Hehe moje koleżanki też ciągle mówią, co było wczoraj, a co sie może stanie, a tak jaka głupia itp
Jak zaczęła się Twoja przygoda z "MnS"?
-
GiGi
- PetroPython
-
GiGi
-
olciax
Ja zacząłem modę na sukces oglądać dokładnie 25 czerwca 2005. Nie miałem co robić w telewizji nic ciekawego nie leciało więc włączyłem jedynkę. Zacząłem patrzeć, potem drugi raz, i następny, aż się wciągnąłem. Pamiętam że wtedy Brooke i Ridge byli jeszcze małżeństwem, a Taylor przymierzała sie żeby powiedzieć Ridgowi prawdę o Thomasie.
Ja oglądam Modę od dość dawna. Pamiętam że moim pierwszym odcinkiem jaki oglądnełam był ślub Macy i Thornea, tylko wtedy to był inny Thorn. Później przestałam ją oglądąć a potem znów wróciłam jak były akcje z Shilą choć też nie oglądałam każdego odcinka. Dopiero jak rok temu dali po 2 odcinki dziennie to się wciągnełam w oglądanie i tak aż do dziś.
-
weronika
Moja przygoda z MNS
Pierwszy odcinek... Jaki oglądałam - miałam 6 lat. Był to podajże tysiąc - któryś odcinek. Był dla mnie baardzo nudny
- ale się nie znałam, iałam tylko 6 lat... A kiedy Brooke była z Ridgem, myślałam, że to parodia Barbie i Ken'a... Ale to nieważne. Serial oglądam od nieco ponad roku... A określenia (m.in. "tasiemiec") mnie nie odciągną. Żałuję, że nie chodzi codziennie, np. po 6 odcinków...
- Adex-fan Brooke
Nałogi zawsze sa przyjemne
a jak ktoś zacznie przygodę z B&B to już ona może potrwać 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Wytrwaj, nie poddawaj się w oglądaniu, na pewno będzie jakiś wątek, który Cię zaciekawiCosmo pisze:A ja miałem ostatnio mały kryzys, nie chciało mi się za bardzo mody oglądąć. To pewnie dlatego że same nudy teraz. Pilnie potrzebny nowy, świerzy (i normalny) wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Liason-fanka
Troche juz pisalam w temacie z powitaniami i nie bede tego kasowac, ale skoro jest specjalny temat, zeby opowiedziec swoja przygode z MNS to nie moglam sobie odmowic
Otoz MNS zaczelam ogladac okolo 1998/1999 roku (nie pamietam dokladnie) na brytyjskiej stacji Channel 5. Po jakichs dwoch latach niestety mi wywalili ta stacje z kablowki, ale jakos dzieki internetowi bylam na biezaco z tym co sie dzieje u Forresterow. A potem nastala era, w ktorej MNS mozna sciagac z netu, wiec w ogole zycie jest piekne
A na TVP1 to obejrzalam moze w zyciu z 20 odcinkow, hehe