Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Odkąd przeczytałem w ŚS, że Konstancja nie żyje to zacząłem oglądać Plebanię, po prawie rocznej przerwie...
Osa z policjantką znacznie się do siebie zbliżyli, nawet razem mieszkają ::ke:: Proszę, proszę...
A Irka jak się wyrobiła!!! ::ke:: A czy ona jest dalej kelnerką, czy już całkowicie jest modelką?
B@r- za dużo MNS ::jezyk:: W polskich serialach, jeżeli ktoś umrze to koniec, tu nie ma zmartwychwstania ::jezyk::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Damians pisze:A Irka jak się wyrobiła!!! ::ke:: A czy ona jest dalej kelnerką, czy już całkowicie jest modelką?
Dalej pracuje w Gospodzie ::chytry:: Ale kto wie...
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Denerwuje mnie zachowanie Jurka :xMoże niech weźmie coś na uspokojenie :roll:

Ale wiadomość z Konstancją :( Lubiłam ją w plebanii.Dobra aktorka z niej jest.Ciekawe jak Tracz będzie się teraz zchowywał...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=red]Właśnie zaczęła się Plebania, dziś będzie pogrzeb Konstancji- zapowiada się ciekawie ::chytry:: [/shadow]

[ Dodano: 2007-05-09, 18:55 ]
Nareszcie mieliśmy w polskim serialu pokazany jakiś pogrzeb. Szkoda tylko, że nie widzieliśmy Konstancji w trumnie. Dobra była też ta scena na końcu, jak Krysia czytała list, aż się smutno zrobiło :roll: :roll:

A z Krystyny jaka lacha się zrobiła ::ke:: Dzisiaj wyglądała bardzo pozytywnie i ten pas :mrgreen: ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Szykuje się ciekawy wątek!Konstancja poprosiła Krysie o zaopiekowanie się synkiem.Ciekawe jak Krysia nie dopuści do tego aby dziecko nie stało się takie jak ojciec ::chytry::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Dobra była też ta scena na końcu, jak Krysia czytała list, aż się smutno zrobiło :roll: :roll:
Wgrałem ją tu: http://www.huntertylo.fora.pl/post644.html#644
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Goku

Post autor: Goku »

Coś dla kolekcjonerów:

"Plebania" czołówka 1999 - http://www.sendspace.com/file/8phr3s
"Plebania" czołówka 2004 - http://www.sendspace.com/file/26gwpx
"Plebania" poprzednia wersja czołówki(Konstancja zamiast Wiki) - http://www.sendspace.com/file/3005qk
Awatar użytkownika
Damians

O B@r bardzo fajnie. Zapiszę sobie, może kiedyś będzie chciało się "powspominać" :P

[ Dodano: 2007-05-09, 20:58 ]
A żeby nie było tak smutno to popatrzmy sobie na Konstancję( Anię Samusionek) z nowym biustem :wink: :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Misia

Jakoś dziwnie z nim wygląda ::ysz::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Piękna kobieta! Tylko trochę pokręcona. I niepotrzebnie zwiękaszała aż do takich rozmiarów :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Nie wiem, czy słyszeliście, ale (spoiler)
[shadow=black]Halina nie jest córka Józefiny! :shock: [/shadow]
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Też się zdziwiłam gdy to przeczytałam. :shock:
Powiewa MnS. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ambrossia Moore pisze:Też się zdziwiłam gdy to przeczytałam. :shock:
Powiewa MnS. :wink:
Nawet ja zwróciłem na to uwagę i tak pomyślałem ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jak ja nie lubię takich wątków , że po latach w serialu okazuje się , że ktoś nie jest czyimś synem/córką.Poprostu żenada.Minus dla Plebanii.

A pamięta ktoś odcinki ze zmartwychwastałym mężem Krystyny?Wtedy to był mój ulubiony serial.Najpierw Krystynę uznali za niepoczytalną później .Mąz ją porwał , wynajął psychopatę i ją więzili .Później ten psychopata jakoś pobił mężą Krysii i rzucił dgo pod komisariat..itd Ach to były czasy :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tkk_Bolly pisze: A pamięta ktoś odcinki ze zmartwychwastałym mężem Krystyny?Wtedy to był mój ulubiony serial.Najpierw Krystynę uznali za niepoczytalną później .Mąz ją porwał , wynajął psychopatę i ją więzili .Później ten psychopata jakoś pobił mężą Krysii i rzucił dgo pod komisariat..itd Ach to były czasy :serce:
Ja pamiętam...Ten psychopata był lekarzem, bo aplikował Krysi jakies środki,a potem poprostu ja wypuścił, pamietam też że był na przepustce z więzienia...Nie pamietam natomiast żeby pobił męża Krysi :P , myśłałam że mu cos wstrzyknął, bo dziwnie się zachowywał, jak złapała go policja ::krzyw::
ODPOWIEDZ