Niezły żart.Adex-fan Brooke pisze:Ridge chciał zrobić żart i wśliznął się do łóżka pijanej Caroline a ona chętnie wzięła się do dzieła będąc wówczas z Thorne'm
Przeszłość
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Kulisy byly takie, ze Ridge, Brooke, Caroline i Thorne swietowali 1 numer pisma Caroline <Spojrzenie na mode> i Caroline wypila za duzo szampana. Gdy juz spali Thorne zszedl na dol do kuchni zeby cos zjesc i tam zagadala go Stephanie. Ridge faktycznie wslizgnal sie do lozka Caroline dla zartu (Brooke pojechala do domu, nie byla jeszcze jakos blisko z Ridgem) a ona wziela go za Thorne'a. Potem doprowadzilo to min do postrzelenia Ridgea przez Thornea.B@r pisze:Dzisiaj na TVP1 Stephanie przypomniała Ridge'owi, gdy zgwałcił on Caroline. Wtedy zadziałał alkohol i Caroline udawała, że nie wie, że to nie Thorne. O co wtedy dokładnie chodziło, bo pamiętam też tylko to, ale nie pamiętam zbyt kulis. Może mi ktoś opowiedzieć?
- Pottermaniack
- PetroPython
- PetroPython
Dodam jeszcze, że to była dość "gorąca" noc. Caroline bardzo mocno podrapała Ridge"owi plecy. Ridge później oglądał się w lustrze i sam nie mógł uwierzyć w to co się stało...mailo pisze: Dokladnie:) Zeby Caroline nie poznala, ze nie kocha sie z mezem tylko z Ridgem to nie wiem jak musiala byc pijana. A niby to tylko szampan byl .
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Jak mogłeś tego nie dostrzec?Dawidek pisze:To było Raymondów?Myślałem, że był tylko jeden, czyli Usher.
Fotka Raymonda #2:

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Patrzcie co mam
http://www.youtube.com/watch?v=mgj06gpY7kI
Z jakiej okazji Stephanie była w szpitalu?
Z jakiej okazji Stephanie była w szpitalu?
Potrzebuję pomocy - ktoś pytał mnie o B&B i opisał scenę, a ja nie mogę jej do niczego wpasować
Wklejam cytat, może ktoś będzie wiedział o jaki wątek chodzi

Wklejam cytat, może ktoś będzie wiedział o jaki wątek chodzi
Czy ktoś wie o co może mu chodzić?No bylo cos ze ktos tam w biurowcu byl uwieziony. I to chuba była brooke, I fprresterowie z nia gadali przez telefon, No moze to ktos inny xd, Ale raczej brooke
I ona byla chyba na innym kontynwnecie, Nie wiem czy w europie