Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidku, oto lista wszystkich ważniejszych pozostałych niespoilerowych postaci: :lol: Mam nadzieję, że się przyda. :wink:

Tony "Rush" Carrera
Johnny Carrera
Giovanni Lorenzano
Lorenzo Barelli
Omar Rashid
Ziggy Deadmarsh
Deveney Dixon (fałszywa Angela Forrester)
Ben Maclaine (ojciec Jake'a i Margo)
Lauren Fenmore
Blake Hayes
Storm Logan
Pierre Jourdan (Francuz, przyjaciel Erica i Brooke, założyciel restauracji)
Mick Savage (były chłopak Kristen, fotograf)
Tricia Quick
Mark Maclaine
Stephen Logan
April Knight
Donna Logan
Oscar Marone
Rocco Carner
Grant Chambers
Nicholas "Nick" Preston (były chłopak Donny)
Whip Jones
Sly Donovan
Carmen Arena
Kevin Anderson
Keith Anderson
Kristen Forrester
Adam Banks (przyjaciel Stephanie, bezdomny)
Tim Reid
Hudson
Jake Maclaine
Claudia Cortez
Mark Mallory (były chłopak Donny)
Michael Lai
Raymond King
Jack Hamilton
Julie Delorean (kochanka Clarke'a)
Hunter Jones (detektyw prowadzący śledztwo w sprawie postrzelenia Granta)
Anthony Armando
Pierce Peterson
Ivana Richards Vanderveld
Dave Reed (pierwszy chłopak Brooke)
Katie Logan
Zende Dominguez
Sofia Alonso
Zach Hamilton
Helen Logan (babcia Brooke)
Gabriela Moreno

Więc trochę tego jest... :P Chociaż wątpię, żeby ktoś głosował np. na Dave'a - postać z roku 1987, a postaci takie jak Jack, czy Zach Hamiltonowie też chyba nie mają zbyt wielu fanów... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Deacon, dzięki. Nie uwzględnię wszystkich z tej listy, ale część osób, które wymieniłeś znajdują się na tej liście. Serdeczne dzięki. :: bow ::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Proszę bardzo. :)

Na anglojęzycznej Wikipedii można znaleźć całą tę listę wraz ze spoilerowymi postaciami. :wink:

Aha i oczywiście taka postać jak Mike (której nie ma na tej liście, bo Mike to taka postać drugoplanowa była, a którą wcześniej przytoczył Dawidek) chyba też zasługuje żeby być w ankiecie. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Zgodnie z obietnicą, uruchomiona została druga część ankiety poświęconej bohaterom, za którymi tęsknicie najbardziej. Nie ująłem wszystkich propozycji przedstawionych przez DeaconFana, dodałem dwie, które się na jego liście nie znalazły. Zachęcam do oddawania głosu. Głosowanie potrwa tydzień.
Awatar użytkownika
DeaconFan

A tak, jeszcze Bailey i Mike, oni byli na takiej liście postaci drugoplanowych, zapomniałem o niej. A na tej głównej ich nie ma, bo nie byli nigdy w napisach końcowych z główną obsadą (a to jest chyba kryterium).

No, ale mniejsza o to, ja zagłosowałem na:

- Rush'a - znakomity czarny charakter, jedna z moich ulubionych postaci w całej historii MnS, autentycznie wzbudzał we mnie kiedyś strach
- Johnny'ego - brata bliźniaka Rush'a - pozytywna postać, szkoda rozstał się z Lauren i tak nagle zniknął niemal bez pożegnania
- Pierce'a - to właśnie tego faceta widziałbym u boku Taylor, dawniej bardzo tego chciałem jak Taylor była z dupkiem Ridge'm, miał coś fajnego w sobie
- Granta - bardzo ciekawa postać, najpierw jak się przyjaźnił z Brooke i Ridge'm, potem uderzyła mu do głowy trochę władza w FC, pragnął Brooke - nie lubiłem go wówczas, ale ciekawił mnie szczególnie wątek zamachu na niego. No i oczywiście super para Grant&Macy - jedna z moich ulubionych w MnS, wtedy też Grant stał się jedną z moich ulubionych postaci :wink:
- Deacona - mój nick świadczy sam za siebie, znakomita postać szczególnie jako bad boy w latach 2000-2002, kibicowałem mu by był z Amber, potem z Brooke, w 2003 również pozytywnie wspominam jego małżeństwo z Macy. Zaczął się "psuć" w 2004 - średnio podobał mi się jego wątek z Jackie, poza tym znęcał się nad Massimo. Ale znowu na początku 2005 bardzo go polubiłem, zrobiło mi się go żal i liczę, że kiedyś wróci do serialu i wyrówna rachunki z Massimo i innymi. :twisted:

