Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ostatnim odcinkiem Joś jaki oglądałam do wczoraj był odc. pierwszy ::jezyk:: Muszę powiedzieć że według mnie Włodarczyk albo zjadła wtedy trema, ale się skubana rozwija :zeby: Natasza, jak na to co myślę że umie, to nie aż tak super, choć oczywiście ok :D Za to na wyższą ocenę jurów zasługiwała Agnieszka, bo kurczę na prawdę fajnie zaśpiewała, nie to co Matuszak czy jak mu tam, który był kompletną klapą ::ysz:: I ten pożal-się-boże aktor z Pierwszej Miłości, on to za grosz ni głosu ni słuchu nie ma :evil: A Siudym na koniec odcinka zaśpiewał tak, że się go przyjemnie słuchało, więc moim zdaniem to on powinien był zostać :!:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Górniak miała fajną fryzurę. Płoszajski śpiewa tak sobie, ale ma fajny głos. Większość uczęstników jest od niego gorsza.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Natasza była jak zwykle fenomenalna (patrz. na avek :wink: ) Bardzo mi się podobało :D Agnieszka W. hmm...nie było tak źle, ale mi się zdawało, że dla niej jest ważniejsze zaśpiewać to wyraźnie, niż wyrazić jakieś uczucia :P Marzenka mnie zaszkoczyła! bardzo fajn e wykonanie Hey Nanana ::chytry:: Nominowany powinien być Włodek! Już nie czepiam się tak Roberta jak na początku, ale właśnie Matuszaka, bo go już słuchać nie mogę ::jezyk:: Edytka w new fryz mi się nie podoba :P Wydaje mi się, że Edyta bardziej woli Agnieszkę, a Ela Nataszę :) Chciałam zagłosować, aby Nati zaśpiewała It's Raining Men, ale nie zdążyłam ::jezyk:: Super, że to zaśpiewa!!! :zeby: Będzie bosko :serce:
Goku

Post autor: Goku »

Agnieszka i Natasza zaśpiewały pięknie :serce: A najlepsze było jak Kasia Cichopek do Ibisza "Ty chyba uważnie śledzisz nasz program??" ::loll:: Wreszcie im jakiś żart wyszedł ::jezyk:: Podobało mi się też wykonanie Edyty Herbuś(oprócz kilku fałszów xP) bo ma bardzo podobny głos do Britney :) I w tym momencie wqr mnie Zapendowska!!! Jak mogła dać jej 1?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Zaraz po tym pobiegłem do drugiego pokoju(gdzie było zgaszone światło) biegałem jak obłąkany i wyobrażałem sobie, że właśnie zabijam Zapendowską... Chyba z 20 sposobów na jej zabicie mi do głowy przyszło(m.in. wsadzenie jej pustego łba do kibla i skakanie na desce tak aby jej ten łeb odpadł po czym oderwanie jej trupowi nogi i demolowanie tą nogą jej mieszkania)...Niech ktoś kupi tej starej rurze aparat słuchowy... Błagam niech ona wpadnie pod jakiś TIR!!! Bo jeśli nie to wam przysięgam na "Modę na sukces", że kiedyś osobiście do niej pojadę i ją zamorduję!!! :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 2007-04-29, 12:21 przez Goku, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Agnieszka i Natasza oczywiście wspaniale zaśpiewały a zaskoczeniem tego odcinka był występ Łukasza! :shock: Poprostu zszokowało mnie, świetnie, jego naj najlepszy występ! Dobrze się stało ,że odpadł Andrzej, nie mam do niego dużej sympati ale przyznać trzeba z tych dwojga to Edyta była słabsza.
I dzisiaj jestem na 99% pewny ,że polsat manipuluje widzami... Tak naprawdę wcale nie musiało głosowanie iść łeb w łeb, poprostu dlatego przełożyli ogłoszenie wyników po duetach by były pary bo gdyby odpadła jedna gwiazda ktoś nie miałby pary a przecież to Robert miał śpiewać w duecie z Shakirą a skoro ona nie przyjechała to musieli coś wymyślić aby nie dawać wyników na początku. Gratuluje ::jezyk::
Z duetów najbardziej podobał mi sie występ Edyty i Łukasza, ależ w nich jest płomień!
Z zagrożonych myśle ,że tym razem pożegnamy Marzenkę...
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze: Z duetów najbardziej podobał mi sie występ Edyty i Łukasza, ależ w nich jest płomień!
Z zagrożonych myśle ,że tym razem pożegnamy Marzenkę...
Mi się najbardziej spodobała "Dumka na dwa serca", ale Andrzej ją trochę zepsuł i "Bamboleo" które Natasza i Robert wykonali fenomenalnie :serce: :serce: :serce:...

Niestety też myślę, że pożegnamy Marzenę :cry: :cry: :cry: choć wolałbym by odpadł Łukasz, bo po pierwsze go nie lubię, a po drugie - gorzej śpiewa...

