Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja tam zaczynam być bardziej przychylny parze Marysia/Hubert... Zwłaszcza, że teraz powrót pary Marysia/Paweł ze względu na zawirowania w życiu prywatnym aktorów stoi pod znakiem zapytania... Byle tylko Paweł nie był na stałe z Anką, bo to już się robi szokujące, ile on jest jej w stanie wybaczyć.
No, a wątek... jak z klasycznej soao opery. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

No nareszcie, to już pewne:

Jest już gotowa nowa czołówka "Pierwszej miłości"

Zakończyły się prace nad nową czołówką „Pierwszej miłości” – poinformowała ATM Grupa, producent serialu, na swoim profilu na Facebooku. Gotowa czołówka czeka jeszcze tylko na ostateczną akceptację. Od niej uzależniony jest więc termin pojawienia się materiału na antenie. Przypomnijmy, że pierwotnie ATM Grupa informowała o planach wprowadzenia nowej czołówki już w marcu.

Warto dodać, że widzowie „Pierwszej miłości” od pewnego czasu zwracali uwagę na to, że obecna czołówka serialu jest już nieaktualna, ze względu na rezygnację z gry części aktorów oraz nowe związki uczuciowe bohaterów produkcji. Ostatni raz czołówkę zmieniano jesienią 2009 roku (przygotowała ją firma Big Blue TV).

Źródło: http://tvpolsat.info/news.php?readmore=3880
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super, nie mogę się doczekać :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

SPOILER: powrót ważnej postaci

W odcinku 1503... niespodziewanie w nocy do mieszkania Anety przyjdzie...Andrzej! :D

No i polecam oczywiście najnowsze promo: http://www.youtube.com/watch?v=Iv3QkXaG ... ature=plcp
Awatar użytkownika
DeaconFan

Uwaga! Już 1 maja debiut nowej czołówki PM!
Akurat wtedy wyemitowany zostanie odcinek nr 1500. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Super :D
Już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że się nie rozczaruję :P
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie oglądam serialu, ale interesuje mnie to (a jednocześnie przeraża) że ten serialowy trójkąt przeniósł się do życia prywatnego aktorów i prawdopodobnie będzie to miało wpływ na serial. Czy to prawda, że ta Zając przechodzi do "Galerii"? W sumie się nie dziwię bo jak ma grać na planie jednocześnie ze swoim mężem i jego kochanką (?) Jeśli tak to jak zakończą jej wątek, bo to chyba główna postać w tym serialu?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Aneta Zając będzie grać równocześnie w obu serialach, z tym że w PM ma jej być teraz niby nieco mniej. Osoby z produkcji starają się zapewnić widzów, że cała ta sytuacja nie wpływa jakoś bardzo na pracę na planie i że aktorzy są w stanie profesjonalnie wykonywać swoją pracę.

Cóż, jak dla mnie to można zrobić dwie rzeczy:
- zmienić nieco strukturę serialu, w tym sensie, że to Hubert staje się teraz wielką miłością Majki i są taką supercouple, no a Paweł niech będzie drugą supercouple z Anką
(tyle że tu jest taki problem, że tej pary większość widzów nie lubi tak jak i samej Anki). No, a Hubert cieszy się raczej sympatią widzów i wg części on i Marysia do siebie bardzo pasują.
- usunąć Krawczyka i przywrócić pierwszego Pawła, czyli Mateusza Janickiego. Z tego co wiem, to studia mu nie pozwalały dalej grać w serialu, no ale teraz już jest chyba po studiach, więc... :wink:

Aha i Krawczyk i Zając nie są małżeństwem, no i wg Krawczyka i Włodarczyk ich związek powstał po rozpadzie związku Anety i Mikołaja...
Awatar użytkownika
Mareczek

Dzisiaj w Się kręci było bardzo dużo o Pierwszej Miłości :)
Aktorzy mówili o pracy w serialu, pokazywali stare sceny, filmiki zza kulis, a także pokazali fragment NOWEJ czołówki! :D
Muszę przyznać, że podoba mi się - i co najważniejsze, jest w niej mnóstwo bohaterów :D Całość przypomina starą czołówkę All My Children, bo wszystko odbywa się w albumie ze zdjęciami. Najpierw widzimy zamknięty album z napisem "Pierwsza Miłość", później otwiera się i jest kilka obrazków z panoramy Wrocławia. Z tego co zapamiętałem to na 100% jest Marysia, Paweł, Artur, Bartek, Marek, Aneta, Ola, Grzegorz, Renata, Błażej, Grażyna, Sabina, Śmiałek, Emilka, Malwina, Wiktoria, Kaśka i dalej niestety przerwali :P Wszyscy znajdują się w miejsach serialowych - czyli Majka w swoim mieszkaniu, Sabina w domu mody, a Śmiałek u siebie w domu. Dodam, że to wszystko są zdjęcia, więc bohaterowie się nie ruszają ::chytry::
Nie mogę się już doczekać 1 maja, by zobaczyć całą wersję :D

