Klan
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
No wielka szkoda pana Zygmunta [*]
"Piątek z Pankracym" to nawet jeszcze ja trochę pamiętam że było coś takiego.
W "Klanie" ta czołówka jest teraz całiem bez sensu -rozumiem że chcieli uczcić pamięc po Marysi, ale to można łatwo załatwić, moga byc w czołówce ich zdjęcia a reszta aktorów powinna być uaktualniona i poszerzona. No ciekawe jak teraz uśmierca Władza to co to będzie, Elka może się wykończyć
W "Klanie" ta czołówka jest teraz całiem bez sensu -rozumiem że chcieli uczcić pamięc po Marysi, ale to można łatwo załatwić, moga byc w czołówce ich zdjęcia a reszta aktorów powinna być uaktualniona i poszerzona. No ciekawe jak teraz uśmierca Władza to co to będzie, Elka może się wykończyć
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A te to normalnie diabełki.Primok pisze:Właśnie dzisiaj jakbym widział dzieciaki Lynette z GnW.
Co złego, to nie ja 
Też to mnie trochę zdziwiło. Zawsze były dosyć grzeczne i spokojne, a dzisiaj jakby robiły to na złość, jeszcze ta walka porami( na co Cioci Stasi tyle porów
) a póżniej marchewkami
A te bieganie dookoła stołu było już zupełnie głupie...
I jeszcze jedno. Tam, jak tylko ktoś podniesie leciutko głos, to już niewiadomo co się stało. Przecież Ela tylko podniesionym głosem powiedziała, żeby były troszeczkę ciszej. Co innego, jakby wzięła pasa i by im przylała, wtedy mogliby się jej bać.
P.S. A tak mi się przypomniało. Zauważyliście, gdzie Rysio trzyma swoją portmonetkę, tak wysoko, chyba żeby dzieci nie dosięgnęły

I jeszcze jedno. Tam, jak tylko ktoś podniesie leciutko głos, to już niewiadomo co się stało. Przecież Ela tylko podniesionym głosem powiedziała, żeby były troszeczkę ciszej. Co innego, jakby wzięła pasa i by im przylała, wtedy mogliby się jej bać.
P.S. A tak mi się przypomniało. Zauważyliście, gdzie Rysio trzyma swoją portmonetkę, tak wysoko, chyba żeby dzieci nie dosięgnęły
Jeny, od razy wielki bulwers, że babcia nakrzyczała. Dziwne, żeby mówiła, tak kochane dzieciaczki, wydzierajcie się, kiedy ja prawie zdycham. Nie wiem, o co tu chodziło. A teraz pewnie Kinga bedzie chciała zabrać dzieci, a Michałek się nie zgodzi.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Z bliźniakami chyba tak jest, że nakręcają się nawzajem
Zresztą z tego co pamiętam, to z bratem zachowywaliśmy się bardzo podobnie w ich wieku 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi