Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek był świetny. Chyba najśmieszniejszy odcinek tego serialu jaki widziałem.
Romans Chase'a i Cameron jest świetny. Cameron jest strasznie napalona.
Chase: Strasznie głośno krzyczałaś
Cameron: Nie mogłam się powstrzymać.
To zupełnie niepodobne do tych bohaterów. Mam nadzieję że zostaną parą na stałe. A Gregory na końcu był na tyle wredny że perfidnie otworzył jakiś schowek byle by im przerwać...
Mega śmieszna była akcja z cewnikiem. A jak Gregowi się śniło że ten pojemnik na mocz pęknął to się dałem nabrać. Tyko mi ten mocz nie pasował. Jakby był zaprawiony śmietaną :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dziś znowu dwa odcinki House'a o stałej porze. :D Może jednak będą emitować po dwa, a w zeszłym tygodniu to był tylko taki jednorazowy wybryk. ::jezyk::
Tomala

Ale TVP zrobiło dzisiaj miłą niespodziankę. Byłem pewien, że będzie 1 odcinek a tu nagle napis że za chwilę następny. Dzisiejsze odcinki były świetne. Ogólnie ostatnio serial bo gorszym okresie ma teraz lepszy okres.
Wreszcie się doczekałem, tego na co czekałem od dawna: czyli House nie miał racji. Cuddy uratowała i matkę i dziecko :D
Drugi odcinek rówież świetny. Zespół House'a poradził sobie bez niego.
Akcja w samolocie niesamowita. Okazało się że to ludzie właściwie sami sobie wymyślili choroby. Coś w tym jest, wiem po sobie. Szkoda, że Cameron i Chase na końcu się rozstali. Mam nadzieję że do siebie wrócą i będą parą.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

W sumie to oni nie byli nawet parą, tylko dopiero mogli nią zostać, ale Cameron odmówiła.
Oba odcinki były świetne, rzeczywiście jest teraz fajniejszy okres. :D
A wymyślanie chorób rzeczywiście istnieje, np. ja na studiach (medycznych) mogę podobno nabawić się "choroby wykładowej", czyli cierpieć na omawiane na wykładach choroby. ::jezyk::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Świetne odcinki i wielki sukces Cuddy, uwielbiam ją :: bow :: :: bow :: :: bow ::
A wymyślanie chorób rzeczywiście istnieje, np. ja na studiach (medycznych) mogę podobno nabawić się "choroby wykładowej", czyli cierpieć na omawiane na wykładach choroby.
To pewnie też jest choroba hałsowa, czyli cierpienie na choroby, które obejrzeliśmy w Hałsie :d Trzeba na siebie uważać :)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tak, ostatne odcinki były fantastyczne :D :D :D Już po przeczytaniu recenzji wiedziałam, że emocji nam nie zabraknie ::krzyw:: ;DDD
Dobrze, że Chase i Cameron się rozeszli. W końcu nie byli nawet parą, a sam seks dla Chase'a to za mało :? Ciekawa jestem, gdyby Cameron się zgodziła, jak potoczyłyby się ich losy :P
Świetna scena, gdy Greg dotknął tej malutkiej rączki dziecka ;) Coś w nim pękło. A Cuddy uratowała dzidziusia xD :)
Zdjęcia, które zrobiła pasjentka kapitalne były :serce: Najbardziej podobał mi się Greg, a potem jego stażyści przyglądali się temu zdjęciu :lol: :D

Drugi odcinek w samolocie...taki inny ;) Również fajny, chyba nawet lepszy od poprzedniego ::rad:: Stewardesa pyta się Gregory'ego, czy jest na pokładzie lekarz, a on ,Yeeees!" ::loll:: Pójdę zawołać xDD
Tomala