Szkoda, że nie można zagłosować na więcej postaci. Tak to wybrałbym jeszcze Lauren, Oscara, Kristen... :wink:
Poza tym było jeszcze wiele innych ciekawych postaci jak np. Deveney, no ale znam ją właściwie tylko z filmików na YT, więc na nią nie głosowałem... No i aż tak bardzo mi jej nie brakuje...
Ostatnio zmieniony 2009-10-20, 23:26 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zagłosowałem na Deveney, Lauren, Kristen, Deacona i Tricię :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Moje typy: April, Grant, Tricia, Deacon, Lauren. :wink:
jahek

Post autor: jahek »

W zestawieniu, moim zdaniem, powinna znaleźć się jeszcze Margo Lynley, kiedyś bardzo ciekawa i ważna postać, zagrała w ponad tysiącu odcinkach.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jahek, Margo była w I cz. ankiety wraz z Billem i wieloma innymi postaciami. Wyniki masz na poprzedniej stronie. :wink:
jahek

DeaconFan pisze:Jahek, Margo była w I cz. ankiety wraz z Billem i wieloma innymi postaciami. Wyniki masz na poprzedniej stronie. :wink:
Rzeczywiście. Ciekawe, że dostała tak mało głosów. W końcu kiedyś sporo namieszała...
Dawidek
Administrator

Oto wyniki drugiego głosowania na postac, za którą najbardziej tęsknicie. Głosowało 25 osób, oddano 104 głosy.

Rush - 2 głosy (1%)
Johny - 1 głos (0%)
Omar - 5 głosów (4%)
Deveney Dixon - 4 głosy (3%)
Lauren - 16 głosów (15%)
Blake - 0 głosów (0%)
Steven - 0 głosów (0%)
April - 3 głosy (2%)
Oscar - 2 głosy (1%)
Donna - 5 głosów (4%)
Grant - 12 głosów (11%)
Mike - 2 głosy (1%)
Whip - 4 głosy (3%)
Sly - 2 głosy (1%)
Kristen - 9 głosów (8%)
Pierce - 3 głosy (2%)
Katie - 2 głosy (1%)
Storm - 1 głos (0%)
Zende - 1 głos (0%)
Gaby - 2 głosy (1%)
Michael - 3 głosy (2%)
Deacon - 17 głosów (16%)
Zach - 1 głos (0%)
Bailey - 1 głos (0%)
Jack - 1 głos (0%)
Jake - 1 głos (0%)
Anthony - 0 głosów (0%)
Carnem - 0 głosów (0%)
Sofia - 1 głos (0%)
Kevin - 0 głosów (0%)
Keith - 0 głosów (0%)
Lorenzo - 1 głos (0%)
Tricia - 2 głosy (1%)
Tim - 0 głosów (0%)
Raymond - 0 głosów (0%)

Dziękuję za udział w zabawie. Wyniki z obu głosowań dają do myślenia. Może B. Bell się im przyjrzy?
Awatar użytkownika
DeaconFan

No proszę, Deacon prowadzi. :zeby: A jak był w MnS, to chyba niewiele osób na forum go lubiło. ::chytry:: Dalej Grant, bardzo mnie to cieszy - zwłaszcza, że odszedł z Mody już dość dawno temu, Lauren i Kristen. :) Czyli w czołówce same fajne postaci jak dla mnie. :)
jahek

Nie dziwię się, bo po wprowadzeniu Deacona Mns nabrała świeżości. Chciałbym np. żeby wrócił i zaopiekował się trochę Hope, bo Brooke ma teraz co innego na głowie niż zajmowanie się córeczką...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj na TVP1 Stephanie przypomniała Ridge'owi, gdy zgwałcił on Caroline. Wtedy zadziałał alkohol i Caroline udawała, że nie wie, że to nie Thorne. O co wtedy dokładnie chodziło, bo pamiętam też tylko to, ale nie pamiętam zbyt kulis. Może mi ktoś opowiedzieć?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge chciał zrobić żart i wśliznął się do łóżka pijanej Caroline a ona chętnie wzięła się do dzieła będąc wówczas z Thorne'm :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