Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Cosmo pisze:Tak na marginesie: ale z Ridge'a przystojniak w garniaku. ::loll:: ::chytry::
Ridżunio jakoś ładniej wyglądał, jak wszedł do Thorne'a niż zwykle ::rad::
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Nie oglądałam tych odcinków :( niestety... czytam Wasze komentarze... I chyba są naprawdę świetne, ślub Brooke... Jest jakiś sposób, żebym obejrzała te dwa odcinki? Może ktoś zamieści? Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

PetroPython pisze:
Cosmo pisze:Tak na marginesie: ale z Ridge'a przystojniak w garniaku. ::loll:: ::chytry::
Ridżunio jakoś ładniej wyglądał, jak wszedł do Thorne'a niż zwykle ::rad::
Noo przyznaje, że naprawdę wyglądał jak na Niego to bardzo ładnie ::ok:: Aż dziwne, że to mówię :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jasmine pisze:Jestem tymi dwoma odcinkami po prostu zachwycona!
Po pierwsze, bardzo wzruszające...Brooke piękna i smutna na początku. Czy przeciwnikom Brooke nie wydaje się dziwne, że ta podła baba jak ją nazywają, przed najszczęśliwszym momentem w jej życiu nadal liczyła na przyjście kobiety, która tyle lat ją upokarzała i dręczyła? To chyba o czymś świadczy, prawda? :serce:
Poza tym, podoba mi się, że Taylor w końcu się postawiła i nie schowała głowy w piasek, jak ma to w zwyczaju, tylko powiedziała Ridgeowi co mysli o jego zachowaniu! Mam nadzieję, że po sprawie z Morgan Taylor stanie się w końcu bardziej niezależna i samodzielna w myśleniu!

Ogólnie jestem zachwycona, super wystrój, Erick też bardzo ładnie powiedział, że on młodą parę wspiera, ciekawe jak długo Brooke będzie szczęśliwa...pewnie, aż scenarzystom znowu nie skończom się pomysły... :nie:
Zgadzam się . Brooke od samego początku była ofiarom Stephani, tyle co ona przez nią nacierpiała to chyba nikt tyle w tym filmie nie wycierpiał . Logan tak naprawdę cierpi za grzechy Bethy , a raczej za Eric'a który zakochał się w matce Brooke . Nasza Królowa pozbyła się Loganów ,ale dla nie to było mało więc musiała dalej zaspokoić swoje rządze zniszczenia , a Brooke była świętną kandydatką ( córka kochanki własnego męża ) .
To co zrobiła Brooke jest dowodem na to ,że zawsze jej zależało na pogodzeniu i akcetacji Stephani . Jej rozpacz jedynie mnie utwierdziła ,że warto być fanem Brooke , kobiety która ma uczucia , kobiety ,która poprostu jest człowiekiem .
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczorajsze odcinki były jak dla mnie jednymi z najlepszych jakie wogółe oglądałam!!! :D Super, że Stephanie i Ridge jednak przyszli :zeby: I bardzo fajnie, że zjechała sie cała rodzinka Brooke i wkońcu zobaczyłam jej rodziców :wink: Pięknie Brooke, Taylor i Bridget wyglądały :serce: Ale mieli wszyscy miny, jak Królowa zaprowadziła pannę młoda do ołtarza ::chytry:: Czekam z utęsknieniem na dzisiejsze odcinki :wink:
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Piękny odcinek... Po prostu piękny... Wszyscy tacy zgodni... Szczęśliwi... Cudownie przedstawili tę chwilę... Odcinek wspaniały... Doprowadza do łez... Piękny... :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

To chyba najpiękniejszy ślub MnS.
Jestem zaskoczona postawą Sally. Przecież Stephanie dla dobra rodziny zaakceptowała, a potem szczerze pokochała Macy - córkę kobiety, odwiecznego wroga Forresterów. I Sally nie może uwierzyć, że znów robi to samo? Czyżby nie pamiętała, że nie tylko Loganowie (a właściwie dwie kobiety z tej) rodziny to niejedyni śmiertelni wrogowie Stephanie?
Ciekawostka - na ślubie obecność Stephanie była zaskoczeniem, ale w firmie doskonale wiedzieli, gdzie ona jest :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Musze przyznać,że Brooke ładnie wyglądała na ślubie ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Forrester

Post autor: Forrester »

