Caroline i Karen Spencer

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No to video to rarytas dla fanów Taylor bo to jedna z 1 scen z jej udziałem. A Caroline jak zwykle wsaniała i z klasą. Fajnie się wspomina dawne czasy:)
delll

Post autor: delll »

Cudowne video, urocza, młodziutka Taylor, Adex, skąd bierzesz takie cacka ?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O Joannie Johnson video:
http://www.youtube.com/watch?v=z3ThTCD8 ... ed&search=
oraz z ostatniego przyjęcia Caroline:
http://www.youtube.com/watch?v=xej1lBXv ... ed&search=

[ Dodano: 2006-09-30, 00:26 ]
http://www.youtube.com/watch?v=hSiPb6pH ... ed&search=
-A w tej scenie z Taylor (Taylor wtedy całkiem inaczej wyglądała kreowali ją na taką lekarkę chyba jeszcze bez pomysłu że odegra większą rolę w przyszłości :zeby: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Właściwie to co się stało z Karen? Bo Caroline umarła na raka, a Karen? Tego już nie pamiętam. Wiem, że znaleziona została w jakiejś knajpce.... Piszcie ::rad::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Pierwsza rocznica śmierci Caroline! Stephanie prosi o pomoc Brooke....
http://www.youtube.com/watch?v=QjzRpiYWPN4

A tutaj video z 87 roku! Ridge błaga Caroline o wybaczenie...
http://www.youtube.com/watch?v=KQh-Xq3e0Jw

Wspomnień czar! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

To prawda z tym że Karen ma powrócić do B&B ?
Ostatnio zmieniony 2009-02-27, 21:22 przez Sexy Secret, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
B@r

To jest forum niespoilerowe... Takie pytanie powinnaś zadać w innym dziale...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Przecież to nie jest spojler tylko najprawdopodobniej plotka :roll:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

To jest pytanie ,a żeby odpowiedzieć trzeba zaspoilerować , jest wiele tematów ,w których możesz pytać o takie rzeczy , oczywiście w dziale spoilerowym ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podpisuję się pod postem Robiego. Pytanie zadane przez Sexy Secret zostało potraktowane jako spoiler i stąd ten biały kolor. Robi i B@r napisali wszystko, co było do napisania, więc nic nie dodam.
Awatar użytkownika
B@r

Oglądając pierwsze odcinki po angielsku, które są teraz dostępne w necie, naszła mnie refleksja, że Caroline to była wielka miłość Ridge'a, Forrester był w niej bardzo zakochany, Brooke nigdy nie może się z nią równać.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:że Caroline to była wielka miłość Ridge'a, Forrester był w niej bardzo zakochany, Brooke nigdy nie może się z nią równać.
A mnie właśnie na odwrót, w tych pierwszych odcinkach Ridge głównie dążył do tego aby ją przelecieć, był głównie jej urodą zauroczony, dla niej owszem to była prawdziwa miłość - księże Forrester wybrał właśnie ją i pewnie właśnie dlatego mu się podobała bo była nie łatwa i urocza, Ridge jednak nie wytrzymał i przespał się z Alex, no to ładny mi szacunek i wielka miłość :lol: Poza tym co oni młodzi przeżyli skoro Caroline wcześnie zmarła? Nie zostali wystawieni na prawie żadną ciężką życiową próbę, natomiast z Brooke wiele przeszli i wracali do siebie bo to prawdziwe przeznaczenie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Kilka dni temu w holenderskiej telewizji wyemitowali odcinek, w którym Caroline dowiaduje się, że jest chora. Z tego powodu oglądając go naszło mnie tym razem takie pytanie... To Joanna Johnson chciała odejść z serialu czy może Bellom się znudziła ta postać? Zna ktoś jakieś plotki na ten temat?
Ostatnio zmieniony 2020-08-15, 15:10 przez B@r, łącznie zmieniany 2 razy.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Ja tylko słyszałem, że twórcy chcieli przywrócić kiedyś postać Caroline, ale Joanna Johnson nie zgodziła się na to i jedynie wyraziła zgodę na granie Karen. Źródła nie podam, bo czytałem to gdzieś kilka lat temu.
Awatar użytkownika
B@r

Elmoo pisze:Ja tylko słyszałem, że twórcy chcieli przywrócić kiedyś postać Caroline, ale Joanna Johnson nie zgodziła się na to i jedynie wyraziła zgodę na granie Karen. Źródła nie podam, bo czytałem to gdzieś kilka lat temu.
To też słyszałem, ale ciekawi mnie skąd w ogóle pomysł na zakończenie wątku Caroline, która była główną bohaterką pierwszych sezonów?

I skoro już sprowadzili Joannę Johnson znowu na plan, to dlaczego Karen nie zagrzała długo miejsca??
Ostatnio zmieniony 2020-08-15, 20:19 przez B@r, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