Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
GiGi

Post autor: GiGi »

Paulincia - tak od stycznia tego roku ;)

Hehe moje koleżanki też ciągle mówią, co było wczoraj, a co sie może stanie, a tak jaka głupia itp :P a chłopaki mają dość :P mój chłopak nie ogląda ze mną tylko idzie do innego pokoju bo mówi ze to godzina udręki dla niego, chociaż ostatnio obejrzał ze mną 2 odcinki :P
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

anka_ pisze:
Misia pisze:
paulincia pisze:
Kaska pisze: A dzień bez "Mody..." to dzień stracony. :zeby:
Ojj u mnie jest tak samo ::rad::
U mnie też :lol:
Nie będę oryginalna :lol: U mnie to samo ::rad::
Taki dzień, w ktorym nie ma mody jest do bani 8)
GiGi

Post autor: GiGi »

teraz moda się rozkręciła :) Morgan zamknęła Taylor a Stefani z ukochana w domku ognisko robią hehe. a już myślałam ze Taylor Morgan zamknie ;)
olciax

Post autor: olciax »

Moja przygoda z mns zaczeła się dosyć niedawno :) a dokładnie odkąd kimberly dowiedziala się o intrydze amber i próbowała zdbyć ricka, jednak po wyjściu prawdy na jaw przestalam oglądać :) Dopiero po pojawieniu się deacona na całe wciągnelam się w ten film i tak jest do teraz :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja zacząłem modę na sukces oglądać dokładnie 25 czerwca 2005. Nie miałem co robić w telewizji nic ciekawego nie leciało więc włączyłem jedynkę. Zacząłem patrzeć, potem drugi raz, i następny, aż się wciągnąłem. Pamiętam że wtedy Brooke i Ridge byli jeszcze małżeństwem, a Taylor przymierzała sie żeby powiedzieć Ridgowi prawdę o Thomasie.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja oglądam Modę od dość dawna. Pamiętam że moim pierwszym odcinkiem jaki oglądnełam był ślub Macy i Thornea, tylko wtedy to był inny Thorn. Później przestałam ją oglądąć a potem znów wróciłam jak były akcje z Shilą choć też nie oglądałam każdego odcinka. Dopiero jak rok temu dali po 2 odcinki dziennie to się wciągnełam w oglądanie i tak aż do dziś.
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Mnie w oglądanie Mody wciągnęła babcia. Gdy ją odwiedzałam w czasie, gdy leciała Moda, to też siłą rzeczy musiałam zerkać i tak po pewnym czasie wciągnęłąm się. Teraz specjalnie przychodzę o 16 - tej na wspólne oglądanie. :D
La vita e bella!
weronika

Moja przygoda z MNS

Post autor: weronika »

Pierwszy odcinek... Jaki oglądałam - miałam 6 lat. Był to podajże tysiąc - któryś odcinek. Był dla mnie baardzo nudny :ziewam: - ale się nie znałam, iałam tylko 6 lat... A kiedy Brooke była z Ridgem, myślałam, że to parodia Barbie i Ken'a... Ale to nieważne. Serial oglądam od nieco ponad roku... A określenia (m.in. "tasiemiec") mnie nie odciągną. Żałuję, że nie chodzi codziennie, np. po 6 odcinków...
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Kiedyś w wakacje byłam z babcią w domu i okropnie się nudziłam noi przyłączyłam się do oglądania serialu. Tak mnie wciągnęło co będzie dalej, że patrzyłam potem już na każdy odcinek. Moda jest jak nałóg... ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Lizzy pisze: Moda jest jak nałóg... ;)
Ale przyjemny :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nałogi zawsze sa przyjemne :zeby: a jak ktoś zacznie przygodę z B&B to już ona może potrwać ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A ja miałem ostatnio mały kryzys, nie chciało mi się za bardzo mody oglądąć. To pewnie dlatego że same nudy teraz. Pilnie potrzebny nowy, świerzy (i normalny) wątek.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cosmo pisze:A ja miałem ostatnio mały kryzys, nie chciało mi się za bardzo mody oglądąć. To pewnie dlatego że same nudy teraz. Pilnie potrzebny nowy, świerzy (i normalny) wątek.
Wytrwaj, nie poddawaj się w oglądaniu, na pewno będzie jakiś wątek, który Cię zaciekawi ::jezyk:: lub scena i będziesz żałować że przegapiłeś ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

no co ty, jeszcze nie przestaję oglądać, tyle że powoli mnie zaczynają obecne wątki już nudzić.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Troche juz pisalam w temacie z powitaniami i nie bede tego kasowac, ale skoro jest specjalny temat, zeby opowiedziec swoja przygode z MNS to nie moglam sobie odmowic :D Otoz MNS zaczelam ogladac okolo 1998/1999 roku (nie pamietam dokladnie) na brytyjskiej stacji Channel 5. Po jakichs dwoch latach niestety mi wywalili ta stacje z kablowki, ale jakos dzieki internetowi bylam na biezaco z tym co sie dzieje u Forresterow. A potem nastala era, w ktorej MNS mozna sciagac z netu, wiec w ogole zycie jest piekne :D A na TVP1 to obejrzalam moze w zyciu z 20 odcinkow, hehe :D
ODPOWIEDZ