Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

lubie:
Taylor-jest dobra,piękna,nie jest intrygantka jak wiekoszosc osob w tym serialu...
Kimberly-podobna do Taylor jesli chodzi o charakter i tez piękna
Sally-jest smieszna,poprawia mi humor
Stephanie-dba o rodzine i sceny z nia sa zazwyczaj fajne,ma fajna osobowosc
Rick-fajniutki chłopak
Eryk-przystojny starszy pan hiiihih
MAcy-sympatyczna dziewczyna

nie lubie:
Brook-intrygantka,sypia z ki popadnie
Amber-nie za ładna i głupia
Ridge-skacze z wiatka na kwiatek,troche glupkowaty
Thorne-taki jakis dziwny,nie lubie go po prostu
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bethy Brooke nie jest oszustką i i nie ukradła firmy a Taylor czy to taki wzór jak mówisz? Puściła się jednak z Jamesem gdy była żóną Ridge'a , kłamała o Thomasie, nikomu nie mówiła o romansiku z Erykiem...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex, dla Ciebie wzór to osoba bez skazy? Nie ma takiej osoby na świecie! Jesteśmy TYLKO ludźmi i każdy z nas popełnia błędy! Tylko niektórzy mniejsze i mało(Taylor), a niektórzy większe i często(Brooke). ::rad::

:ziewam:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Olunia

każdy ma jakies grzeszki na koncie,ale Brook ciagle cos knuje i mysli tylko jak uwiesc kolejnego Forresterka ::krzyw::
Awatar użytkownika
B@r

Olunia pisze:każdy ma jakies grzeszki na koncie,ale Brook ciagle cos knuje i mysli tylko jak uwiesc kolejnego Forresterka ::krzyw::
Poniża się tym, że lata tak za facetami... :? :?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Olunia

B@r pisze:
Olunia pisze:każdy ma jakies grzeszki na koncie,ale Brook ciagle cos knuje i mysli tylko jak uwiesc kolejnego Forresterka ::krzyw::
ale chce ich odbierac innym laskom:Taylor,Macy...

widze ze jestes fanem Brook
Awatar użytkownika
B@r

Olunia pisze:
B@r pisze:

Co? Przecież powyżej skrytykowałem Brooke! ::kwasny::
Ja jestem fanem Taylor, czytaj mnie Złotko ze zrozumieniem. ::rad::
Awatar użytkownika
Olunia

B@r pisze:
Olunia pisze:
B@r pisze:

Co? Przecież powyżej skrytykowałem Brooke! ::kwasny::
Ja jestem fanem Taylor, czytaj mnie Złotko ze zrozumieniem. ::rad::

a to sorki,nie zauwazylam tego posta,fajnie ze lubiasz taylor hihiihi
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Adex, dla Ciebie wzór to osoba bez skazy? Nie ma takiej osoby na świecie! Jesteśmy TYLKO ludźmi i każdy z nas popełnia błędy! Tylko niektórzy mniejsze i mało(Taylor), a niektórzy większe i często(Brooke). ::rad::

:ziewam:
Wzór nie musi być bez skazy, tylko Bethy właśnie chyba nie ogląda serialu od początku to przypomniałem jej pewne fakty bo pisała fałsz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Adex-fan Brooke pisze:Bethy Brooke nie jest oszustką i i nie ukradła firmy a Taylor czy to taki wzór jak mówisz? Puściła się jednak z Jamesem gdy była żóną Ridge'a , kłamała o Thomasie, nikomu nie mówiła o romansiku z Erykiem...
Ogladam serial od poczatku jego edycji w polsce jesli o to chodzi a watek o przejeciu firmy przez Brook jak juz pisalam uwazam ze byl strasznie naciagany, Brook ja przejela bo przez kilka miesiecy pracowala "niby" bez wynagrodzenia, bo na przyklad dom od Eryka sie zupelnie nie liczy :shock: normalnie powinna dostac tylko jakies odszkodowanie a pozatym powinna (jesli nawet byla taka mozliwosc) postapic z honorem i nie przejmowac firmy w koncu to nie ona ja stworzyla i nie ona wypracowala jej wizerunek, no ale ona wtedy leciala na kase i nazwisko Forresterow ::ysz::

A co do Eryka to on mial wiele kochanek probowal takze z Taylor ale ona byla lojalna i go odrzucila nie bylo zadnego romansu, w przeciwienstwie do Brook ktora on razu skorzystala z propozycji starszego pana.

[ Dodano: 2006-06-30, 14:52 ]
Olunia widze ze mamy calkiem podobne sympatie w serialu :D
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Bethy, szanuję Twoje zdanie ale jest dla mnie nie do końca zgodne z prawdą.

