Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Ridge chciał zrobić żart i wśliznął się do łóżka pijanej Caroline a ona chętnie wzięła się do dzieła będąc wówczas z Thorne'm :wink:
Niezły żart. ::kwasny:: Takie poczucie humoru to ma tylko Ridge. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: mailo »

B@r pisze:Dzisiaj na TVP1 Stephanie przypomniała Ridge'owi, gdy zgwałcił on Caroline. Wtedy zadziałał alkohol i Caroline udawała, że nie wie, że to nie Thorne. O co wtedy dokładnie chodziło, bo pamiętam też tylko to, ale nie pamiętam zbyt kulis. Może mi ktoś opowiedzieć?
Kulisy byly takie, ze Ridge, Brooke, Caroline i Thorne swietowali 1 numer pisma Caroline <Spojrzenie na mode> i Caroline wypila za duzo szampana. Gdy juz spali Thorne zszedl na dol do kuchni zeby cos zjesc i tam zagadala go Stephanie. Ridge faktycznie wslizgnal sie do lozka Caroline dla zartu (Brooke pojechala do domu, nie byla jeszcze jakos blisko z Ridgem) a ona wziela go za Thorne'a. Potem doprowadzilo to min do postrzelenia Ridgea przez Thornea.

Post autor: Pottermaniack »

Narzekamy, że teraz na TVP są naciągane sytuacje, a jak widzę, to w przeszłości było gorzej. :roll:

Pottermaniack pisze:Narzekamy, że teraz na TVP są naciągane sytuacje, a jak widzę, to w przeszłości było gorzej. :roll:
Dokladnie:) Zeby Caroline nie poznala, ze nie kocha sie z mezem tylko z Ridgem to nie wiem jak musiala byc pijana. A niby to tylko szampan byl .

Post autor: PetroPython »

Mam takie pytanie. Kim była Helen Logan dla Brooke np. :?:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

PetroPython pisze:Kim była Helen Logan dla Brooke np. :?:
Helen była matką Stephena, a więc babcią Brooke.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Helen była matką Stephena Logana. Czyli dla Brooke i jej rodzeństwa była babcią.

Post autor: PetroPython »

Dzięki :wink:

Post autor: jahek »

mailo pisze: Dokladnie:) Zeby Caroline nie poznala, ze nie kocha sie z mezem tylko z Ridgem to nie wiem jak musiala byc pijana. A niby to tylko szampan byl .
Dodam jeszcze, że to była dość "gorąca" noc. Caroline bardzo mocno podrapała Ridge"owi plecy. Ridge później oglądał się w lustrze i sam nie mógł uwierzyć w to co się stało...
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

DeaconFanie, w wątku o Mar4cusie napisałeś coś takiego:
DeaconFan pisze:
Adex-fan Brooke pisze:dawniej w czołówce byli też Kevin, Kith, Zende.
I Raymond nr 2 z tego co pamiętam też.
To było Raymondów? :shock: Myślałem, że był tylko jeden, czyli Usher.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Dawidek pisze:To było Raymondów? :shock: Myślałem, że był tylko jeden, czyli Usher.
Jak mogłeś tego nie dostrzec? :) Usher był pierwszym Raymondem, ale był tylko gościnnie przez kilka odcinków. Zniknął na parę miesięcy i potem C.J. z Darlą odszukali Raymonda na jego koncercie. Wtedy Ushera zastąpił w tej roli Karim Prince. I nawet był w czołówce i występował kilka miesięcy.

Fotka Raymonda #2:

Obrazek
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

A jednak DeaconFanie, jakoś nie zauważyłem tego, stąd to moje pytanie. Dzięki za odpowiedź. :wink:

Post autor: Mareczek »

Patrzcie co mam :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=mgj06gpY7kI
Z jakiej okazji Stephanie była w szpitalu? :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Szkoda, że nie dłuższe to. :P Z chęcią obejrzałbym jakiś archiwalny odcinek z polskim lektorem (tak gdzieś z przedziału 1-2000). :wink:

Post autor: Mareczek »

Potrzebuję pomocy - ktoś pytał mnie o B&B i opisał scenę, a ja nie mogę jej do niczego wpasować :roll:
Wklejam cytat, może ktoś będzie wiedział o jaki wątek chodzi :twisted:
No bylo cos ze ktos tam w biurowcu byl uwieziony. I to chuba była brooke, I fprresterowie z nia gadali przez telefon, No moze to ktos inny xd, Ale raczej brooke
I ona byla chyba na innym kontynwnecie, Nie wiem czy w europie
Czy ktoś wie o co może mu chodzić? :roll:
ODPOWIEDZ