Zmiana aktorów w serialach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Ryan Lavery

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ryan Lavery »

mailo pisze:
Remek pisze:Mnie najbardziej podobaly sie zamiany w Pokoleniach-Jessicy ,Henry'ego i Chantal.
Chantal zmienili w momencie kiedy postanowili rozwinąć tę postać jako prawniczkę. Wtedy zaczął się jej wątek z Erickiem Royalem. Aktorka była bardzo ładna, a "starej " Chantal nie pamietam o była ciągle na 2 planie........
Z tego co zauważyłem, to NBC robi strasznie dużo zastępstw w swoich soap operach. Spójrzcie nie tylko na "Pokolenia" ale i na "Sunset Beach"..... W innych serialach również...
Remek

Post autor: Remek »

Martin mylisz sie ponownie.NBC nie zmienia wiecej aktorow niz inne czolowe stacje.
Ryan Lavery

Bardzo możliwe. Po prostu wysnułem takie wnioski na podstawie soap oper z NBC które oglądałem/oglądam. :D Remek, a wiadomo już coś o odejściu Hunter Tylo? Czy może podano jakąś bliższą datę jej zniknięcia? Dzięks za odpowiedź. :mrgreen:
Remek

Post autor: Remek »

Zadnych nowych informacji o Herbatce nie bylo.

[ Dodano: 2006-02-06, 13:12 ]
Za to mowi sie o odejsciu na dobre Ronna Mossa.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O :) To by była bardzo dobra wiadomość :P
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Martin pisze:Bardzo możliwe. Po prostu wysnułem takie wnioski na podstawie soap oper z NBC które oglądałem/oglądam. :D Remek, a wiadomo już coś o odejściu Hunter Tylo? Czy może podano jakąś bliższą datę jej zniknięcia? Dzięks za odpowiedź. :mrgreen:
Martin,jakie zniknęcie Hunter :shock: :shock: :shock: Przecież ona dopiero wróciła :shock:
Ryan Lavery

Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ireth

Martin pisze:Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Że się tak wyraże:ZNOWU :shock: ???Nie no,chyba już przesadzają :o .Mam nadzieję,że chociaż jej nie uśmiercą tylko gdzies wyjedzie bo na serio kolejnej "śmierci"Taylor nie przeżyje z prostych względów-będę się cały czas bała,że jednak żyje i wróci mącić szczęście Brooke :lol: .No chyba,że inna aktorka ją zastąpi...Wole już to niż kolejna dziwna śmierć...
Ryan Lavery

Ireth pisze:
Martin pisze:Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Że się tak wyraże:ZNOWU :shock: ???Nie no,chyba już przesadzają :o .Mam nadzieję,że chociaż jej nie uśmiercą tylko gdzies wyjedzie bo na serio kolejnej "śmierci"Taylor nie przeżyje z prostych względów-będę się cały czas bała,że jednak żyje i wróci mącić szczęście Brooke :lol: .No chyba,że inna aktorka ją zastąpi...Wole już to niż kolejna dziwna śmierć...
O NIEEE!!!!! Żadnej innej aktorki w roli Herbatki!!! Tylko Hunter... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ireth

No na pewno trudno byłoby się przyzwyczaić...Ale powtarzam wszystko lepsze niż kolejna(niepewna) śmierć Taylor.
Ryan Lavery

Ireth pisze:No na pewno trudno byłoby się przyzwyczaić...Ale powtarzam wszystko lepsze niż kolejna(niepewna) śmierć Taylor.
To fakt... A tak na marginesie, nie wyobrażam sobie zupełnie nowej aktorki np w roli Brooke 8) To byłaby klęska!
Awatar użytkownika
Ireth

O tak,to byłaby klęska,wiesz co,wtedy to bez zastanowienia bym przestała oglądać MNS.Naprawde.Tylko KKL może być Brooke!
Ryan Lavery

Ireth, a wiesz, że do tej pory rolę Brooke grały aż.......trzy aktorki? Pierwsze zastępstwo to Catherine Hickland (jeszcze w latach 80-tych) a potem Sandra Ferguson w 1997. :lol:
Awatar użytkownika
Ireth

Wiem :mrgreen: Ale to były krótkie zastępstwa,było z góry wiadomo że to tylko chwilowe,ogólnie,że to tylko zastępstwo a nie zmiana aktorki.Wtedy to jeszcze to zaakceptowania,ale na stałe bym nie darowała...
Ryan Lavery

Ireth pisze:Wiem :mrgreen: Ale to były krótkie zastępstwa,było z góry wiadomo że to tylko chwilowe,ogólnie,że to tylko zastępstwo a nie zmiana aktorki.Wtedy to jeszcze to zaakceptowania,ale na stałe bym nie darowała...
Ja tak samo nie!! A wiesz, że w "Sunset Beach" pod sam koniec serialu, po około 700 odcinkach zmieniono aktorkę, grającą główną rolę - Meg???? Co prawda, było to tymczasowe zastępstwo, dawna aktorka wróciła na kilka ostatnich odcinków, ale fani, którzy nie wiedzieli o jej powrocie byli zrozpaczeni!
ODPOWIEDZ