Była w kostiumie na leżaku, zapewne część z widzów nawet nie słuchała o czym oni tam rozmawiali.
Ale tak, zgadzam się, mogłoby być z nią ciekawiej. Dawna Brooke miała by teraz romans z Liamem.
Ewentualnie twist w postaci tego, że Brooke lata jak oszalała za Thomasem i próbuje nie dopuścić do związku Hope/Thomas. bo sama jest w nim zakochana. To by się super oglądało jakby Ridge odkrył prawdę i szansa na definitywne pogrzebanie Bridge by wzrosła.
Deacon powrócił do życia Brooke i sprawia problemy w jej małżeństwie z Ridge'm. Brooke z początku nastawiona złowrogo zdaje sobie obecnie przypominać, że jednak Deacon nie był i nie jest taki zły... Co sądzicie? Brooke powinna odnowić dobre relacje z Deaconem czy być ślepo posłuszna Ridge'owi i automatycznie negatywnie nastawiona? Wg mnie fajnie się postawiła Ridge'owi, bo to że się kogoś kocha nie oznacza, że już trzeba ślepo podzielać jego zdanie we wszystkim.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke nie powinna być ślepo zapatrzona w męża, jest w nim zakochana i bardzo dobrze, ale nie musi mu ciągle potakiwać. Ma prawo mieć własne zdanie. Deacon sprawił, że ona jest między młotem a kowadłem - z jednej strony córka, z drugiej - zazdrosny mąż, który zauważa, że jego żona całkowicie nie odpycha byłego kochanka.
Wydaje mi się, że to zmuszenie Hope do wyprowadzki jest spowodowane nie tylko chęcią uniknięcia zagrożenia, ale także zazdrością o Brooke. I Logan ma niełatwe zadanie - uspokoić Ridge'a.
Pytasz @Adex-fan Brooke , czy Brooke powinna odnowić relacje z Deaconem? Tu nie powinna ryzykować, wystarczy mieć poprawne relacje, dla dobra ich córki.
Dla mnie to Ridge, wyrzucając Hope z domu okazał się w tej sytuacji największym głupkiem. Co on nie wiedział, że Brooke na to nie pozwoli? Jeśli tak, to chyba jej nie zna po tylu latach.