Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mnie się ta czołówka nie podoba, lepsza jest ta, która była ostatnio, gdzie bohaterowie się ruszali.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dla mnie poprzednia była taka... zbyt przesłodzona. To huśtanie się na ławce, chronienie się Żukowskich pod parasolem przed burzą... Takie sztuczne to było. Widzę, że najnowsza czołówka wywołuje mieszane opinie. Wg mnie jest świetna w swojej prostocie. Na pewno jest lepsza od czołówki MjM czy BSz. W ogóle ludzie mnie załamują komentując ją na facebooku. No dobra, to żeby nie rozpoznać Kingi to jeszcze rozumiem... No, ale żeby nie rozpoznać Artura i wziąć go np. za Roberta, nie zauważyć w czołówce Anety i te oburzenia po co tam Hubert, skoro nie żyje... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jak dla mnie te logo na samym początku, to totalna amatorszczyzna. :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

DeaconFan pisze:Dla mnie poprzednia była taka... zbyt przesłodzona.
Poprzednia była słaba i pisałem już wtedy, że mi się nie podoba. Ta jest świetna, chociaż zgadzam się, że mogli na zdjęciach gdzie serialowy Marek i Grzegorz grają w szachy, a obok nich siedzi Grażyna, umieścić zamiast Grażyny Renatę, bardziej mi tam by pasowała :P
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Poprzednia była dużo lepsza pod względem wykonania. Ta jest taka amatorska, jakby robiona na szybko.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czołówka mi się osobiście podoba, ale za mocno zastosowali patent nieistniejącej już soapki "All My Children". Mogli być bardziej oryginalni.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Uwaga, wielki spoiler!

Ponoć w jednym z najbliższych odcinków ma zginąć... Anna! ::krzyw::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ponoć... ponoć...
Zarówno A. Włodarczyk jak i M. Krawczyk rozważają odejście z serialu. Na okładce nowego ŚS widnieje napis "Annę i Pawła rozłączy... śmierć", czy coś w tym stylu. Ja jednak bym się nie nakręcał, w PM jak w MnS wszystko jest możliwe. Anka jak Taylor w B&B jest chyba niezniszczalna (postrzelenie, próba samobójcza, śpiączka itp)... No i mamy już 2 "zmartwychwstania": dawniej Artur, ostatnio Hubert... :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Ja tam do Anki nic nie mam. Tzn. fakt, jak weszła do serialu, to niezbyt mi się ta postać spodobała. Taka rozchwiana emocjonalnie dla mnie była, a nie lubię takich ludzi... Teraz ta sprawa prywatna aktorów.. ale co mnie to w sumie obchodzi.. mogę sobie nie lubić Włodarczyk... ale jednak coś się dzieje... jest trochę takim "czarniejszym" charakterkiem. Dzięki czemu nie zawsze bywa nudno. Co prawda, odkąd nic nie wymodziła, to nic się nie dzieje z nimi, no ale... Dla mnie niech nie uśmiercają jej.
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Mareczek

Spoiler! http://pierwszamilosc10.pl/agnieszka-wl ... -to-pewne/
Czyli żegnamy się z Anką :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Czyli będzie znowu aktualizacja czołówki, z czym nie powinno być jednak problemu. :P

Najważniejsze dla mnie, że nie żegnamy się z Hubertem - to moja ulubiona męska postać obecnie i cieszę się, że żyje i w ostatnim odcinku przed wakacjami... wróci do Marysi!

Natomiast ciekawe co z M. Krawczykiem, bo też groził odejściem. Myślę, że on jednak zostanie.
Co do Anny/Agnieszki, ostatnio już w sumie ją normalnie tolerowałem. Generalnie nie potępiam jej i Krawczyka za ten ich nowy związek, nie wiemy wszystkiego na temat tego jak było, nie oceniajmy ludzi pochopnie... Na pewno jednak ten związek nie wpłynął pozytywnie na rozwój serialu. Scenarzyści mają niezły problem teraz z tym jak połączyć na powrót Marysię i Pawła, skoro aktorzy ich grający raczej mogą nie chcieć znów grać ze sobą scen miłosnych... Co do Anki jeszcze no co jak co, ale była ciekawą postacią, wprowadzającą dużo zamieszania. Teraz tylko ciekawe czy Paweł pozna kogoś nowego, czy powróci do walki o Marysię z Hubertem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Super promo, trwa aż 2 minuty: http://www.youtube.com/watch?v=f0MBk5kAtcY&feature=plcp
Będzie się działo. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Promo jak zawsze świetne, bo i serial świetny :D
Dzisiaj śmiałem się do telewizora, gdy oglądałem sceny z Aurelią i Śmiałkiem :lol: Boże dlaczego takie nie są inne polskie seriale - w jednym odcinku dzieje się więcej niż w innych przez tydzień, jeszcze raz wszystkim polecam Pierwszą miłość! :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nadal pojawiają się kontrowersje w sprawie odejścia Agnieszki Włodarczyk z obsady. Oskarża ona producentów o to, że chcieli wykorzystać sprawę jej związku z M. Krawczykiem do promowania serialu, ci stanowczo zaprzeczają. Więcej... Agnieszka twierdzi nawet, że producenci obiecywali jej i Mikołajowi, że grani przez nich bohaterowie będą razem przez cały sezon i nawet się pobiorą. Z kolei Mikołaj Krawczyk mówi, że z chęcią odszedłby z PM, jednak nie pozwala mu na to umowa. Na pewno w przyszłym sezonie rola Pawła zostanie ograniczona. Poprosił o to sam Krawczyk ze względu na to, że ma grać w nowym serialu "Misja Afganistan".

Tak więc ciekawe jak będzie wyglądała przyszłość serialu. Ciężko będzie scenarzystom połączyć na powrót czołową parę serialu, czyli Marysię i Pawła, zwłaszcza, że może Paweł odejdzie... Ja w sumie jestem teraz zwolennikiem pary Marysia/Hubert i pasowałoby mi gdyby oni teraz byli czołową parą, a Hubert głównym bohaterem męskim za Pawła. :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Ostatnie promo w tym sezonie :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Nos-ul1H ... ture=g-u-u
Jak zwykle świetne, dynamiczne i ... po prostu zobaczcie :D
ODPOWIEDZ