Taylorka to ostatnio bez butów śmigaMarisa pisze:Oni tak w ogóle noszą jakieś głupie buty, Taylor też miała u Morgan takie kalosze
Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Fajne były dziś okcinki.
Moja Babcia która oglądam MnS razem ze mną to sie popłakała jak Amber i Deacon sie cieszyli! Mi też sie łza kręciła w oku.
Ridge jest mądry! Najlepiej by było jakby udusił Morgan!
Ciekawe czy teraz Amber bedzie chciała wrócić do Rick'a? Wiedziałam jak Deacon powiedział żeby te 25000 wpłacili na dom to sie chyba jej spodobało. 
Amber wygrała 25 tysęcy dolców. Nieźle. Teraz będzie sobie w Deaconem pykać z jednorękiego bandytę, grać w BlackJacka i zabawiać się ruletką.
A to towarzystwo z kasyna to jakieś sztywne jest strasznie, tylko se stali i machinalnie klaskali - takie odniosłem wrażenie.
Brooke dostała za swoje!
Rick tak jej dzisiaj nagadał że normalnie dostał u mnię plusa!
Ale pewnie jutro już o wszytskim zapomni, tutaj nikt nie potrafi się na nikogo złościć poza Morgan i Sheilą. No i chyba nie muszę przypominać że Stephanie dobrze zrobiła pokazując Rickowi fotki. może teraz coś zrozumiał jaki był egoistyczny w stosunku do Amber.
Dawaj, Ridge, dawaj! Uduś tę wiedźmuchę babuchę Morgan!

Brooke dostała za swoje!
Dawaj, Ridge, dawaj! Uduś tę wiedźmuchę babuchę Morgan!
Rick wreszcie pokazał pazura i plus za to. Nadal uważam jednak, że Amber i Deacon powinni być razem. Tworza bardzo ładną parę, mają wiele wspólnych zainteresować i super się dogadują. Amber jest przy nim szczęsliwa. To nie to, co przy nudziarzu Rick'u.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
A myślałam że na rysunku jest napisane Steffi i Morgan???
Ridge kolejny raz pokazuje zwiarzaka. Morgan jest chyba jedyną kobietą wobec której jest agresywny.
Mi się podobałay miny Amber. A jej wygrana była do przewidzenia. Jak zostaly jej 3 monety miałam ochotę krzyknąć: stawiam 100 do 1 że wygra! Oj, udziela się ta atmosfera hazardu. Trzeba wysłać totka
Ridge kolejny raz pokazuje zwiarzaka. Morgan jest chyba jedyną kobietą wobec której jest agresywny.
Mi się podobałay miny Amber. A jej wygrana była do przewidzenia. Jak zostaly jej 3 monety miałam ochotę krzyknąć: stawiam 100 do 1 że wygra! Oj, udziela się ta atmosfera hazardu. Trzeba wysłać totka
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- katarzynka
Rick pojechał po Brooke że hej
Niby go rozumiem, ale trzeba przyznać, że w jednym Brooke ma rację - młodzi się rozeszli bo ze sobą szczerze nie umieli porozmawiać, a to jest problem w związku
Amber niefortunnie dziś została przez kamerę złapana - jej zęby się wielkie wydawały, aaaaa
Ridge wziął z zaskoczenia "biedną" Morgan, ale ona powinna być przyzwyczajona do ataków
i powalić go na ziemię

Amber niefortunnie dziś została przez kamerę złapana - jej zęby się wielkie wydawały, aaaaa
Ridge wziął z zaskoczenia "biedną" Morgan, ale ona powinna być przyzwyczajona do ataków
Bardzo proszę, ale scen nie posiadam:
Brooke jest pewna, że Rick będzie na nią zły, kiedy dowie się o uknutej przez nią intrydze. Tymczasem Rick, dzięki pomocy Stephanie, uświadamia sobie, jak było naprawdę. Amber pocałowała Deacona po tym, jak zobaczyła zdjęcia Ricka z Amandą. Rick postanawia wszystko wyjaśnić. Taylor stara się przekazać Ridgeowi wiadomość o miejscu swojego pobytu.
Rick ostrzega Brooke, że odwróci się od niej, jeśli nie zostawi Amber w spokoju. Brooke boi się, że może stracić syna. Taylor nadal jest przetrzymywana przez Morgan. Próbuje przekonać Tima, żeby ją wypuścił. Obiecuje mu, że jeśli to zrobi nie trafi do więzienia. Tymczasem Ridge zaczyna podejrzewać, że Morgan wie coś o jego małej córeczce. Zaczyna ją dusić. Amber wygrywa w Las Wegas 25. 000 dolarów.
Brooke jest pewna, że Rick będzie na nią zły, kiedy dowie się o uknutej przez nią intrydze. Tymczasem Rick, dzięki pomocy Stephanie, uświadamia sobie, jak było naprawdę. Amber pocałowała Deacona po tym, jak zobaczyła zdjęcia Ricka z Amandą. Rick postanawia wszystko wyjaśnić. Taylor stara się przekazać Ridgeowi wiadomość o miejscu swojego pobytu.
Rick ostrzega Brooke, że odwróci się od niej, jeśli nie zostawi Amber w spokoju. Brooke boi się, że może stracić syna. Taylor nadal jest przetrzymywana przez Morgan. Próbuje przekonać Tima, żeby ją wypuścił. Obiecuje mu, że jeśli to zrobi nie trafi do więzienia. Tymczasem Ridge zaczyna podejrzewać, że Morgan wie coś o jego małej córeczce. Zaczyna ją dusić. Amber wygrywa w Las Wegas 25. 000 dolarów.