Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Debora pisze:Tim nie tyle co jest głupi a ślepy,nie widzi,że Morgan nim manipuluje......nie powinien ją przejżeć od razu w końcu jest psychiatrą
Tak bo biedak Tim zakochał się w Morgan.
Chyba to kochał ją od pierwszego spotkania, a teraz po latach ta miłość odżyła.
Morgan widząc jego zafascynowanie nią zrobiła z niego sojusznika którego umiejętnie wykorzystuje.
Miejmy nadzieję, że Tim ocknie się w porę z tego letargu.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Skoro Amber jest dziwką, to Ricka równie dobrze można nazwać "męską dziwką"... ::cojest:: :zeby:
O Brook już nawet nie chce mi się pisać, szkoda czasu, słów i w ogóle............
O Ricku z resztą też.........biedny,zawiedziony i załamany chłopczyk, dziwne że jeszcze nie poleciał do Amandy ::loll::

Oczywiście Bridget nie mogła pójść do innej knajpy, tylko do "Jaskini" Deacona....Czyżby zapomniała już o Insomni, Manekinie.....Są przecież o wiele bliżej... ::chytry:: ::jezyk::
Debora

Post autor: Debora »

Ja też mam taką nadzieję :roll:

[ Dodano: 2007-04-24, 18:09 ]
Mówią miłość jest ślepa....to tyczy się Tima ::loll:: ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Brooke

ana pisze:Oczywiście Bridget nie mogła pójść do innej knajpy, tylko do "Jaskini" Deacona....Czyżby zapomniała już o Insomni, Manekinie.....Są przecież o wiele bliżej... ::chytry:: ::jezyk::
Przecież Bridget poszła tam specjalnie bo wiedziała że spotka tam Deacon'a.
Poza tym ładnie dzisiaj wyglądała ::jezyk::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Brooke pisze:
ana pisze:Oczywiście Bridget nie mogła pójść do innej knajpy, tylko do "Jaskini" Deacona....Czyżby zapomniała już o Insomni, Manekinie.....Są przecież o wiele bliżej... ::chytry:: ::jezyk::
Przecież Bridget poszła tam specjalnie bo wiedziała że spotka tam Deacon'a.
Poza tym ładnie dzisiaj wyglądała ::jezyk::
To ja już sama nie wiem..........Czy ona wie kim on jest? Ostatnio spotkała go w Manekinie (chyba, że coś pokręciłam :roll: ), więc dzis wydawało mi się, że była zaskoczona jego widokiem................. ::ysz:: Dlatego zdziwiło mnie to, że akurat poszła do tej knajpy... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooke

ana pisze:To ja już sama nie wiem..........Czy ona wie kim on jest? Ostatnio spotkała go w Manekinie (chyba, że coś pokręciłam :roll: ), więc dzis wydawało mi się, że była zaskoczona jego widokiem................. ::ysz:: Dlatego zdziwiło mnie to, że akurat poszła do tej knajpy... ::jezyk::
Odniosłam wrażenie, że udała tam się specjalnie bo wiedziała że tam będzie Deacon. :wink:
Skoro było tyle zachodu żeby wyglądać na starszą :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

W ogóle ostatnio panie dbają o siebie. Nie ma takiej, która by mi się nie podobała :lol: . Nie mogę nawet tak do koca nie lubić Morgan, taka jest śliczna 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Brooke

Ciekawe gdzie podziewa się rodzina Spectara :?:
Może Morgan ich też gdzieś uwięziła ::loll::

Morgan jak wychodziła z domu to była w bluzce i spodniach, a jak pokazywali ją u Ridge'a to była w czarnej sukience.
Kiedy ona się przebrała :shock: :?:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Tim jest jeszcze bardziej chory niż Morgan.Co on wogóle wygadywał dzisiaj za głupoty ::plask wczolo: Ledwo tego wysłuchałam :roll: Po prostu świetny psycholog.Zapiszę się do niego jak najszybciej na wizytę bo niedługo kolejki będą się ustawiać pod jego drzwiami 8) ::plask wczolo: ::cojest::
Ciekawe jak długo mają zamiar trzymać Taylor na smyczy.Żal mi jej naprawdę,ale ten wątek jest tak durny,że aż śmieszny...Mają to zamiar przeciągać w nieskończoność :?: ::ysz:: :ziewam: ::kwasny::
Rick po prostu wspaniale potraktował Amber :zmiesz:: ::plask wczolo: Pajac jeden.Robił z tą całą Amandą dokładnie to samo co Amber z Deaconem.Do niej pretensje ma,ale do siebie najwyraźniej nie.Nie zasługuje na Amber i zdecydowanie nie powinni być razem.Brooke dobrze zrobiła przyczyniając się do rozpadu tego związku (swoją drogą podczas dzisiejszej rozmowy telefonicznej z Amber nie musiała używać takiego określenia,ale przyzwyczaiłam się już do tego,że w MNS rzucają dziwkami i szmatami na prawo i lewo :wink: ).Rick niech się najlepiej zajmie imprezowaniem,Amber będzie z Deaconem PRAWDZIWYM ojcem dziecka i wszyscy będą szczęśliwi ::rad::
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Forrester pisze:Do Brooke po prostu nie można się przekonać. Jej dzisiejsze zachowanie to kolejna żenada. Zadzwoniła do Amber i nazwała ja "dziwką" tak jakby sama nią nie była. I jeszcze twierdzi, że gdy była w wieku Amber nie zdradzała swojego mężczyzny. Rzeczywiście nie :zeby: , była zaręczona z Davem i romansowała z Ridgem, potem romansowała z Erickiem, nigdy nie była stała w uczuciach. Po prostu sama nie wie co mówi ::loll::
Zgadzam się ::ok:: Mnie zawsze denerwuje i śmieszy jak mówi o innych kobietach,że są dziwkami ::loll:: Niech lepiej pomyśli o sobie ::krzyw:: Zaliczyła kogo się dało i jeszcze później niewiedziała z kim ma dziecko ::cojest::

