Czy masz mp3 z ta piosenką, jesli tak to czy mógłbys wstawić ja tu na Forum?Martin - fan Bree pisze:Entrada (czołówka) z nowego prawdziwego hitu Romantiki "La Ex" czyli "Dlaczego właśnie ja!"Hehe, tej piosenki słucham na okrągło...
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WFjYbFOwN2M
Telenowele latynoamerykańskie
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
-
Ryan Lavery
Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.net
Ja oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać

Ultimo - hmm znam to Forum od pierwszego dnia istnienia, nawet jestem na nim modkiemMarisa pisze:Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.netJa oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać
![]()
-
Ryan Lavery
Baritzo, a jakie jeszcze telcie tam zamieszczają? Może jakieś z Romci?Baritza pisze:Ultimo - hmm znam to Forum od pierwszego dnia istnienia, nawet jestem na nim modkiemMarisa pisze:Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.netJa oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać
![]()
, tak się składa... A LMeeE oglądam na TV Puls, choć wszystkie odcinki ściągam bo warto mieć je na wieczne czasy...
Z tego co wiem to zamieszczane też sa tam Amores de Mercado (Miłość na sprzedaż - tela Romantici z Paolą Rey i Michelem Brownem), Amarte es mi pecado ( Grzesznica - tela TVN7, wyk. A. Rossaldo, Y. Carillo i Sergio Sendel), Mi Goda Bella ( Moja Piękna Grubaska Natalia Streignard, Juan Pablo Raba ;Tele 5), Sos Mi Vida (Jesteś moim życiem ; TV4, Facundo Arana i Naty Oreiro). To wszystko, z tego co kojarzę. Może jest coś jeszcze. Przejzyj FU http://www.ultimo.mojeforum.net/ 
- Adex-fan Brooke
Marzy mi się zobaczyć jeszcze kiedyś serial "Zakazana miłość" co leciał w latach '90 na Tvp2. Chyba nagrałbym sobie każdy odcinek! Powinni powtórzyć, chyba napisze email do Tvp. On był szalony, śmieszny, pełen scen akcji, zwrotów akcji, dramatów, szalonych postaci...wyjątkowo mi się podobał jak na telenowele. A tak to jeszcze kiedyś oglądałem całą "Antonelle" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
Nie sądze. "Rubi" stała się potem nudna, a ECDD jest superForrester pisze:Ogląda ktoś "Prawo pożądania"?Miało to zastąpić "Cenę marzeń" i w sumie nie jest to najgorszy serial, aczkolwiek "Rubi" była lepsza
Według mnie lepsza była Rubi,ale i tak najbardziej lubię Jesteś moim życiem.Kike i Debi to najleprze postaci
a Natalia Oreiro cienko gra Monitę :nie:wszyscy tam świetnie grają swoje role oprócz niej 
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....