Post autor: Mikiks »

UP:
Tak, wiem, choć po tym jak się wypłakał Królowej i tłumaczył żonce to można było podejrzewać, że został przez Morgan zgwałcony :) Biedna ofiara losu :)))

Post autor: Cathin »

Ja właśnie przez tę ostatnią akcję z Amber go znienawidziłam jeszcze bardziej. Fe!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.

Post autor: PetroPython »

Mikiks pisze:UP:
Tak, wiem, choć po tym jak się wypłakał Królowej i tłumaczył żonce to można było podejrzewać, że został przez Morgan zgwałcony :) Biedna ofiara losu :)))
A to ci dopiero podstępna żmija ::loll:: To chyba pierwszy film w dziejach ludzkości, gdzie facet został zgwałcony przez kobietę, ale jaja ::loll::, nasz kochany Ridżunio przeszedł do historii, yeah yeah :zeby: (czy w realu coś takiego się zdarza :?: - nie sądzę ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::, chyba, że jest taka idiotyczna osoba, jak Ridżuś ::rad:: )

Post autor: Kaska »

Ja bym się do czegoś takiego nie przyznawała. ::plask wczolo: Ale on się nawet tego nie wstydzi, a wie już o tym cała saga Forresterów. ::loll:: Powiedziałabym to tylko Taylor, ale tylko gdyby była moją żoną. ::jezyk::

PetroPython, fajny masz podpis, zwłaszcza to ostatnie zdanie. :lol: Za każdym razem, jak na niego patrzę to mi się przypomina ta minka zadowolonej Morgan, jak to mówiła. :lol:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...

Kaska pisze:PetroPython, fajny masz podpis, zwłaszcza to ostatnie zdanie. :lol: Za każdym razem, jak na niego patrzę to mi się przypomina ta minka zadowolonej Morgan, jak to mówiła. :lol:
Dzięki, Kaska :mrgreen:

Post autor: Magdoszka »

Oglądam ostatnio 5 przez 10 ale bardzo cieszy mnie szczęście Brooke. Oby trwało dłuuuuuuuugo. :)

Jutro czas wrócić do MNS po 4-dniowej przerwie :mrgreen:

Post autor: Kaska »

Te cztery dni były dla mnie wiecznością... 8) Już nie mogłam się doczekać "Mody..." :serce:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...

Kaska pisze:Te cztery dni były dla mnie wiecznością... 8) Już nie mogłam się doczekać "Mody..." :serce:
Przez weekend nie idzie usiedzieć w miejscu, jak nadchodzi 16 godzina, a co dopiero przez 4 dni :D

Post autor: Tiril »

Doktorek świetny, zwłaszcza jak podczas rozmowy z jakąś czarnowłosą laską pod barem pokazywał Morgan żeby do niego zadzwoniła <hahaha><hahaha><hahaha>
A ta Norita czy jak jej tam bardzo mi przypomina Elkę z M jak miłość, tylko że ładniejsza od Elki.
Tekst Stefy o tym, że lepsze rady jej niż Brooke był genialny! Scena świetna! <hahaha><hahaha>
A Bridget miała fajny pasek LOL
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge żali się babce i strzela głupie miny :zeby: A Taylor jest chyba jasnowidzem i znowu dziś olewa pozostałe dzieci ::rad::

[ Dodano: 2007-04-10, 16:26 ]
Nudnawy był pierwszy odcinek ::ysz::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: anka_ »

Adex-fan Brooke pisze:Nudnawy był pierwszy odcinek ::ysz::
Strasznie nudnawy :ziewam: Ridge ciągle stara się pokazać, że go śmierć córki dotknęła i ciągle mu to nie wychodzi...

A te przeczucia Taylor... Chyba od Stefy te umiejętności złapała...

No i Morgan już męczy już mała.. Co ona myślała, że dziecko cały czas jest cicho i nigdy nie płacze, nie wścieka się ::ke:: Jaka on jest niegościnna... :lol:

O kurde, drugi zdecydowanie lepszy! :P Zwłaszcza końcówka... :roll: To przerażenie w oczach Morgan :twisted:
Co złego, to nie ja ;)

Post autor: annnia »

Tego Morgan nie przewidziała :zeby: Nareszcie Taylor znalazła się w odpowiednim miejscu i o odpowiedniej porze :: bow :: I akurat w takim momencie koniec :evil:

Post autor: Szogunka »

Właśnie. Spodziwałam się, że Morgan będzie aktywniejsza w wyganianiu Taylor. Przecież dla niej to katastrofa! A tu taki słaba reakcja ::plask wczolo:
Kiedy była Bridget i Brooke, bo przegapiłam? (Tak to jest robić kilka rzeczy na raz w różnych pomieszczeniach w domku :D )
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: nutelka »

Szogunka pisze:Właśnie. Spodziwałam się, że Morgan będzie aktywniejsza w wyganianiu Taylor. Przecież dla niej to katastrofa! A tu taki słaba reakcja ::plask wczolo:
Kiedy była Bridget i Brooke, bo przegapiłam? (Tak to jest robić kilka rzeczy na raz w różnych pomieszczeniach w domku :D )
Szogunko, dziś nie było ani Bridget ani Brooke.
Była tylko Taylor i Morgan z Timem. ::chytry::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Zablokowany