Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Bree swoją dorgą, ale któż by nie chciał mieć choć troche współnego z Eddie? Wkocnu to też ciekawa postać!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

King - ja po Bree Van de kamp( :serce: moja jedyna, urocza bree) najbardziej lubię właśnie Edie.
To fajna postać, bardzo zabawna i komiczna.
teraz będzie jeszcze bardziej ważniejsza, bo dostanie się do grona pań.
8)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Remek

Post autor: Remek »

Ja sie identyfikuje z Sheilą Carter ::chytry:: :x
Awatar użytkownika
Kingsajz

No Bratex co do bohaterek DH to się zgadzamy chyba we wszystkim. Ja tez lubie Eddie. To bardzo komiczna i zwariowana postac. Poza tym aktorka to córka słynnego Kojaka.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Kingsajz pisze: Ja tez lubie Eddie. To bardzo komiczna i zwariowana postac. Poza tym aktorka to córka słynnego Kojaka.
Ale newsa mi walnąłeś :D !Nie wiedzialam o tym!Teraz nawet zaczynam zauważać podobieństwo :wink: .Ja polubiłam Edie po kilku odscinkach.Taka modliszkowata,tak ma być :mrgreen: !
Awatar użytkownika
Kingsajz

To ty nie wiedziałaś?? Ja tam widze małe podobieństwo.
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Bartex pisze:No wiecie co!!!!!!!!!!!!!!
Wykorzystywać mnie i moje zdolności a'la Bree Van de Kamp do sprzatania w Waszych domach!
Kingsajz - przykro mi ale za 5 zł za cały dzień, a jak się domyślam Twój dom, a może raczej Twój pokój nie należą do najczyściejszych :D :lol: to raczej nie skorzystam. :twisted:
Wiwi - czy ja wiem, czy Bree się przy mnie chowa. Na razie się na niej wzoruję i chyba przez to też w pewnym sensie rodzina mi zakaże oglądać tego jaaaakże "demoralizującego" :lol: :lol: :lol: dzisiejszą młodzież serialu.
Pozdrawiam ciepło - i nie bójcie się sprzątania!!
::ok::
Bartex jakbys zobaczył moj pokoj to byś sie zalamał. podlogi nie widac. pełno na niej gazet, kaset, roznego rodzaju plyt, szklanki i papierki po nocnym podjadaniu...
jestem mega balaganiarzem. sprzatam tylko wtedy kiedy cos szukam bo zginelo mi w tym balaganie. niestety inaczej nie moge sie zmusic.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

gregi, a myszy, pchły i karaluchy też tam masz :?:
Jeżeli tak, to nawet Bre, Bartex i ja nic byśmy nie pomogli. Tylko buldożer wszystko by wyrównał :mrgreen:
Och, jak ja kocham porządki Bree - a szczególnie te pięknie posłane łóżeczka ::ok::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Gregi ja w pokoju mam dokładnie tak samo! U mnie dochodza tylko jeszcze ciuchy na tapczanie.... a jeśli posprzątam to właśnie dopiero wtedy nic nie moge znaleźć! W bałaganie przynajmniej jakos się orientuję a jak jest porządek to nigdy nie wie gdzie co leży.........................
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Myślę że Monica z "Przyjaciół" z chęcią posprzątałaby :wink: a was pytam ponownie o identyfikację z bohaterami B&B - czyj charakter chcielibyście mieć i dlaczego? Która postawa ogónie wam imponuje???
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Sprzatanie jest wspaniałe - relaksujące, wtedy nie myślisz, że czeka cię klasówka z bioli, włączasz sobie muzyczkę, podśpiewujesz - bosko. :serce: ::ok::
Ale chyba tylko ja, Boldfanka i Bree to odczuwamy. :D
Pozdrawiam ciepło
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja mam jutro sprzątanie :/ Też zwykle włączam sobie muzyczkę, ale to mi dużo nie daje ;) A teraz na moim biurku piętrzą się stosy kser, jak to w sesji ;)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja tak po każdym semestrze wynoszę je w teczkach do piwnicy, ale też nie wiem po co ;) Na pamiątkę chyba :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Wiwi, w tych "pamiątkach" to się kiedyś utopimy - tyle się ich nazbiera.. :mrgreen:

A propos gospodyń, ja z moimi zadatkami na gosposia domowego chyba zapiszę się o "Koła Gospodyń Wiejskich" i będę szydełkował śpiewając przedwojenne piosenki i oglądał "Modzię na sukcesiczek" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Też tak mam z "pamiątkami" jednak warto je mieć -przydają się jak już je wyrzucimy ::jezyk:: Pozwolę sobie przypomnieć że odbiegamy od tematu :twisted: a na moje pytanie nikt dokładnie nie dał odpowiedzi ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