Nie widziałem w czwartek pierwszego odcinka ::kwasny::
A drugi był bardzo ciekawy. House'owi zmarła pacjentka, co się rzadko zdarza. I to jeszcze nie z powodu nieuleczalnej choroby, tylko fatalnego błędu lekarzy.
A w przyszłym tygodniu nie ma odcinków z powodu meczu. Ale potem chyba nadal po 2 odcinki.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oj, żałuj, pierwszy odcinek podobał mi się bardziej :o Przypadek z tą dziewczynką ...niesamowity :? Również zaskakująca była przyczyna choroby :shock: A House jak to House musiał to powiedzieć tacie tych dzieci w taki sposób, że padłam ::loll::
Tak, nie często w House M.D. umiera pacjent, no ale staje się to, by nie było tak pięknie i nudno... :| Nastawienie Foremana do pacjentki było okropne :zmiesz:: Cham. ::kwasny:: Szkoda jej, taka młoda dziewczyna.
Greg z byłą Wilsona ::rad:: śmiechu warte :zeby: Więc Greg ma teraz psa? ::jezyk:: :mrgreen: ::chytry:: :mrgreen:[/b]
Tomala

Wczoraj mieliśmy na TVP2 finał 3. sezonu.
Pierwszy odcinek bardzo ciekawy. Jaki ten chłopak był okropny. Jak można być tak wrednym.
Drugi odcinek jeszcze lepszy. To było nieprawdopodobne że po 3 godzinach tej kobiecie serce znów zaczęło bić :shock:
Smutne było rozstanie z zespołem House'a.
Foreman już wcześniej złożył wymówienie więc bez zdziwienia. Zresztą i tak nigdy go nie lubiłem.
House zwolnił sobie Chase'a bez powodu. Bez sensu.
Cameron też odeszła właściwie bez powodu. Powiedziała jeszcze wszystkim, że będzie za nimi tęsknić.
A już za tydzień startuje 4. sezon :twisted:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Nie mogę sobie wyobrazić kolejnych odcinków bez Cameron, Chase'a i Foremana :? Szkoda, że już ich chyba nie będzie... :(
Mikiks

Będa, tylko bardziej w cieniu :P

Polecam akutalny odcinek z USA: 5x17 - jak dla mnie świetny, bardzo ciekawych rzeczy można dowiedziec się o Wilsonie i ogólnie o przyjaźni Wilsona i Hałsa, bardzo, bardzo mi się podobało, teraz widać, że są naprawdę prawdziwymi przyjaciółmi. I jeszcze kapitalny pacjent i sceny z nim związane.

Wie ktoś, czy mogę tutaj normalnie spojlerować czy na biało mam kolorować czy cuś?
Ostatnio zmieniony 2009-03-15, 22:09 przez Mikiks, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mikkis, opisujesz chyba odcinek, którego nie było w Polsce, bo chyba nie ma jeszcze V sezonu. Najlepiej spoilerowe odcinki zaznaczaj na biało. :wink: Jeśli on jest na kanale tematycznym, to też wybielaj, bo zapewnie jeszcze się pojawi w ogólnodostępnej Dwójce.
Tomala

Mamy już za sobą premierę 4. sezonu :)
W 1. odcinku bardzo brakowało mi starej trójki lekarzy. Serial był zupełnie pusty.
W 2. odcinku na szczęście pojawiali się starzy lekarze :: bow :: Ale sam już nie wiem czy tam pracują czy nie :? Cameron bardzo ładnie w blond włosach. A tak wogóle to czy mi się przesłyszało czy ktoś wczoraj powiedział że Cameron i Chase się zaręczyli :serce: :?: Śmieszył mnie trochę ten "casting" do nowego zespołu House'a. Z tych wszystkich lekarzy najbardziej w zespole Gregory'ego widziałbym "trzynastkę". To była dziewczyna jeśli ktoś nie pamięta.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie też brakowało Cameron, Chase'a i Foremana, aczkolwiek odcinki mimo wszystko były ciekawe :wink:
Rozwaliło mnie, jak House przebrał za lekarza tego woźnego ::loll:: ::loll:: ::loll:: :: bow :: :zeby:
Mikiks

Śmieszył mnie trochę ten "casting" do nowego zespołu House'a. Z tych wszystkich lekarzy najbardziej w zespole Gregory'ego widziałbym "trzynastkę". To była dziewczyna jeśli ktoś nie pamięta.
Fajna była szóstka, którego wywalił, a on wrócił jako 9tka :D I Hałs mu pozwolił zostać za pomysłowość, bo wymyślił, żeby upić pacjenta - fajna scena :D
ODPOWIEDZ