"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Abec pisze:Serio? Skąd wiesz, Ryan? Bo ze stylu wypowiedzi niezbyt podobny, więc mnie to dziwi.
Tak mi się wydawało, że kiedyś wspominał, że to on, ale teraz to mnie skołowaliście. Mareczku potwierdź albo "odtwierdź" swoją tożsamość na YT. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

O ile dobrze pamiętam to ModaNaSukces94 to chyba właśnie Mareczek :) Bardzo fajnie, że umieszcza te odcinki, często je oglądam jak przegapię na TVP .
Ryan Lavery

Joe pisze:O ile dobrze pamiętam to ModaNaSukces94 to chyba właśnie Mareczek :) Bardzo fajnie, że umieszcza te odcinki, często je oglądam jak przegapię na TVP .
Ja go podziwiam za wytrwałość i chęci. Gdyby nie on, wielu widzów przegapiałoby odcinki. :) Dzięx Marek jeśli to Ty. ::jezyk:: :: bow ::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

O ile mi wiadomo, Mareczek zamieszcza najnowsze odcinki MNS, ale z USA jako modanasukces94. A użytkownik, który zamieszcza odcinki z TVP1 to modanasukces, więc to nie Mareczek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Abec

Post autor: Abec »

To info jest nawet w obecnej sygnaturce Mareczka, ale to inne konto. ModaNaSukces np. pisał, że lubi piłkę nożną, a Mareczek nie wypowiada się tu o sporcie :roll: Nie wiem...
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

O ile mi wiadomo, Mareczek zamieszcza najnowsze odcinki MNS, ale z USA jako modanasukces94. A użytkownik, który zamieszcza odcinki z TVP1 to modanasukces, więc to nie Mareczek.
Możliwe, już mi się wszystko pląta :wink: .
Ja go podziwiam za wytrwałość i chęci. Gdyby nie on, wielu widzów przegapiałoby odcinki. :) Dzięx Marek jeśli to Ty. ::jezyk:: :: bow ::
Tak, to super, że ktoś poświęca swój czas na to by inni mogli oglądać :) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Może ja wsystko wytłumaczę :wink:

Ja czylu modanasukces94 wgrywam odcinki bieżące z USA tak jak napisał DeaconFan ::rad::
Natomiast odcinki z TVP wgrywa nasz forumowy Rzeźnik :serce: który na forum nic już od dawna nie pisze :P I wszystkie podziękownia kierujcie do niego :D
Ryan Lavery

Mareczek pisze:Może ja wsystko wytłumaczę :wink:

Ja czylu modanasukces94 wgrywam odcinki bieżące z USA tak jak napisał DeaconFan ::rad::
Natomiast odcinki z TVP wgrywa nasz forumowy Rzeźnik :serce: który na forum nic już od dawna nie pisze :P I wszystkie podziękownia kierujcie do niego :D
Dzięki za wyjaśnienie! :D Mimo wszystko jesteśmy wdzięczni Wam obu za odcinki zarówno z PL jak i z USA! :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak jesteśmy bardzo wdzięczni -ja korzystam z tych z Tvp1 jak nie mogę oglądać w tv :: bow ::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Adex-fan Brooke pisze:Tak jesteśmy bardzo wdzięczni -ja korzystam z tych z Tvp1 jak nie mogę oglądać w tv :: bow ::
Adex nie jesteś sam . Robię dokładnie to samo. Rzeźnik :: bow ::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja również dziękuję Rzeźnikowi. Gdyby nie on, to bym nie oglądała mody, ostatni raz w tv oglądałam na wiosnę
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Przypominam że jutro MNS o 15.05 bo później są skoki narciarskie. W tym sezonie wyjątkowo często są w dni robocze ::kwasny::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ja mam małe pytanie, TVP emituje 2 odcinki dziennie od 3 lat chyba, nie mylę się? Gdybyśmy od momentu w którym zmieniła się emisja MNS na 10 odcinków tygodniowo ogladali po 5 odcinków, tak jak to jest w USA, co byśmy teraz wałkowali w serialu? Orientuje się ktoś?
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Zaczelibyśmy wałkowanie utraty ciąży przez Morgan!
Końcóweczka roku 2000 :wink:
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Bartek pisze:Zaczelibyśmy wałkowanie utraty ciąży przez Morgan!
W takich momentach najbardziej udziela się radość z tego że mamy po 2 odcinki dziennie...
ODPOWIEDZ