Ostry Dyżur (ER)
- Liason-fanka
Tiril pisze:Ja w ER zatrzymałam się na etapie dr Rossa
Dr Ross i jego żona pojawiają się też gościnnie w jednym odcinku w sezonie 15, w ogóle w tej serii jest bardzo dużo gościnnych powrotów.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Nie wiem czy to już było (bo ostatnio nie oglądam na Polsacie), ale UWAGA! Może to być duży SPOILER!
Ray'owi amputowali później w wyniku tego wypadku obie nogi...
Ale przeżył i potem miał już protezy.
Ray'owi amputowali później w wyniku tego wypadku obie nogi...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak, nareszcie jest 15 sezon, niesamowite, że tak szybko, bo np. Polsat dopiero teraz chyba emituje 4 serię "Chrirurgów" (w USA jest chyba obecnie szósta).
Jak szybciej wracam ze szkoły to oglądam odcinki (dawna pora chyba była lepsza, bo późniejsza). Już od początku sezonu przełomowe momenty i wielkie zmiany - śmierć Pratta - jednej z moich ulubionych postaci już w pierwszym odcinku
, pojawiła się nowa postać - dr Catherine Banfield, dziś był trzeci odcinek - pożegnanie z Abby, która opuszcza szpital. Pojawił się też Luka, to chyba jego ostatni występ w serialu.
No i fajna scena z tą ścianą, a na niej te nazwiska lekarzy, którzy odeszli ze szpitala: Bentona, Ray'a, Pratta, Romano, Green'a i wielu innych...
Jak szybciej wracam ze szkoły to oglądam odcinki (dawna pora chyba była lepsza, bo późniejsza). Już od początku sezonu przełomowe momenty i wielkie zmiany - śmierć Pratta - jednej z moich ulubionych postaci już w pierwszym odcinku
No i fajna scena z tą ścianą, a na niej te nazwiska lekarzy, którzy odeszli ze szpitala: Bentona, Ray'a, Pratta, Romano, Green'a i wielu innych...
Już jutro na Polsacie dwa ostatnie odcinki "Ostrego Dyżuru"! O 13:45!
A w poniedziałek odcinek specjalny: wywiady z m.in. odtwórcami ról Marka Greene'a i Carol Hathaway!
Szkoda, że to już koniec E.R., zwłaszcza, że sezon 15 jak dla mnie jest super, najlepsze że pojawia się tyle dawnych, znakomitych postaci jak choćby Ray, czy stara "gwardia": Ross, Benton, Carol, no i Carter w paru odcinkach.
A w poniedziałek odcinek specjalny: wywiady z m.in. odtwórcami ról Marka Greene'a i Carol Hathaway!
Szkoda, że to już koniec E.R., zwłaszcza, że sezon 15 jak dla mnie jest super, najlepsze że pojawia się tyle dawnych, znakomitych postaci jak choćby Ray, czy stara "gwardia": Ross, Benton, Carol, no i Carter w paru odcinkach.