Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Szczerze to obawiam się, że Damians ma rację i Y&R wkrótce zniknie z anteny. Poza tym, przypuszczam, że Y&R ogląda garstka z nas chociażby ze względu na godzinę emisji. Ja przyznaję, że widziałem tylko jeden odcinek z tych dotychczas emitowanych przez Polsat.

Nie mam już możliwości zaciemnienia tekstu, może Dawidek albo Wiwi wyedutyją ten post. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nigdy tu nie były zaciemniane posty, to śmieszne aby nagle to robić, lepiej oznaczyć ten temat jako spoilerowy a założyć drugi niespoilerowy (taki mały wyjątek bo to wyjątowy serial połączony z B&B)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Była kiedyś dyskusja na ten temat, ale nie pamiętam, jak w końcu się skończyła :?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Edytowałem ten post Ryan'a.

Co do podzielenia tematu na spoilerowy i niespoilerowy, to zobaczymy w przyszłości, jak Polsat potraktuje ten serial. Jeśli stacja będzie go kontynuować, to znajdę jakieś rozwiązanie. Ja spodziewam się, że "Żar..." będzie emitowany o lepszej porze, by nie konkurowała z mającą największą oglądalnością "Kawa czy herbata" . Godzina 17 - moim zdaniem mało realne, bardziej stawiałbym na godziny 9-12. Ale nigdy nic nie wiadomo. ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Napisałem już maila do polsatu w tej sprawie. Przecież przeniesienie emisji serialu na dalszą godzinę tylko im pomoże.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Bez sensu. Czyli co, do tej pory nie wolno mi pisać nic w odniesieniu do epizodów obecnych? Wobec tego każdy temat podzielmy na spoiler i nie-spoiler a na pewno będzie wygodniej. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ryan poprostu cieniuj.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi cieniowanie w Mozilli nie działa! Czy zrobienie wyjątku dla tego serialu i założenie drugiego niespoilerowego tematu to aż takie straszne? przecież forum nie padnie od tego ::jezyk:: Oba tematy mogłyby nawet być przyklejone lub mieć osobny dział. To by była wygoda i zaoszczędzenie ostrzeżeń :P A i tak każdy raczej omawia ten serial w sposób spoilerowy więc ten temat będzie jednym wielkim cieniem :P
To nie byle jaki serial bo połączony z B&B, więc może mieć taką ulgę jak drugi temat :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mnie tam szczególnie to nie przeszkadza ,że nie cieniujecie ale regulamin jest regulaminem :P Ale myśle ,że akurat dla ŻM możnaby utworzyć jeszcze jeden temat.

[ Dodano: 2009-02-07, 21:46 ]
Witam,

Niestety nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na Pana pytanie, ponieważ godziny emisji poszczególnych produkcji ustala zarząd oraz dział planujący naszą ramówkę programową.
Pana prośbę przekażę oczywiście do zarządu oraz do tego działu.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
Odp wymijająca a jednocześnie mówiąca "nie wiem, czy to takie wazne".
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja sobie nie robię żadnych nadzieji. Zawsze odpisują, że "przekażą taką propozycję redakcji" jak nie wiedzą co odpisać.
Ryan Lavery

Tomala pisze:Ja sobie nie robię żadnych nadzieji. Zawsze odpisują, że "przekażą taką propozycję redakcji" jak nie wiedzą co odpisać.
Dokładnie takimi samymi tekstami karmią w Romantice np. "Przekażę wiadomość dyrektorowi programowemu" co w wolnym tłumaczeniu oznacza "marne są szanse". ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dokładnie, to tak jak jest stereotyp ,że kiedy mówią na rozmowie o pracę "zadzwonimy" to tylko po to by dać nadzieje, a prawda jest taka ,że polsat nie zajmie się tym. Pytanie retoryczne kręci się w mojej głowie... Po ch****e polsat kupił Y&R i emituje go w czasie tv ogląda garstka osób... ::kwasny::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

A poza tym to mogliby dać odcinki Y&R chociażby z roku 2004 a nie z 2001 bo jesteśmy daleko w tyle w przyrównaniu do innych krajów gdzie Y&R jest emitowane a odcinki emitowane z 2009 roku będę u nas emitowane jak wszystko dobrze pójdzie w roku 2016 :P :x
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zrobili to dla Evy Longorii która pojawiła się w pierwszych odcinkach emitowanych u nas. Być może kiedy Eva zniknie z serialu, on zniknie z polsatu.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Słuchajcie, narazie nie ma co gdybać kiedy się skończy. Dopiero co "jęczeliśmy", że poza "Modą na sukces" nie ma żadnej soapki, a teraz kiedy Polsat szczęśliwie przywrócił nam "Y&R" - jęczymy, że pewnie się skończy. Heh.. Ja w sumie i tak załatwiam sobie te odcinki po polsku, więc nie przejmuję się zaległościami, ale faktycznie serialik mógłby się u nas utrzymać nieco dłużej.
ODPOWIEDZ