Nooo, mnie też się dawniej podobał Nietoper...ale to było baaardzo dawno temuBaritza pisze:Ridge przez pewien czas był mój nomber one.
Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"
-
Dawidek
- Administrator
Cosmo, tu mnie zaskoczyłeś z tym Dax'em. Powiem szczerze, że mi ten facet przypadł do gustu i to od razu. Szkoda, że nie ma rozwiniętego wątku z nim.
Jeżeli chodzi o bohaterów, to mi jest bardzo trudno powiedzieć, kto jest najpiękniejszy i najprzystojniejszy. To zależy od okresu i od sceny w serialu. Bo są sceny, kiedy bohater wygląda rewelacyjnie, ale bywa też, że w innej scenie prezentuje się paskudnie. Nie mam swoich ulubionych typów, każdy ma swój urok.
Jeżeli chodzi o bohaterów, to mi jest bardzo trudno powiedzieć, kto jest najpiękniejszy i najprzystojniejszy. To zależy od okresu i od sceny w serialu. Bo są sceny, kiedy bohater wygląda rewelacyjnie, ale bywa też, że w innej scenie prezentuje się paskudnie. Nie mam swoich ulubionych typów, każdy ma swój urok.
- kimberly1990
-
Nelya
[glow=red]One[/glow]
- Michael Lai - po prostu świetna laska, nie brakło jej absolutnie niczego, kiedy trzeba przytuli, kiedy trzeba, kiedy trzeba da w mordę osobie która podpadła jej facetowi. Mądra (nigdy nie szukała osobistych związków z Forresterami!) i piękna. Niebanalna. No, super po prostu.
- Kim Fartchild - bardzo ładna, choć dla mnie w trochę zbyt banalny sposób. Gotowa walczyć o faceta, raczej sympatyczna.
- Bridget Forrester - możecie teraz na mnie najechać, ale lubi takie wypieszczone panienki z dobrych domów, biorą mnie
[glow=darkblue]Oni[/glow]
- Omar książe Maroka Rashid - za męskość, za siłę i za to romantyczne spojarzenie.
- Grant Chambers - ładny, sympatyczny, zabawny, cyniczny, wykształcony, zdolny. Ideał
- Rick Forrester (Jacob Joung) - za męskie kształty - tak twarzy jak i ciała, no i za to, że - o dziwo - nie kontrastowały nieprzyjemnie z bujną bląd czupryną.
- Michael Lai - po prostu świetna laska, nie brakło jej absolutnie niczego, kiedy trzeba przytuli, kiedy trzeba, kiedy trzeba da w mordę osobie która podpadła jej facetowi. Mądra (nigdy nie szukała osobistych związków z Forresterami!) i piękna. Niebanalna. No, super po prostu.
- Kim Fartchild - bardzo ładna, choć dla mnie w trochę zbyt banalny sposób. Gotowa walczyć o faceta, raczej sympatyczna.
- Bridget Forrester - możecie teraz na mnie najechać, ale lubi takie wypieszczone panienki z dobrych domów, biorą mnie
[glow=darkblue]Oni[/glow]
- Omar książe Maroka Rashid - za męskość, za siłę i za to romantyczne spojarzenie.
- Grant Chambers - ładny, sympatyczny, zabawny, cyniczny, wykształcony, zdolny. Ideał
- Rick Forrester (Jacob Joung) - za męskie kształty - tak twarzy jak i ciała, no i za to, że - o dziwo - nie kontrastowały nieprzyjemnie z bujną bląd czupryną.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
rodmanek
- PetroPython
[glow=red][/glow]THE MOST BEAUTIFUL WOMEN:
1
-> Kimberly Fairchild (Ashley Cafagna)
2
-> Taylor Hamilton (Hunter Tylo)
3
-> Ambrosia Moore (Adrienne Frantz)
4
-> Rebecca Moore (Marissa Tait)
5
-> Morgan DeWitt (Sarah Buxton)
6
-> Macy Alexander (Bobbie Eakes)
Wyróżnienie dla: Brooke Logan (Katherine Kelly Lang)
[glow=indigo][/glow]THE MOST BEAUTIFUL MEN:
1
-> Rick Forrester (Jacob Young)
2
-> Giovanni Lorenzano (Victor Alfieri)
3
-> Deacon Sharpe (Sean Kanan)
4
-> C.J. Garrison (Mick Cain)
5
-> Clarke Garrison (Daniel McVicar)
6
-> Eric Forrester III (-)
Wyróżnienie dla: Thorne'a Forrestera (Winsor Harmon)
1
2
3
4
5
6
Wyróżnienie dla: Brooke Logan (Katherine Kelly Lang)
[glow=indigo][/glow]THE MOST BEAUTIFUL MEN:
1
2
3
4
5
6
Wyróżnienie dla: Thorne'a Forrestera (Winsor Harmon)
Wedlug mnie Thorne! ;] meski, ladne cialo, opiekunczy, taki troche ideal ;]
Co do kobiet to nie wiem, za zadna secjalnie nie przepadam, wybiegowe panny ze skorupka tapetki na ciele.
Co do kobiet to nie wiem, za zadna secjalnie nie przepadam, wybiegowe panny ze skorupka tapetki na ciele.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
A ja ostatnio zauważyłam podobieństwo Thorne'a do Alfa (tego kosmity)plaska pisze:Wedlug mnie Thorne! ;] meski, ladne cialo, opiekunczy, taki troche ideal ;]
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true