Tak, wiem, choć po tym jak się wypłakał Królowej i tłumaczył żonce to można było podejrzewać, że został przez Morgan zgwałcony
A to ci dopiero podstępna żmijaMikiks pisze:UP:
Tak, wiem, choć po tym jak się wypłakał Królowej i tłumaczył żonce to można było podejrzewać, że został przez Morgan zgwałconyBiedna ofiara losu
))
Ja bym się do czegoś takiego nie przyznawała.
Ale on się nawet tego nie wstydzi, a wie już o tym cała saga Forresterów.
Powiedziałabym to tylko Taylor, ale tylko gdyby była moją żoną.
PetroPython, fajny masz podpis, zwłaszcza to ostatnie zdanie.
Za każdym razem, jak na niego patrzę to mi się przypomina ta minka zadowolonej Morgan, jak to mówiła. 
PetroPython, fajny masz podpis, zwłaszcza to ostatnie zdanie.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Doktorek świetny, zwłaszcza jak podczas rozmowy z jakąś czarnowłosą laską pod barem pokazywał Morgan żeby do niego zadzwoniła <hahaha><hahaha><hahaha>
A ta Norita czy jak jej tam bardzo mi przypomina Elkę z M jak miłość, tylko że ładniejsza od Elki.
Tekst Stefy o tym, że lepsze rady jej niż Brooke był genialny! Scena świetna! <hahaha><hahaha>
A Bridget miała fajny pasek LOL
A ta Norita czy jak jej tam bardzo mi przypomina Elkę z M jak miłość, tylko że ładniejsza od Elki.
Tekst Stefy o tym, że lepsze rady jej niż Brooke był genialny! Scena świetna! <hahaha><hahaha>
A Bridget miała fajny pasek LOL
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ridge żali się babce i strzela głupie miny
A Taylor jest chyba jasnowidzem i znowu dziś olewa pozostałe dzieci
[ Dodano: 2007-04-10, 16:26 ]
Nudnawy był pierwszy odcinek
[ Dodano: 2007-04-10, 16:26 ]
Nudnawy był pierwszy odcinek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Strasznie nudnawyAdex-fan Brooke pisze:Nudnawy był pierwszy odcinek
A te przeczucia Taylor... Chyba od Stefy te umiejętności złapała...
No i Morgan już męczy już mała.. Co ona myślała, że dziecko cały czas jest cicho i nigdy nie płacze, nie wścieka się
O kurde, drugi zdecydowanie lepszy!
Co złego, to nie ja 
Właśnie. Spodziwałam się, że Morgan będzie aktywniejsza w wyganianiu Taylor. Przecież dla niej to katastrofa! A tu taki słaba reakcja
Kiedy była Bridget i Brooke, bo przegapiłam? (Tak to jest robić kilka rzeczy na raz w różnych pomieszczeniach w domku
)
Kiedy była Bridget i Brooke, bo przegapiłam? (Tak to jest robić kilka rzeczy na raz w różnych pomieszczeniach w domku
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Szogunko, dziś nie było ani Bridget ani Brooke.Szogunka pisze:Właśnie. Spodziwałam się, że Morgan będzie aktywniejsza w wyganianiu Taylor. Przecież dla niej to katastrofa! A tu taki słaba reakcja![]()
Kiedy była Bridget i Brooke, bo przegapiłam? (Tak to jest robić kilka rzeczy na raz w różnych pomieszczeniach w domku)
Była tylko Taylor i Morgan z Timem.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...