Zmiana aktorów w serialach
-
Ryan Lavery
I znów Ty sie mylisz Remku.. Susan pracowała na planie "The In Crowd". Sydney pojawiła się w zastępstwie, ale za jakiś czas to Susan otrzymała telefon w stylu "Jesteśmy zadowoleni z Penny, ale chcemy żebyś wróciła"... To opowiadała sama Susan. Tymczasem polscy fani (a wierz mi było ich mnóstwo!) nie mieli pojęcia czy Susan wróci, czy też Sydney zostanie na stałe.. 
-
Ryan Lavery
A kogo to obchodzi???
Fanów "Sunset..." i owszem, ale mnie np - ani trochę.
Datego nie kłóćcie się.
Ireth i Martin - co do KKL to macie rację. Tylko ona gra Brooke z gracją i wdziękiem. Inne blondynki mogą sie przy niej schować. Jeszcze nie wyobrażam sobie innej aktorki w roki Stephanie - Susan i Katherine muszą pozostać.
Fanów "Sunset..." i owszem, ale mnie np - ani trochę.
Datego nie kłóćcie się.
Ireth i Martin - co do KKL to macie rację. Tylko ona gra Brooke z gracją i wdziękiem. Inne blondynki mogą sie przy niej schować. Jeszcze nie wyobrażam sobie innej aktorki w roki Stephanie - Susan i Katherine muszą pozostać.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
- x 76
Z "Dynastii",,pierwsi" (najlepsi wg mnie) Steven (Al Corley),Amanda (Catherine Oxenberg),Fallon (Pamela Sue Martin),Adam (Gordon Thomson):

i ,,drudzy" odtwórcy ról: Steven (Jack Coleman),Amanda (Karen Cellini), Fallon (Emma Samms), Adam (Robin Sachs):

i ,,drudzy" odtwórcy ról: Steven (Jack Coleman),Amanda (Karen Cellini), Fallon (Emma Samms), Adam (Robin Sachs):

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
- x 76
Martin zadałeś pytanie z którego każdy fan "Dynastii" by Cię obśmiałMartin pisze:Adex, fajne fotki! Bardzo mi się podobają, ale nie jestem pewien jednego.. Czy Robin Sachs był pierwszym Adamem czy Gordon Thomson? Dzięki za odp.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 76
Nie wiwi! Pamela bardzo ładnie się prezentowała w pierwszych dwóch seriach - postać Fallon zagrała bardzo atrakcyjnie i ciekawie - Emma pojawiła się z gorszą fryzurą, innym akcentem i w ogóle jak jakiś kopciuszek -dopiero na koniec "Dynastii" w ostatniej serii była już ciekawa - Fallon przy Emmie straciła swój uroczy charakterek.
-
Ryan Lavery
Ja pamiętam Emmę głównie z "Dynastii Colbych" i tam bardzo mi się podobała, natomiast Pamelę też lubię. Świetnie zagrała "Fallon - buntowniczkę" w pierwszej serii "Dynastii".wiwi pisze:Heh, no dobraaa, skoro tak uważaszJa tylko mówię, że Emma mi się bardziej podoba. Wygląda na bardziej sympatyczną. Ta druga aktorka wygląda tak chłodno i wyniośle. Nawet jej nie pamiętam a oglądałam kiedyś Dynastię