Po pierwsze Brooke nie chodzi z każdym do łóżka. Owszem było kilku facetów ale nie tylko ona tak robi (Erick był ze Stephanie, Brooke, Shilą, czarował Maggie, potem Loren), James też wywijał z Taylor, potem Maggie, Shilą teraz ze Stephanie...tak można bez końca. Święta Taylor też kombinowała z Jamesem, coś było między nią i Erickiem, potem Thornem...
Nie mówiąc już o tym, że tam chyba po prostu jak oglądalność spada, to trzeba coś nowego i pikantnego pokazać.

Nie zgodzę się również z tym, że Brooke ukradła firmę, bo a dobrze pamiętam, to oni chcieli ją oszukać i nudziarz podsunął jej jakieś dokumenty do podpisu, mówiąc, że to coś innego. Ona powiedziała, że dla niego podpisze wszystko i nie zależy jej na pieniądzach! W rzeczywistości to był jakiś kontrakt, po podpisaniu, którego straciłaby wszelkie prawa do swoich wynalazków (jakieś formuł chemiczne...). Tylko dlatego że za szybko uciekał pomylił sie i zabrał niepodpisany egzemplarz! Ale jak zwykle ona jest najgorsza!!! :twisted:

Poza tym do czego ona doszła przez łóżko? Ciężko pracowała aby mieć na studia, dorabiała jako kelnerka i została wybitnym chemikiem, bez niczyjej pomocy!

Taylor, też nie zawsze mówi prawdę - wiedziała że Macy kocha Thorna a jednak posłużyła się nim aby zemścić się na marudzie i udawała, że to jego dziecko, wiedząc, że tamta szaleje...Poza tym oszukiwała, że nie żyje, a potem jej się odmieniło i znowu zczęła udawać cierpiętnicę...

Poza tym co znaczy, że jak ktoś lubi np. Brooke to w normalnym życiu nie jest dobrą osobą? Nie ma osób z gruntu dobrych i złych. Każdy ma coś w sobie. Dla mnie Brooke jest fascynująca, impulsywna, szalona ale ma dobre serce, i wcale nie uważam że sypia z kim popadnie! :mrgreen:
Jasmine
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Jasmine oczywiscie masz racje troche za bardzo najezdzam na Brook i nie jestem do konca obiektywna, mam takie przemyslenie ze w zeczywistosci kiedy moja przyjaciolka zrobi cos nieodpowiedniego to tez jej nie potepiam natomiast jesli to jest ktos kogo nie lubie to jak najbardziej, mysle ze nie tylko ja tak robie a jesli chodzi o Brook i Taylor to zalezy jak je oceniamy od tego ktora pocztakowo dazylysmy sympatia, ewentualnie sympatia do Carolaine mogla przejsc na Taylor (bo pojawila sie w koncu troche pozniej w serialu)

Mam nadzieje tez ze nie kazdy kto lubi Brook nie jest dobra osoba (tzn nie postepuje tak jak ona bo to troche przerysowana postac w kocu to soap opera) wydawalo mi sie po rpostu ze jesli ktos akceptuje takie zachowanie to w zyciu tez akceptuje zasade po trupach do celu (troche przesadzone)

PS przeproaszam jesli kogos obrazilam :oops:
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Bethy, spoko ja się nie obrażam, to przecież dyskusja!!! :mrgreen:

Chodzi mi tylko o to, że np. Carol chciała aby Brooke była z marudą...Poza tym Brooke nie jest taka zła - choć kochała marudę powiedziała mu, że Carol jest chora (czym go jeszcze do niej przywiązała), powiedziała psychiatrze (jak mu było), że jego pomocnik hipnotyzuje Taylor, a przecież gdyby po prostu to przemilczała najprawdopodobniej odzyskałaby marudę...
Ja nie mam nic do Talor, jest śliczna, kochana i miła...ale poza tym jest bezbarwna i nie umie walczyć...Nie takie cechy mi imponują. Brooke popełnia błędy, nie powinna być z Erickiem i do dziś za to pokutuje...Ale nie jej winą jest, że gdy już coś sobie ułoży Ridge zawsze do niej wraca...
Jasmine
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Brooke to postac tak oryginalna, że trzebaby poswięcić forum na jej rozpracowanie. Jest jaka jest, najważniejsze, ze urozmaica nam serial :)
Pamietajmy, że obok Brooke jest boska bogini Stephanie Królowa Pierwsza, Jedyna i Ostatnia oraz boginka Taylor...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Bartex pisze:[...]boska bogini[...]
Masło maślane. ::krzyw::
ODPOWIEDZ