Niezły żart.Adex-fan Brooke pisze:Ridge chciał zrobić żart i wśliznął się do łóżka pijanej Caroline a ona chętnie wzięła się do dzieła będąc wówczas z Thorne'm
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Kulisy byly takie, ze Ridge, Brooke, Caroline i Thorne swietowali 1 numer pisma Caroline <Spojrzenie na mode> i Caroline wypila za duzo szampana. Gdy juz spali Thorne zszedl na dol do kuchni zeby cos zjesc i tam zagadala go Stephanie. Ridge faktycznie wslizgnal sie do lozka Caroline dla zartu (Brooke pojechala do domu, nie byla jeszcze jakos blisko z Ridgem) a ona wziela go za Thorne'a. Potem doprowadzilo to min do postrzelenia Ridgea przez Thornea.B@r pisze:Dzisiaj na TVP1 Stephanie przypomniała Ridge'owi, gdy zgwałcił on Caroline. Wtedy zadziałał alkohol i Caroline udawała, że nie wie, że to nie Thorne. O co wtedy dokładnie chodziło, bo pamiętam też tylko to, ale nie pamiętam zbyt kulis. Może mi ktoś opowiedzieć?
Dodam jeszcze, że to była dość "gorąca" noc. Caroline bardzo mocno podrapała Ridge"owi plecy. Ridge później oglądał się w lustrze i sam nie mógł uwierzyć w to co się stało...mailo pisze: Dokladnie:) Zeby Caroline nie poznala, ze nie kocha sie z mezem tylko z Ridgem to nie wiem jak musiala byc pijana. A niby to tylko szampan byl .
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Administrator
Jak mogłeś tego nie dostrzec?Dawidek pisze:To było Raymondów?Myślałem, że był tylko jeden, czyli Usher.
Fotka Raymonda #2:

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Patrzcie co mam
http://www.youtube.com/watch?v=mgj06gpY7kI
Z jakiej okazji Stephanie była w szpitalu?
Z jakiej okazji Stephanie była w szpitalu?
Potrzebuję pomocy - ktoś pytał mnie o B&B i opisał scenę, a ja nie mogę jej do niczego wpasować
Wklejam cytat, może ktoś będzie wiedział o jaki wątek chodzi

Wklejam cytat, może ktoś będzie wiedział o jaki wątek chodzi
Czy ktoś wie o co może mu chodzić?No bylo cos ze ktos tam w biurowcu byl uwieziony. I to chuba była brooke, I fprresterowie z nia gadali przez telefon, No moze to ktos inny xd, Ale raczej brooke
I ona byla chyba na innym kontynwnecie, Nie wiem czy w europie