Oglądalność "Mody na sukces"
Właśnie, ciekawe co z emisją internetową? Da się jakoś dowiedzieć ile ludzi np. w grudniu widziało Modę na vod? I tak cud, że udostępniają ją w necie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Pamiętam, że oni zaczęli udostępniać po tym jak odcinki na youtube przez kogoś dawane cieszyły się popularnością. Co do napisania do VOD i TVP dobry pomysł. Mareczku, ty już tam ich wszystkich znasz. Napiszesz?

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Pottermaniack
- x 2
Wirtualne Media podały kolejne informacje dotyczące MNS i okazuje się, że serial jest wiceliderem swojego pasma, notując oglądalność na poziomie 509 441 widzów i udziałach 9,53% - w przekroju jesieni. Liderem jest Polsat, ale strata TVP1 jest niewielka, konkurencję oglądało 520 441 widzów. Co ciekawe MNS podniosła oglądalność telewizji publicznej o tej godzinie. "Zeszłej jesieni Jedynkę między 14.30 a 14.50 oglądało 412 tys. widzów, co przekładało się odpowiednio na 8,28 proc. i 5,41 proc. udziału."
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mo ... owe-widzow
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mo ... owe-widzow
Ciekawe dane... Wynik niezbyt imponujący, ale mogło być gorzej!
Co do VOD - często link do "Mody..." jest na stronie głównej TVP.pl w rubryce "Najczęściej oglądane", więc pewnie jest spora grupa oglądających przez internet.
Tak się składa, że zadzwoniłem dzisiaj do sekretariatu TVP1, gdzie zostałem przełączony do działu kontaktu z widzami. Porozmawiałem sobie miło z kobietką... Co prawda nie powiedziała mi nic konkretnego, ale padło hasło, że otrzymują sygnały od widzów no i na pewno nie zamierzają ściągnąć serialu z anteny. Zgodziła się ze mną, że godzina 16-sta była optymalną porą, wiedziała też, że producenci zabiegają o lepszą porę i podwójne odcinki, ale "dyrekcja nie chce się na to zgodzić".
Jak zapytałem: "to z oszczedności" to odpowiedziała: "Nie, aż tak to nie oszczedzamy".
Zadzwońcie też! Numer podam na PW.
WOW Szaleństwo z tymi newsami dzisiaj!
Co do VOD - często link do "Mody..." jest na stronie głównej TVP.pl w rubryce "Najczęściej oglądane", więc pewnie jest spora grupa oglądających przez internet.
Tak się składa, że zadzwoniłem dzisiaj do sekretariatu TVP1, gdzie zostałem przełączony do działu kontaktu z widzami. Porozmawiałem sobie miło z kobietką... Co prawda nie powiedziała mi nic konkretnego, ale padło hasło, że otrzymują sygnały od widzów no i na pewno nie zamierzają ściągnąć serialu z anteny. Zgodziła się ze mną, że godzina 16-sta była optymalną porą, wiedziała też, że producenci zabiegają o lepszą porę i podwójne odcinki, ale "dyrekcja nie chce się na to zgodzić".
Jak zapytałem: "to z oszczedności" to odpowiedziała: "Nie, aż tak to nie oszczedzamy".

To ciekawe z jakiego powodu.cmk pisze: Jak zapytałem: "to z oszczedności" to odpowiedziała: "Nie, aż tak to nie oszczedzamy".

- Pottermaniack
- x 2
Pamiętacie może artykuł na stronie Popcorner, w którym pani redaktor ostro zjechała TVP za decyzję o udostępnieniu odcinków "Mody na sukces" w internecie? Argumentowała, że babcie nie będą śledzić serialu w internecie, że wolałaby "House ' a", a ogólnie "to ona takich bzdet nie ogląda."B@r pisze:Pamiętam, że oni zaczęli udostępniać po tym jak odcinki na youtube przez kogoś dawane cieszyły się popularnością. Co do napisania do VOD i TVP dobry pomysł. Mareczku, ty już tam ich wszystkich znasz. Napiszesz?![]()

Może zadzwonię jeszcze raz jutro i przytoczę te dane. Z mojej strony poszedł jeszcze e-mail do Ewy Dąbrowskiej (odpisuje zawsze, że przekazuje do szefowej działu filmowego: Pauliny Bednarczyk) i do samej Pauliny.
Napiszę jeszcze dodatkowy wpis na blog.wirtualnemedia.pl
Poprzedni chyba troszkę pomógł w poruszeniu tematu.
W ramach kampanii "modowej" przetłumaczony będzie jeszcze jeden odcinek 6724 i na tym kończę !!!
To moje kolejne postanowienie noworoczne - nie więcej na B&B niż 30 minut dziennie 
Napiszę jeszcze dodatkowy wpis na blog.wirtualnemedia.pl
Poprzedni chyba troszkę pomógł w poruszeniu tematu.
W ramach kampanii "modowej" przetłumaczony będzie jeszcze jeden odcinek 6724 i na tym kończę !!!

Ja co drugi odcinek oglądam na necie, bo albo praca, albo inne obowiązki. A dwa, nie mogę nadal przestawić się na 14.00 To jest jakieś nieporozumienie 

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Pottermaniack
- x 2
Myślałem, że to jest Twoje źródło.Ipo pisze:Czy to nie jest chore? Nie mamy danych o oglądalności długi czas, a gdy już uproszę kogoś i je zdobywam to kilka godzin później Wirtualne Media je publikują.No, ale chociaz moje źródło okazało sie wiarygodne bo dane zblizone.