźnił się z parą Ridge i Brooke, Taylor okazała się jego przyjaciółką ze szkoły (prawdopodobnie coś ich łączyło i znowu zaczeli romansować ale rozmyło się to), Sheila także zainteresowała się Grantem, ale wkrótce on ją wkurzył bo podpadł jej z Michael która to się zainteresował i zostali parą, chodzili np. z Brooke i Ridge'm do klubu country i w końcu Grant zakochał się w Brooke, ona tez go polubiła, na tyle że jakoś dwa trzy razy mieli pocałunek i ten ostatni na pożegnanie widział Ridge, przez co tak się wkurzył że zamiast oświadczyć się Brooke oświadczył się po pokazie Taylor -która to bez oporów założyła suknie Brooke i jak resztki z talerza wzieła Ridge'a po zrozpaczonej Brooke, potem Grant został mężem Brooke (Ridge pędził z Thorne'm a potem na motorze aby przerwać ale odpłyneli oni łodzą), Rick go nie lubił, wszyscy Forresterowie też znienawidzili bo przejął obowiązki Brooke w firmie i pomiatał nimi, Grant najpierw przyjaźnił się z Clarkiem (chociaż na pierwszym ich spotkaniu przyłożył Clarke'owi (bo niby Clarke zawiódł jego siostrę jakąś?), potem jednak przyjaźnili się aż wreszcie znowu się skłócili, Clarke dowiedział się że ślub Granta i Brooke jest fałszywy bo ksiądz był fałszywy,Grant został postrzelony i powiedział ze to Ridge zrobił, rozpoczeło się śledztwo sprawa, był bal maskowy u Granta i Brooke na który wdarł się Ridge jako zorro i nawet skoczył na żyrandol i na nim poleciał przez okno uciekając policji, potem Grant wreszcie przyznał Ridge'owi że wrobił go aby kryć Ricka, który jakoś nieświadomie tłumiąc złośc strzelił, Ridge więc przyznał się do winy, Grant jednak mu pomógł się oczyścić, potem jeszcze doszło do spięć tych panów o Brooke, Ridge wdarł się (ponownie przez okno wywalając je całym ciałem :zeby: ) aby powstrzymać Granta szarpiącego Brooke. Grant rozstał się z Brooke kochająca nadal Ridge'a i odszedł ze swoimi projektami do Spectry - i to był sukces pokazu Spectry -Eryk przybył na koniec pokazu z Lauren i zaatakował przy Sally Granta, ochroniarze zabrali Eryka, Grant i Macy zaczeli się do siebie zbliżać, ale najpierw on chyba chciał tylko seksu, Macy to wkurzyło, ale w końcu zbliżyli się na tyle że kupili razem kawiarnie Insomnia i wzieli właśnie ślub a co dalej to chyba wiesz. -To tak w skrócie mam nadzieję że nic mi się nie pomyliło.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Uhu, ale powiedz jeszcze dlaczego umarł. No i mam drugie pytanko. Za co Clarke tak nienawidzi Ridge'a czy jest tego jakiś konkretny powód no i coś mi się kiedyś obiło o uszy że Clarke pracował w FC, czy to prawda?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cosmo pisze:Uhu, ale powiedz jeszcze dlaczego umarł. No i mam drugie pytanko. Za co Clarke tak nienawidzi Ridge'a czy jest tego jakiś konkretny powód no i coś mi się kiedyś obiło o uszy że Clarke pracował w FC, czy to prawda?
Grant na raka jąder chyba.
Tak Clarke był projektantem u Forresterów gdy był mężem Kristen -chyba wtedy już zaczeli się nie lubić w pracy a potem jeszcze jak zdradził Kristen to nikt go nie szanował - może kto inny powie dokładniej jeśli pamięta.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Grant był b. ciekawą postacią. Miał raka, coś z męskimi organami, bo wcześniej był wątek taki, że z Macy chcą mieć dziecko, ale nie mogą zajść i okazało się, że Grant jest bezpłodny, a potem, że ma raka.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Grant i Ridge nigdy nie rywalizowali o żadną kobietę. Natomiast zawsze rywalizowali zawodowo. Ridge nie mógł znieść, ze Clarke jest równie zdolny, a może nawet zdolniejszy.
Do otwartego konfliktu doszło gdy wydał się romans Clarka z Margo i to, że jest ojcem jej dziecka.
Forresterowie wyrzucili go wtedy z Firmy i Kristen się z nim rozwiodła.
Clarke zaczął pracować w Spectra Creation i projektował świetne kolekcje drażniąc Ridge'a do nieprzytomności.
Po latach znowu Clarke wrócił do Forresterów (po długiej nieobecności w LA i konflikcie oraz rozwodzie z Sally) i był wtedy bardzo ceniony przez Ericka.
Po śmierci Granta Spectra została bez projektanta i była na skraju bankructwa. Wtedy CJ poprosił Clarka, żeby wrócił do Spectry na łono rodziny i Clarke to uczynił na prośbę syna.
Rozstał się z Forresterami polubownie na prośbę Stephanie , mimo że Ridge i Erick się wściekali, bo wiedzieli, że będzie silnym konkurentem dla ich Firmy.
Stąd ta wieczna nienawiść Ridge'a i Clarke'a, ale przyznam, że ostatnio zbyt demonizowana.

Zresztą Granta też Ridżunio nienawidził z zazdrości o Brooke, a jeszcze wcześniej o to, że jest zdolnym projektantem.
Ridżunio zawsze musi być the best w każdej dziedzinie, ale biedakowi nie zawsze wychodzi. :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W pierwszym zdaniu powinno być Clarke i Ridge:) Bo z Grantem można powiedzieć, że rywalizował o Brooke ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

wiwi pisze:W pierwszym zdaniu powinno być Clarke i Ridge:) Bo z Grantem można powiedzieć, że rywalizował o Brooke ;)
Masz rację, miałam na myśli Clarka, ale.....jakiś chochlik się wkradł :wink:
Ja już nie mogę tego poprawić :zmiesz::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy moze mi ktos przedstawic historie Sheili? <prosi>
Bo niestety nie orientuje sie w tym za bardzo.... ::kwasny:: ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tiril pisze:Czy moze mi ktos przedstawic historie Sheili? <prosi>
Bo niestety nie orientuje sie w tym za bardzo.... ::kwasny:: ::kwasny::
Jeżeli interesuje Ciebie przeszłość, to musisz poszukać sobie w tym temacie, kiedyś było to opisywane.
Jeżeli chciałabyś wiedzieć co się wydarzy w przyszłości- informacje spoilerowe- to wejdź tutaj:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=59
ODPOWIEDZ