Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
anita42

Post autor: anita42 »

Morgan moim zdaniem jest za chuda, te jej ramiona, normalnie kości obciągnięte skórą, anorektyczka... Taka wysoka szkapa. Choć tak ogólnie patrząc jest atrakcyjna. Wolę jednak kobiety z większą ilością ciała, jak np. Brooke, którą uważam za o wiele bardziej apetyczną od Morgan.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Niech zmieni tą sukienkę bo nie mogę patrzeć nan jej ciało. Jest takie... kościste... ::ysz::
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Morgan ostatnio wygląda bardzo ładnie. Wprawdzie sukienkę mogłaby sobie zmienić, ale makijaż i fryzurka ... Naprawdę jej ślicznie. ::ok::
anita42

Post autor: anita42 »

Jak zabijać, to tylko we własnoręcznie zaprojektowanej sukni. Czy ona nie myśli, że jej się kiecka może krwią zachlapać? ::bojesie::
Primok

Post autor: Primok »

Po dzisiejszych odcinkach muszę stwierdzić, że nawet chciałbym być na miejscu Taylor - więziony i przywiązany na łańcuchu :zeby: .

Ale macie problem - gdzie ona załatwia swoje potrzeby - przezież takich rzeczy nie pokazują i się nimi nie przejmują w serialach ::chytry:: . Mnie bardziej dziwi, czemu dopiero tak późno wybiła tą szybę - ja mając takie możliwości jakbym chciał się uwolnić to już bym pół domu zdemolował ::jezyk:: . A tak w ogóle to czemu Morgan już jej nie zamykała do tej piwnicy ::kwasny:: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Primok pisze:A tak w ogóle to czemu Morgan już jej nie zamykała do tej piwnicy ::kwasny:: .
Kiedy Ridge przyjechał pod dom Morgan, a Tay powiedziała Timowi, że to jej mąż, Tim mógł natychmiast zaprowadzić Taylor do piwnicy, a on taki niemrawy. Nie wiem, czy on spał, Ridge mógł w każdej chwili wejść do domu ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Morgan, Morgan, Morgan ::plask wczolo: :evil: ! Mam jej już kompletnie dosyć :evil: ! Ona jest wariatką :evil:
Pewnie, ze wariatka, ale postacie sie zawsze fajnie oglada :D
Ostatnio zmieniony 2009-07-04, 21:07 przez Liason-fanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

A ja zaycznam lubić Morgan, nieźle namieszała w MNS i mam nadzieję że dalej będzie to robiła. :twisted:
Konsti

Post autor: Konsti »

To juz masz odpowiedz na swoje pytanie xD
Morgan DeWitt niezle namieszała w serialu...i jestem pewna,ze to nie koniec :P
Dzięki takim postacia film staje się wciagajacy i z niecierpliwościa oczekuję kolejnego odcinka xD
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Sarah Buxton chyba nadaje sie do grania takich zaslepionych wariatek, ktore zrobia wszystko, zeby zdobyc faceta, hehe :D Chociaz Morgan to duzo wieksza wariatka niz Annie, ktora Sarah grala w SB.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kurcza paka, gdzie ona się podziała? Pojechała z Timem na jakiś romantyczny urlop czy co?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Mówiła że jeszcze się zemści więc trzymam ją za słowo. ::chytry::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ciekawa jestem czy się jeszcze pojawi... :roll:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Tiril pisze:Kurcza paka, gdzie ona się podziała? Pojechała z Timem na jakiś romantyczny urlop czy co?
Pojechała na wycieczkę dookoła świata. ::loll::

Dziwi mnie najbardziej to, że Tim dalej z nią trzyma, nawet kiedy dowiedział się, że Morgan kocha Ridge`a i wykorzystała doktorka. ::ysz::
Biedny chłop. Żal mi go było. :( Ale zadziwił mnie, kiedy chciał by Morgan zabiła Ridge`a. ::ysz:: Nie wiedziałam, że jest do tego zdolny. ::krzyw:: Widać, że umie zadbać o swoje! :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Kaska pisze: Dziwi mnie najbardziej to, że Tim dalej z nią trzyma, nawet kiedy dowiedział się, że Morgan kocha Ridge`a i wykorzystała doktorka. ::ysz::
::krzyw:: Widać, że umie zadbać o swoje! :zeby:
Mnie również to dziwi ... Tim powiedział, że Morgan powinna się leczyć, to może jest z nią, aby nie zrobiła żadnego głupstwa ... :roll: :roll: :roll:
ODPOWIEDZ