Pisałem na szybko, dlatego tak chaotycznie ::rad::
Awatar użytkownika
Mareczek

Jest i nowa czołówka ::rad:: http://www.youtube.com/watch?v=x5rWf5MGE1k
Przyznam, że podoba mi się! Jest dużo bohaterów, tylko nurtuje mnie jedno pytanie - gdzie jest Aurelia ::ke:: I jeszcze czy ta dziewczyna z Marysią i potem z Markiem to Kinga? :shock:
Jak oceniacie?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kurczę no... Miałem to oglądać. ::kwasny:: Tak w ogóle to ma być zlot fanów w Warszawie. Szkoda, że nie we Wrocławiu jak rok temu. Wtedy nie mogłem być, a teraz gdyby było w moim mieście to bym się wybrał. Ma być sporo aktorów, m.in. Marysia, Artur, Marek, Śmiałek, Malwina, Radek, Grażyna, Aneta, Kaśka...
Co do czołówki to niesamowicie się cieszę, że jest masa bohaterów. Bardzo czekam już na jej debiut. :D Wręcz nie mogę się doczekać. :P No i Artur. :P Ciekawe co z Kingą? Na pewno wróci z urlopu macierzyńskiego i jeśli nie ma jej w nowej czołówce, to będą musieli ją zaktualizować. :) No i co z Hubertem? Jeśli okaże się, że żyje to powinien być w czołówce.

A tymczasem nowe promo, a w nim nieoczekiwany powrót... :P
http://www.youtube.com/watch?v=CIr-gQuN ... ature=plcp

EDIT: Nie widziałem poprzedniego postu Mareczka. Tak, to KINGA! Ha i Hubert!! :D Fantastyczne! Coś jak opening All My Children! :D
Awatar użytkownika
Mareczek

DeaconFan pisze:Fantastyczne! Coś jak opening All My Children!
Takie było moje pierwsze skojarzenie :D
DeaconFan pisze:Tak, to KINGA!
Wygląda tutaj zupełnie inaczej, na początku nie miałem pojęcia kto to może w ogóle być. Nadal mi się nie chce wierzyć, że to ona :?

Co do samej czołówki to mi się podoba i jestem zadowolony. Dzięki temu, że są to zdjęcia to będą ją mogli łatwiej aktualizować. I na to liczę :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:Nadal mi się nie chce wierzyć, że to ona
Ona, ona. Aktorka urodziła właśnie dziecko, więc można zrozumieć zmianę wyglądu.
Jeszcze Renaty i Stefani brak, oprócz Aurelii z ważniejszych postaci, no ale jakoś to przeboleję. Dla mnie najważniejsze, że są Hubert, Artur, Kinga, Sabina, Radek, nawet Kaśka się załapał. :) Dobrze, że nie ma zbędnych Dagi, Ewy, Patrycji, Adriana...
Awatar użytkownika
Mareczek

Mi się najbardziej podobają ujęcia Grażyny i to wspólne Śmiałka i Malwiny :D
Natomiast Włodarczyk jak zwykle sztuczna i brzydka - tylko psuje wartość estetyczną tej czołówki :lol:
I jeszcze teraz jestem ciekawy, czy z tej okazji zmienią trochę napisy końcowe ::chytry:: W sumie to jak dla mnie, nie muszą tego robić, obecny jest nowoczesny i podoba mi się ::krzyw::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tak, Grażyna świetnie wygląda. Fajnie, że jest w czołówce. Już od paru lat występuje i z czasem jej rola została bardzo rozbudowana.

Co do Anki to generalnie za nią nie przepadam, ale uważam, że ładnie wyszła. Dobre rozwiązanie z tym, żeby Paweł miał osobne ujęcia z Anką oraz z Marysią. :wink:
ODPOWIEDZ