Dla mnie zaskoczeniem odcinka było to, że Edzia nie była zagrożona :) :) :)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A mnie występ Edyty Herbuś i Płoszaja po prostu rozbawił ::loll:: ::cojest:: Super ich dobrali ::rad:: Dwie osoby, które nie mają o śpiewie żadnego pojęcia i które niemiłosiernie fałszują ::jezyk::
Występ Nataszy i Roberta był najlepszy. Agnieszka też ładnie.

Jeżeli chodzi o wystepy solowe, to najlepsi byli wczoraj:
:arrow: Agnieszka Włodarczyk,
:arrow: Natasza Urbańska,
:arrow: Robert Moskwa.

Edyta, mimo tego, że jest bardzo ładna i że super tanczy, nic sobą nie reprezentuje jako piosenkarka. Niestety. Goku, nie obrażaj Britney Spears ::jezyk:: Ela się zna i przynajmniej sprawiedliwie ocenia. Nejman też dał Edzi chyba tylko 3 pkt ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też myślę , że pożegnamy Marzenę , ale wolałbym aby odpadł Łukasz
Najlepszy wczoraj wystep oczywiście Agnieszka Włodarczyk i fajnie było zobaczyć braci Golec, bo ostatnio coś o nich było cicho
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A ja myśle i mam nadzieje,że pożegnamy Płoszaja ::krzyw::
No i gdzie ta Shakira ::cojest:: ::cojest::
Goku nieźle pojechałeś po Zapendowskiej ::chytry:: Ale ja się z nią zgadzam ::ok:: Też bym dała Edzi jeden ::jezyk:: No może dwa :roll: Ładna jest i super tańczy ale śpiew ::kwasny:: :nie: Myśle,że za tydzień,dwa ją pożegnamy ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Misia pisze:Goku nieźle pojechałeś po Zapendowskiej ::chytry:: Ale ja się z nią zgadzam ::ok:: Też bym dała Edzi jeden ::jezyk:: No może dwa :roll: Ładna jest i super tańczy ale śpiew ::kwasny:: :nie: Myśle,że za tydzień,dwa ją pożegnamy ::ok::
No cóż, moim zdaniem Zapendowska miała rację ::ok:: Edyta wypadła beznadziejnie. Nie lubię Brydzi, ale to co zrobiła z jej piosenką... :evil: Tragedia...

Poza tym Goku, nie denerwuj się tak ::chytry:: Głosy jury i tak są nieważne ::krzyw::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Misia pisze: No i gdzie ta Shakira ::cojest:: ::cojest::
Też na nią czekałem ::jezyk:: Ale Kasia i Krzysiek powiedzieli przecież, że Shakira jeszcze będzie, także czekamy na nią w przyszłym tygodniu, ewentualnie za dwa :D
mucha331 pisze:Nejman też dał Edzi chyba tylko 3 pkt ::jezyk::
Dał 4 :wink:

Trochę mnie zadziwiło, ze Ela dała tylko 1 punkt ::ke:: Ale widocznie na tyle zasłużyła

Dumka mi się najbardziej podobała, ale z tym, że to jest lepsze od oryginału to Edzia trochę przesadziła ::jezyk:: Bardzo mi się też podoba Marzenka i Włodek- niech zostaną jak najdłużej :D
Natomiast w kolejności, to powinni odpaść: Płoszański, Herbusiowa, Moskwa i byłby spokój.
Płoszański miał wyjechany płasz, jeszcze ta grzywa- wyglądał jak Hrabia Drakula ::rad:: ::jezyk::

Mimo, iż Nataszka ładnie śpiewa, to jednak moją faworytką jest Włodarczykowa. Jewst o wiele większą gwiazdą od Nataszy, i mam nadzieję, ze widzowie też wysyłają na nią więcej SMS-ów. I wyobrażacie sobie radość jej mamuśki, kiedy ona wygra :D :shock: ::cojest:: :mrgreen: ::cojest::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dla mnie najładniej zaśpiewały Agnieszka Włodarczyk i Natasza Urbańska. Marzena Sztuka też fajnie. Najgorzej Łukasz Płoszajski. ::kwasny::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Pozytywnie oceniam wczorajsze występy Agnieszki Włodarczyk i Marzeny Sztuki. Nie podobała mi się Natasza Urbańska. Edyta Herbuś zaśpiewała najgorzej w krótkiej historii tego programu. Po tej piosence powiedziałem, że dałbym jej 1 pkt - uszy puchły. No i Ela chyba mnie usłyszała. Zachęcam do głosowania na Marzenkę. 8)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja też śledzę "JOŚ", ale jeszcze się nie wypowiadałem na ten temat. Jednak Goku mnie do tego sprowokował ::chytry:: , gdyż ja będę bronił Eli jak niepodległości :x :!: I zatem proszę mi tutaj jej nie obrażać, bo ostrzeżonko będzie :twisted: :wink: Ona tam jest the best :zeby:

Najbardziej podobają mi się te, które umieją śpiewać, czyli Natasza i Agnieszka ze wskzaniem na tą drugą ::ok:: Po "Odkryjemy miłość nieznaną" zaniemówiłem. Bomba :!:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Po "Odkryjemy miłość nieznaną" pokochałem Agę! Każdy jej występ to dla mnie uczta :) Kocham Agę i już widzę jej solową płytę, będzie moja.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