Adex-fan Brooke pisze:Taylor jest ostatnio fajna, ale głupia skoro prędzej negocjowała z Timem zamiast próbować uciekać. ::rad::
Ciekawe jak Ty byś uciekł gdybyś byl przykuty ::cojest:: ::rad:: ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2007-04-24, 19:26 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Klaudusia pisze:Brooke dobrze zrobiła przyczyniając się do rozpadu tego związku (swoją drogą podczas dzisiejszej rozmowy telefonicznej z Amber nie musiała używać takiego określenia,ale przyzwyczaiłam się już do tego,że w MNS rzucają dziwkami i szmatami na prawo i lewo :wink: ).
Tak to się wszyscy przyzwyczaili, że w modzie wyzywają się od dziwek itd., już chyba taki drugi podobny post czytam. Ale jak ktoś by tak wyzywał Brooke, to już by było wielkie oburzenie. ::kwasny::, ale że to chodzi o Amber to spoko, wszyscy się przyzwyczaili do takich wyzwisk w modzie. ::kwasny::

[ Dodano: 2007-04-24, 19:30 ]
Misia pisze:
Forrester pisze:Do Brooke po prostu nie można się przekonać. Jej dzisiejsze zachowanie to kolejna żenada. Zadzwoniła do Amber i nazwała ja "dziwką" tak jakby sama nią nie była. I jeszcze twierdzi, że gdy była w wieku Amber nie zdradzała swojego mężczyzny. Rzeczywiście nie :zeby: , była zaręczona z Davem i romansowała z Ridgem, potem romansowała z Erickiem, nigdy nie była stała w uczuciach. Po prostu sama nie wie co mówi ::loll::
Zgadzam się ::ok:: Mnie zawsze denerwuje i śmieszy jak mówi o innych kobietach,że są dziwkami ::loll:: Niech lepiej pomyśli o sobie ::krzyw:: Zaliczyła kogo się dało i jeszcze później niewiedziała z kim ma dziecko ::cojest::
Trafna uwaga. :zeby:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tim denerwuje mnie bardziej od Ridza :evil: Co za dupa wołowa z niego ::plask wczolo::Ciekawe czy o inne pacjentki ktore nie spały z nim też tak się troszczył ::kwasny:: Te jego gadki do Taylor ::ysz:: Brak słów ::plask wczolo: Niech idzie do agencji towarzyskiej i się zaspokoi a nie broni wariatki ,która z wielkiej łaski się z nim prześpi.Ale się zdenerwowałam :lol: !
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Misia pisze:Tim denerwuje mnie bardziej od Ridza :evil: Co za dupa wołowa z niego ::plask wczolo::Ciekawe czy o inne pacjentki ktore nie spały z nim też tak się troszczył ::kwasny:: Te jego gadki do Taylor ::ysz:: Brak słów ::plask wczolo: Niech idzie do agencji towarzyskiej i się zaspokoi a nie broni wariatki ,która z wielkiej łaski się z nim prześpi.Ale się zdenerwowałam :lol: !
::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: Misia ale mnie "roześmiałaś" ::cojest:: No i zgadzam sie... Skoro wie, że Morgan jest chora to powinien posłuchać Taylor i starać się jej pomóc ::ok::
Debora

Post autor: Debora »

Ślepy jest i naiwny poprostu....a Morgan wykazuje tu swoją inteligencje bo umiejętnie nim manipuluje,ale Tim mnie denerwuje ::ok::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Tim rzeczywiśćie jest głupi ale najbardziej wkurza mnie Rick :evil: Chyba każdy wie dlaczego
bo było to już tu pisane.
Bridget wystroiła sie dziś jak stróż w boże ciało nie wiadomo po co :?
Zablokowany