Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Wpisuję się na listę fanów Losta :mrgreen: :: bow ::
Ja jestem przy 4 odcinku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

To jeszcze najlepsze przed Tobą B@r, tylko nie czytaj spoilerów bo największą siłą tego serialu jest właśnie element zaskoczenia nieświadomego widza :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja jestem kolejnym fanem LOSTów oglądalem wszystkie odcinki i teraz jeszcze mam odcinki od 1-12 z 2 serii!! :) Super serialik, Tylko jak oni zrobią 3 i 4 serie to już będzie nudne
Primok

Post autor: Primok »

Ja słyszałem, że nawet z 6-8 sezonów ma być.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No i o czym miałyby być dalsze sezony?? Niech oni się zastanowią, pierwszy przedstawienie i historia postaci, druga OK niech pokazują codzieje sie na plaży i rozwiąża się tajemnice. A może zamiast serialu zrobią opere "LOST" ... !
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Tylko, że w tym serialu nie chodzi o rozwiązywanie tajemnic a o tworzenie nowych. Oczywiście część głównych wątków musi być rozwikłana, ale większość tajemnic i zagadek pozostanie niewyjaśniona, bo niektórych rzeczy po prostu nie da się wytłumaczyć logicznie. A siłą Losta są właśnie niedomówienia i dwuznaczne sytuacje. Serial po prostu zmusza widza do myślenia i to jest właśnie takie fajne 8)
Primok

Twórcy Losta w oficjalnych wywiadach podkreślają, że wszystko w serialu da się logicznie lub naukowo wytłumaczyć. A dodatkowo akcja serialu napewno nie dzieje się w przyszłości.
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

Też jestem fanem LOST ... właśnie oglądnąłem 5 odcinek z 2 serii. Czekam na 6 aż mi sie zciągnie ... Nie moge sie doczekać :)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja właśnie skończyłam oglądać odc.7 i wyjaśniło się tam co nieco z serii pierwszej. Chodzi mi o komunikat radiowy ;) Już się nie mogę doczekać następnego odcinka - tam to się dopiero będzie działo :) A mam jeszcze pytanie - w jakie dni leci Lost w USA?
Primok

Lost jest emitowany na stacji ABC w środy (przy czym nie zawsze co tydzień - często zdarzają się opóźnienia w emisji nowego odcinka wynikające z tego, iż producenci nie wyrobili się z czasem).
Awatar użytkownika
wiwi

Dzięki Primok, czyli w czwartki jest już do ściągnięcia :) A znalazłam fajną polską stronkę o Lost, tylko boję się w nią na razie zagłębiać bo nie chce się natknąć na spoiler. Oto link: http://chaotic.blox.pl/html Bardzo mi się podoba ten banner u góry na stronie głównej :serce:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja sobie załatwiłem pierwsze dwa sezony i są naprawde świetne... Ten serial chyba tak szybko się nie znudzi... Kolejny strzał w dziesiątkę, TVP1. Genialne sceny, obsada i wątki! :mrgreen:
Remek

Post autor: Remek »

Popieram :lol:
Awatar użytkownika
wiwi

I ogromną zaletą tego serialu jest to, że się szybko ściąga z internetu :) Wczoraj ściągnęły mi się aż 2 odcinki. Jeszcze tylko 2 i będę na bieżąco :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

wiwi pisze:I ogromną zaletą tego serialu jest to, że się szybko ściąga z internetu :) Wczoraj ściągnęły mi się aż 2 odcinki. Jeszcze tylko 2 i będę na bieżąco :)
To prawda! Na ten serial jest teraz ogromny popyt. Tak jak kiedyś na Smallville. Bywało, że jeden odcinek "Smallville" 45-minutowy ściągałem w ...20 minut!!! :mrgreen:
ODPOWIEDZ