Krawczyk ma się pojawić, ale nie wiem kiedy. Marysia w ogóle ma przejść metamorfozę i będzie miała jakąś nową fryzuręMareczek pisze:Czyli Krawczyk już sobie odpuścił Pierwszą miłość?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Skąd masz takie info? Pamiętajmy o tym, że to nie jest bar Pawła, tylko jego właścicielką jest Kinga (dawniej była nią Teresa), a Paweł był tylko managerem. Uważam, że lepiej, niż Kaśka na stanowisku managera sprawdziłby się choćby Adam. Do firmy Artura się nie nadawał, ale przecież prowadzenie baru nie powinno przerastać jego możliwości.B@r pisze:Marysia przejmie po Pawle Barbarian
Moim zdaniem powinni jednak przywrócić Pawła, ale albo zrobić recast, albo poprosić pierwszego aktora - Mateusza Janickiego o powrót do tej roli.
Mnie tam Kaśka nie irytuje. Wolę oglądać wątki z nim, niż np. perypetie miłosne Miksera, który stał się strasznie sztywny i nudny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A mnie w zasadzie irytuje już wszystko co on mówi i jak mówiDeaconFan pisze:Mnie tam Kaśka nie irytuje.
Nawiązując do postu DeaconFana, to muszę się zgodzić z jednym - wątki bardzo szybko się zaczynają i jeszcze szybciej kończą. Ostatni z lunatykowaniem Wiktorii i chrapaniem Ryśka to już przeszedł wszystko
Ja nie jestem fanem Koterskiego, tylko lubię postać Kaśki.Mareczek pisze:Wiem, że Koterski ma grono fanów, jednak ja zaliczam się do tych, którzy za nim nie przepadają
No właśnie. Co tydzień mamy w Wadlewie inny wątek - kolejny to będzie jakaś awantura o umieszczony bez zgody mieszkańców fotoradar.Mareczek pisze:Nawiązując do postu DeaconFana, to muszę się zgodzić z jednym - wątki bardzo szybko się zaczynają i jeszcze szybciej kończą. Ostatni z lunatykowaniem Wiktorii i chrapaniem Ryśka to już przeszedł wszystko Żałuję, bo przecież Śmiałem i Aurelia mają wielki potencjał - idealnie nadają się do komediowych wątków, które niestety teraz są troche mniej śmieszne
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A mnie już coraz bardziej drażni wątek gangsterski, o ile w przeszłości wątki kryminalne w PM były naprawdę świetne, to ten to całkowita klapa. A wczoraj oplułam się herbatą jak usłyszałam, że najwiekszym wrogiem Rajmunda jest Hubert, Maryśka i Julka. 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Metamorfoza Marysi:
http://pierwszamilosc10.pl/marysia-anet ... u-zdjecia/
Jak widać na jednym zdjęciu, fryz zmieni też M. Koterski (Kaśka).
Jak wam się podoba? Jak dla mnie zawsze to jakaś odmiana. Lubię jak bohaterowie zmieniają fryzury, co w PM często się zdarza, a Majka długich włosów nie miała już od dawna. Ale prezentuje się z tym warkoczem jednak trochę "wiejsko"...
No i szczerze mówiąc jakoś mi się nie widzi pomysł prowadzenia przez Majkę Barbarianu. Ona powinna wrócić w końcu do tej medycyny. A Barbarian oddałbym na pewno nie Mikserowi, ani Kaśce we władanie, a może Adamowi, który nie ma co robić. Dawny Artur też nieźle by rozkręcił ze swoją świeżą głową i pomysłami ten lokal.
http://pierwszamilosc10.pl/marysia-anet ... u-zdjecia/
Jak widać na jednym zdjęciu, fryz zmieni też M. Koterski (Kaśka).
Jak wam się podoba? Jak dla mnie zawsze to jakaś odmiana. Lubię jak bohaterowie zmieniają fryzury, co w PM często się zdarza, a Majka długich włosów nie miała już od dawna. Ale prezentuje się z tym warkoczem jednak trochę "wiejsko"...
No i szczerze mówiąc jakoś mi się nie widzi pomysł prowadzenia przez Majkę Barbarianu. Ona powinna wrócić w końcu do tej medycyny. A Barbarian oddałbym na pewno nie Mikserowi, ani Kaśce we władanie, a może Adamowi, który nie ma co robić. Dawny Artur też nieźle by rozkręcił ze swoją świeżą głową i pomysłami ten lokal.
Andrzej obecnie jest tylko wspominany w serialu przez Anetę. Musiał uciekać za granicę przed zemstą Rajmunda. Kontaktuje się z matką. Możliwe, że wróci jeszcze kiedyś, skoro powrócili niedawno Sandra i Rajmund.kubeczek pisze:Co się dzieje z Andrzejem i czy Artur odnalazł córkę?
Artur nie musiał szukać córki, bo dobrze wie gdzie ona jest. O ile się nie mylę to Stasia przebywa ze swoją matką w Danii. Kulczycki był u Stasi przez kilka miesięcy od bodajże marca do czerwca ubiegłego roku. Teraz pojawia się raz na jakiś czas. Sam aktor żalił się na to, że już nie jest jedną z głównych postaci jak dawniej. Ma jednak wątek - Artur nadal kocha skrycie Kingę i wciąż szuka pracy jej facetowi - Adamowi jednocześnie usiłując go przed nią skompromitować.
Wywiad z Miśkiem Koterskim dotyczący jego roli w PM:
Polecam zobaczyć. Widać całkiem inną, niż jeszcze parę lat temu twarz Koterskiego. Naprawdę wydaje się być sympatycznym, całkowicie normalnym człowiekiem.
W dodatku potrafi się wysłowić.
Kiedyś owszem miał rozmaite problemy z prawem, wydurniał się strasznie, ale myślę, że to były bardziej takie pozy.
http://www.swiatseriali.pl/wideo/video, ... vAId,74441
Polecam zobaczyć. Widać całkiem inną, niż jeszcze parę lat temu twarz Koterskiego. Naprawdę wydaje się być sympatycznym, całkowicie normalnym człowiekiem.
Kiedyś owszem miał rozmaite problemy z prawem, wydurniał się strasznie, ale myślę, że to były bardziej takie pozy.
http://www.swiatseriali.pl/wideo/video, ... vAId,74441