Szogunka pisze:Ciekawostka - na ślubie obecność Stephanie była zaskoczeniem, ale w firmie doskonale wiedzieli, gdzie ona jest :shock:
Dokładnie, też to zauważyłem. To kolejna wpadka w "MNS" :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dzisiejsze odcinki całkiem niezłe, nie powiem:)
Wczorajsze były historyczne - nieczęsto się zdarza żeby Stefa z Brooke się przytulały.
Postawa Taylor - super, nie zważając na nic postanowiła że pójdzie na ślub. Sama ceremonia była piękna, można było odnieść wrażenie że to pierwsza w życiu Brooke:P
Co z tym potajemnym spotkanie Ricka i Kimberly? Naumawiali się i nic.
Amber wcale takiej wspaniałej sukienki nie miała, powiedzieli jej to tylko z grzeczności.
Bridget wyglądała okropnie w tej niebieskiej sukience, za bardzo uwydatniała ona jej szerokie biodra co czyniło ją prawie okragłą po bokach.
Thomas słodziutki :serce:
Sally chyba lunch zaszkodził, przyjaciółka się znalazla! Od razu będzie dzwonić i pocieszać Stephanie ::chytry:: Darla ma ładny uśmiech:)
Stefa i Thorne zrobili bardzo zaskoczone miny kiedy Ridge powiedział im, że nie chce słyszec wiecej imienia Morgan, to rzeczywiście bardzo dziwne ze Nietoper ma za zle Morgan to co zrobiła, nie ma co ::ysz::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Miło się oglądało dzisiejsze odcinki. Radość bijąca z ekranu nawet od Stefy xD Morgan trochę zepsuła klimat, ale i tak love forrester family silniejsza ;D

Pierwszy odcinek zakończył się tak jakby miał to być ostatni odcinek MNS ::jezyk:: Wszyscy pogodzeni, Brooke sie cieszy i i koniec :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kamil pisze:Miło się oglądało dzisiejsze odcinki. Radość bijąca z ekranu nawet od Stefy xD Morgan trochę zepsuła klimat, ale i tak love forrester family silniejsza ;D

Pierwszy odcinek zakończył się tak jakby miał to być ostatni odcinek MNS ::jezyk:: Wszyscy pogodzeni, Brooke sie cieszy i i koniec :mrgreen:
Tak! Dawno mówiłem że to jak ostatni odcinek i główna ikona komentuje pojednanie Loganów z Forresterami :serce: Zgadzam się ze wszystkimi pochlebnymi komentarzami odnośnie Brooke bo to jest prawda. Prawda że warto doceniać taką postac, która jest człowiekiem, taką która i tak postawi na swoim na przekór starej wiedźmy, ale nie na przekór szczęściu swoim dzieciom a potem jeszcze jest w stanie okazać serce i wyciągnąć dłoń do tej starej wiedźmy i to szczerze bez jakiejś gry, w szczerym celu pojednania -Stephanie o dziwo przekonanaa przez argumenty Bridget przełamała się, spróbowała, za to też w rezultacie plus, nawet Kimberly była już grzeczna ::chytry:: Wspaniale było zobaczyć całą rodzinę Loganów :serce: Beth wydała wam się chudsza bo chyba jeszcze krócej obcieła włosy -lepiej jak miała dłuższe, Stephen taki dziadkowaty (aktor był epizodycznie w "Dynastii" w serii7), Donna rozjaśnione włosy, Storm bardzo dobrze wyglądał a Katie ::kwasny:: cóż...wieczna studentka a często znana jako kelnerka ::plask wczolo: ::loll::
Nie wiem po co Thorne tak bardzo chciał Ridge'a na ślubie, wolałbym sprowadzić na jego miejscu swoje siostry niż kogoś kto rzucał kłody pod nogi, no ale widać Brooke i Thorne są na tyle inteligentni że uznali iż pojednanie rodziny jest wazne. Brawa dla Darli i Clarke'a że powiedzieli swoje zdanie Sally. Co do drugiego dzisiejszego odcinka -to już powrót do szarej lecz zarazem kolorowej rzeczywistości ::chytry:: i znowu duży plus dla Brooke bo okazała się dobrą szefową i człowiekiem z sercem darując Mogan pracę -nie mówie że to mądre bo źle że zignorowała ostrzeżenia Taylor, ale to mądre pod względem bycia człowiekiem i dobrym szefem, Brooke jako jedyna być może rozumie stratę dziecka Morgan skoro dwa razy poroniła, natomiast zachowanie Taylor było trochę przesadzone, rozumiem że mogłaby poprosić Ridge'a aby doprowadził do braku pracy z Morgan, ale tak bez serca zacząc wrzeszczeć na kobietę, która mimo iż intrygantka poniosła taką tragedię? No końcówka odcinka z dynamiczną muzyką zapowiada nam że już Morgan jej powie co o tym myśli :twisted:
Ostatnio zmieniony 2007-03-16, 18:23 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Kamil pisze:Pierwszy odcinek zakończył się tak jakby miał to być ostatni odcinek MNS ::jezyk:: Wszyscy pogodzeni, Brooke sie cieszy i i koniec :mrgreen:
Też odniosłam takie wrażenie ;) Brook wszystko podsumowała, cała rodzinka happy i the end :: bow ::
Na szczęście to tylko wrażenie ::krzyw::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A jeszcze zapomniałem dopisać: widzieliście jak ta kobieta śmiesznie grała na ślubie? Jakby miała odpaść raz tak ją zarzuciło ::rad:: Kto z Loganów najbardziej wam się podobał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

W ogóle z gości to najlepiej wyglądała Kimberly. Amber miała raczej koszulę nocną niż sukienkę ::jezyk:: Ale i tak najładniej wyglądała panna (nie)młoda, Brooke. Krój sukienki podkreślał jej figurę :wink:
Zablokowany