Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r
x 64

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Kaska pisze:Czasami odgrywam sobie w domowym zaciszu scenki z "Mody..." :mrgreen: Próbuję się wczuć w postacie, poznać ich uczucia. To fajna zabawa. :) A ostatnio często się bawię z młodszą siostrą w kalambury. To znaczy pokazujemy jakieś scenki z serialu i zgadujemy, która postać w nich uczestniczyła. :lol:
To musi być ciekawe! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja mam wspólne pewne cechy z Deaconem:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Ja się głównie utożsamiam czasami z czarnymi charakterami choć nei ma zwykle tak neicnych planów : Morgan , Sheila i Deacon to taka czołówka dla mnie.Hmmm.....czasami mam też jak te postacie unieszkodliwić niezatapialną Stephanie Forrester jak oglądam B&B ::jezyk::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja jestem podobny do Morgan z charakteru (ale, oczywiście, nie posunąłbym się tak daleko jak Ona), natomiast moim ideałem jest Sally :P
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Staram się być taka jak Morgan (cenię jej spryt i przebiegłość :zeby: )
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Wystarczy jeden post i już rozmowa rozkręca się na całego. :P
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ja z charakteru to jestem podobny tylko do Stefy! ::cojest:: Byle tylko wsadzić gdzieś nosa i powęszyć.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mój charakter przypomina raczej Bridget. Z Taylor też coś mam. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Ja jakoś nie znajduje w Modzie postaci z którymi mogłabym się indentyfikować. W każdej znajduje jakieś pojedyncze cechy które mogłabym sobie przypisać. Generalnie postępowanie Brooke mnie denerwuje, ale podoba mi się w niej to, że jak kocha to tak do końca i dla ukochanej osoby jest w stanie zrobić wszystko, jest jej oddana całym sercem (chodzi mi tu o jej miłość do Ridga, bo zawsze go kochała i bedzie kochać) :D Pod tym względem wydaje mi się ją przypominam ::jezyk::, ale nie umiałabym dążyć po trupach do celu i kosztem innych jak nieraz ona to robi. ::kwasny:: Bardzo podobają mi się także niektóre cechy Amber tzn. chodzi mi o jej spryt, przebiegłość (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i taką "zaradność życiową" oraz to że nie da sobie w kaszę dmuchać. ::rad:: ::ok:: ::ok:: Ja ją tak przynajmniej w tym filmie odbieram ( nie mówie tu o dawnych odcinkach, bo Amber tez potrafiła być wredna :twisted: ).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

E tam po trupach to raczej do Sheili bardziej pasuje ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Adex-fan Brooke pisze:E tam po trupach to raczej do Sheili bardziej pasuje ::jezyk::
No chyba tak,a do Brooke bardziej wykorzystaj swoje atrybuty ,żeby osiągnąćto co chcesz.Głównie wdziękiem i urodą :) ...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dziś odkryłem jeszcze jedną rzecz która łączy mnię ze Stefą - wywalam oczami tak jak ona. :twisted:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wydaje mi się, że pasuję do Morgan ::ok::

1. Nie cofam się przed niczym.
2. Gdy kogoś nie lubię potrafię zatruć mu życie.
3. Też raz wyplułem kuzynce kartkę na twarz (miałem 6 lat) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
PetroPython
x 19

Post autor: PetroPython »

Mareczek pisze:1. Nie cofam się przed niczym.
Oooo tak ::ok:: Przede wszystkim nie cofasz się przed pisaniem spoilerów, tam gdzie nie można ::loll::
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Ja raczej z nikim się nie identyfikuję, bo nie ma tam aż tak wrednych osób jak ja na żywo(np. wrabiam gostków dopisując im coś w zeszycie - najczęściej przekleństwa na nauczycieli, by było na nich :twisted: ::jezyk::). W ogóle tam nie ma wrednych osób. Są tylko albo grzeczne idiotki albo psychole ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::... I dlatego w MnS nie ma żadnych czarnych charakterów bo czarny charakter to ktoś kto robi innym szkodę dla swoich zachcianek(jak w telenowelach), a tutaj nie ma takich osób. Chociaż jeśli miałbym się z kimś utożsamiać to chyba z Deacon'em(takim jaki był zaraz po pojawieniu się) - też zależy mi praktycznie tylko na pieniądzach :twisted: ::jezyk::...
ODPOWIEDZ