Brzydula Betty (Ugly Betty)
- Marek Forrester
Uwielbiam ten serial. Martwi mnie tylko czy TVP2 pokaże drugi sezon bo oglądalność nie jest za duża...
[ Dodano: 2008-02-26, 19:08 ]
Ale się porobiło na koniec sezonu... Biedna Hilda, Santos postrzelony
Daniel i Alexis mieli wypadek
Bradford chce się ożenic z Wilhelminą
Henry wyjechał z tą oszustką. Ale z tego się akurat cieszę bo go nie lubiłem. Amanda córką Fey. Kto jest ojcem? Może Bradford 
[ Dodano: 2008-02-26, 19:08 ]
Ale się porobiło na koniec sezonu... Biedna Hilda, Santos postrzelony
-
Gabra-Sheila
Najgorszy odcinek serii
Beznadzieja
Betty nie zdążyła dogonić Henry'ego
Nie wierzę, żeby Amanda byłą córką Fey
A to uzależnienie Daniela od narkotyków to już przegięcie, on tyle problemów miał i jeszcze to
Alexis choć raz wydała mi się ludzka, to że pomogło bratu, nie jest taka zła. Ale ten ich wypadek to z ich winy! Oby im się nic nie stało!
Na koniec Santos... Dlaczego on musiał zginąć?
Nawet go polubiłam i życzyłam, by razem z Hildą i małym byli dobrą rodziną... Nie udała się końcówka tym co to kręcą, choć cały serial bardzo fajnie mi się oglądało : ) Czekam na drugą serię, choć tam nic ciekawego pewnie nie będzie.. ;/
Rzucam ostatnio od czasu do czasu na ten serial i muszę przyznać, że jest dość ciekawy i humor w nim zawarty przypadł mi do gustu.
Szkoda, że to już ostatnie odcinki I sezonu były. Może pościągam sobie te co nie oglądałem w TVP2.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Marek Forrester
2 sezon liczy 13 odcinków i zapewniam ,że jest wiele [shadow=black]Amandy oraz walki Alexis i Daniela. Wyjaśni się sprawa Fey Sommers która jest zaskakująca oraz poznamy ojca Amandy! Betty będzie zakochana ale jednocześnie nieszczęśliwa i pod koniec ktoś zajdzie w nieswoją ciąże, ktoś umrze, powróci mąż oraz powrót siostrzyczki![/shadow]
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Liason-fanka
-
Gabra-Sheila
I mamy drugą serię
Już mogę stwierdzić, że 1 była lepsza
Tyle nowych rzeczy się działo... Mogli to wszystko jakoś stopniowo. Betty jak zwykle świetna, jak z opaską na oku wyglądała
Daniel w szpitalu
Biedny. A Alexis/Alex
w śpiaczce była/był. I znów się gubię
Z tym ciekawie się zapowiada
Will wygląda wspaniale
, ale ten jej paskudny charakter
Nie podobało mi się w jaki sposób zmieniła Mode
Co ten Bradford w niej widzi xD Na początku miałam nadzieję, że Santos przeżył... Końcówka była brutalna,ale prawdziwa
Tak mi żal Hildy=( A Justin jest rewelacyjny
Jak ja uwielbiam tego chłopca! Zna się na modzie lepiej ode mnie, jak mało kto
I jeszcze ciocia załatwiła mu tam jakieś konsultacje z Danielem. 
Ten odcienk był świetny
Przez cały czas byłem pewien że Santos przeżył. Wilhelminy nienawidzę. A Alex/Alexis jak się obudził(a) to powiedział(a) o sobie w rodzaju męskim chyba. Czyżby chciał(a) wrócić do swojej naturalnej płci.
Ostatnio uwielbiam Amandę i Marka. Oni są tacy śmieszni. Cały czas oglądam tą scenę i nie mogę się powstrzymać od śmiechu:
http://uk.youtube.com/watch?v=WWylHwycrdc
To jest ta scena w windzie. A wogóle to Amanda się roztyła. Ale jestem ciekaw czy naprawdę czy tylko ją czymś "wypchali". A jeśli się okaże że Bradford jest jej ojcem to ona spała ze swoim bratem! Bleeeee...
[ Dodano: 2008-09-11, 21:15 ]
Przypomniało mi się jeszcze że bardzo lubię tą telewizję o modzie co oni tam oglądają. Ci prezenterzy i ta ich dykcja i komentarze
Ostatnio uwielbiam Amandę i Marka. Oni są tacy śmieszni. Cały czas oglądam tą scenę i nie mogę się powstrzymać od śmiechu:
http://uk.youtube.com/watch?v=WWylHwycrdc
To jest ta scena w windzie. A wogóle to Amanda się roztyła. Ale jestem ciekaw czy naprawdę czy tylko ją czymś "wypchali". A jeśli się okaże że Bradford jest jej ojcem to ona spała ze swoim bratem! Bleeeee...
[ Dodano: 2008-09-11, 21:15 ]
Przypomniało mi się jeszcze że bardzo lubię tą telewizję o modzie co oni tam oglądają. Ci prezenterzy i ta ich dykcja i komentarze
-
Gabra-Sheila
Beeeeetty!
Kocham
Ostatni odcinek dostarczył nam sporo śmiechu
Henry wrócił
Alex (is) zachowuje się bardzo dziwnie
Jak się złapał...
Wilhelmina na dachu z Betty xD OMG!
Genialna scena, gdy Suarez przechodziła koło tych manekinów
Justin jest sweet
Po prostu bomba . Jak pomaga super Markowi
Ma talent chłopak. Hehe
Tylko szkoda się go zrobiło, gdy chciał się pochwalić Santosowi, że ma akre na sesje z Shakirą, a tatuś nie żyje ;( Markowi też się go szkoda zrobiło. On ma jakieś cechy ludzkie
Amanda zawsze mnie rozśmieszy =P
A potem Wilhelmina na dachu
God... Ta telewizja faktycznie super
Te ich komenty ;] Ciekawe co teraz z ojcem Betty będzie