Pierwsza miłość
Dla mnie poprzednia była taka... zbyt przesłodzona. To huśtanie się na ławce, chronienie się Żukowskich pod parasolem przed burzą... Takie sztuczne to było. Widzę, że najnowsza czołówka wywołuje mieszane opinie. Wg mnie jest świetna w swojej prostocie. Na pewno jest lepsza od czołówki MjM czy BSz. W ogóle ludzie mnie załamują komentując ją na facebooku. No dobra, to żeby nie rozpoznać Kingi to jeszcze rozumiem... No, ale żeby nie rozpoznać Artura i wziąć go np. za Roberta, nie zauważyć w czołówce Anety i te oburzenia po co tam Hubert, skoro nie żyje... 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Poprzednia była słaba i pisałem już wtedy, że mi się nie podoba. Ta jest świetna, chociaż zgadzam się, że mogli na zdjęciach gdzie serialowy Marek i Grzegorz grają w szachy, a obok nich siedzi Grażyna, umieścić zamiast Grażyny Renatę, bardziej mi tam by pasowałaDeaconFan pisze:Dla mnie poprzednia była taka... zbyt przesłodzona.
Ponoć... ponoć...
Zarówno A. Włodarczyk jak i M. Krawczyk rozważają odejście z serialu. Na okładce nowego ŚS widnieje napis "Annę i Pawła rozłączy... śmierć", czy coś w tym stylu. Ja jednak bym się nie nakręcał, w PM jak w MnS wszystko jest możliwe. Anka jak Taylor w B&B jest chyba niezniszczalna (postrzelenie, próba samobójcza, śpiączka itp)... No i mamy już 2 "zmartwychwstania": dawniej Artur, ostatnio Hubert...
Zarówno A. Włodarczyk jak i M. Krawczyk rozważają odejście z serialu. Na okładce nowego ŚS widnieje napis "Annę i Pawła rozłączy... śmierć", czy coś w tym stylu. Ja jednak bym się nie nakręcał, w PM jak w MnS wszystko jest możliwe. Anka jak Taylor w B&B jest chyba niezniszczalna (postrzelenie, próba samobójcza, śpiączka itp)... No i mamy już 2 "zmartwychwstania": dawniej Artur, ostatnio Hubert...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja tam do Anki nic nie mam. Tzn. fakt, jak weszła do serialu, to niezbyt mi się ta postać spodobała. Taka rozchwiana emocjonalnie dla mnie była, a nie lubię takich ludzi... Teraz ta sprawa prywatna aktorów.. ale co mnie to w sumie obchodzi.. mogę sobie nie lubić Włodarczyk... ale jednak coś się dzieje... jest trochę takim "czarniejszym" charakterkiem. Dzięki czemu nie zawsze bywa nudno. Co prawda, odkąd nic nie wymodziła, to nic się nie dzieje z nimi, no ale... Dla mnie niech nie uśmiercają jej.
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Czyli będzie znowu aktualizacja czołówki, z czym nie powinno być jednak problemu.
Najważniejsze dla mnie, że nie żegnamy się z Hubertem - to moja ulubiona męska postać obecnie i cieszę się, że żyje i w ostatnim odcinku przed wakacjami... wróci do Marysi!
Natomiast ciekawe co z M. Krawczykiem, bo też groził odejściem. Myślę, że on jednak zostanie.
Co do Anny/Agnieszki, ostatnio już w sumie ją normalnie tolerowałem. Generalnie nie potępiam jej i Krawczyka za ten ich nowy związek, nie wiemy wszystkiego na temat tego jak było, nie oceniajmy ludzi pochopnie... Na pewno jednak ten związek nie wpłynął pozytywnie na rozwój serialu. Scenarzyści mają niezły problem teraz z tym jak połączyć na powrót Marysię i Pawła, skoro aktorzy ich grający raczej mogą nie chcieć znów grać ze sobą scen miłosnych... Co do Anki jeszcze no co jak co, ale była ciekawą postacią, wprowadzającą dużo zamieszania. Teraz tylko ciekawe czy Paweł pozna kogoś nowego, czy powróci do walki o Marysię z Hubertem.
Najważniejsze dla mnie, że nie żegnamy się z Hubertem - to moja ulubiona męska postać obecnie i cieszę się, że żyje i w ostatnim odcinku przed wakacjami... wróci do Marysi!
Natomiast ciekawe co z M. Krawczykiem, bo też groził odejściem. Myślę, że on jednak zostanie.
Co do Anny/Agnieszki, ostatnio już w sumie ją normalnie tolerowałem. Generalnie nie potępiam jej i Krawczyka za ten ich nowy związek, nie wiemy wszystkiego na temat tego jak było, nie oceniajmy ludzi pochopnie... Na pewno jednak ten związek nie wpłynął pozytywnie na rozwój serialu. Scenarzyści mają niezły problem teraz z tym jak połączyć na powrót Marysię i Pawła, skoro aktorzy ich grający raczej mogą nie chcieć znów grać ze sobą scen miłosnych... Co do Anki jeszcze no co jak co, ale była ciekawą postacią, wprowadzającą dużo zamieszania. Teraz tylko ciekawe czy Paweł pozna kogoś nowego, czy powróci do walki o Marysię z Hubertem.
Super promo, trwa aż 2 minuty: http://www.youtube.com/watch?v=f0MBk5kAtcY&feature=plcp
Będzie się działo.
Będzie się działo.
Nadal pojawiają się kontrowersje w sprawie odejścia Agnieszki Włodarczyk z obsady. Oskarża ona producentów o to, że chcieli wykorzystać sprawę jej związku z M. Krawczykiem do promowania serialu, ci stanowczo zaprzeczają. Więcej... Agnieszka twierdzi nawet, że producenci obiecywali jej i Mikołajowi, że grani przez nich bohaterowie będą razem przez cały sezon i nawet się pobiorą. Z kolei Mikołaj Krawczyk mówi, że z chęcią odszedłby z PM, jednak nie pozwala mu na to umowa. Na pewno w przyszłym sezonie rola Pawła zostanie ograniczona. Poprosił o to sam Krawczyk ze względu na to, że ma grać w nowym serialu "Misja Afganistan".
Tak więc ciekawe jak będzie wyglądała przyszłość serialu. Ciężko będzie scenarzystom połączyć na powrót czołową parę serialu, czyli Marysię i Pawła, zwłaszcza, że może Paweł odejdzie... Ja w sumie jestem teraz zwolennikiem pary Marysia/Hubert i pasowałoby mi gdyby oni teraz byli czołową parą, a Hubert głównym bohaterem męskim za Pawła.
Tak więc ciekawe jak będzie wyglądała przyszłość serialu. Ciężko będzie scenarzystom połączyć na powrót czołową parę serialu, czyli Marysię i Pawła, zwłaszcza, że może Paweł odejdzie... Ja w sumie jestem teraz zwolennikiem pary Marysia/Hubert i pasowałoby mi gdyby oni teraz byli czołową parą, a Hubert głównym bohaterem męskim za Pawła.
Ostatnie promo w tym sezonie
http://www.youtube.com/watch?v=Nos-ul1H ... ture=g-u-u
Jak zwykle świetne, dynamiczne i ... po prostu zobaczcie
Jak zwykle świetne, dynamiczne i ... po prostu zobaczcie