Chcecie wiedzieć kogo obstawiam?
Izabelę:
1) pojawiła się po wielu miesiącach nieobecności na jeden moment w szpitalu i była świadkiem tego jak Igor wykłócał się z Grażyną o pobicie Sabiny, wtedy Iza stanęła w jej obronie.
2) Izabela sama była bita przez Igora, wtedy jednak nie miała odwagi mu się postawić.
3) Izabela przyjaźni się z Grażyną i na pewno też zależy jej na szczęściu Sabiny.
4) Igor pojawił się w serialu przez Izabelę (jako jej facet), przez nią może także z niego odejść.
Jak dla mnie to Izabela miała spory motyw, może tylko chciała wygarnąć Igorowi w jego mieszkaniu jak podłe jest to co zrobił. Wywiązała się szarpanina w wyniku której Izabela w akcie samoobrony zabiła Kaczmarczyka i uciekła następnie z miejsca zbrodni.
Nie spoileruję, tylko takie są moje przewidywania, wziąwszy pod uwagę to, że dziwne byłoby ściąganie tej aktorki z powrotem na plan, żeby miała zagrać tylko epizod w scenie szpitalnej.
Natan, Grzegorz, Radek i Karol jak dla mnie odpadają. Jeśli nie Izabela, to już chyba tylko ojciec Igora, ale to byłoby też dość przewidywalne. Innych opcji nie widzę. Mikser, Daga i Grażyna też odpadają, bo to zbyt ważni bohaterowie, żeby iść siedzieć za takie coś.
Izabelę:
1) pojawiła się po wielu miesiącach nieobecności na jeden moment w szpitalu i była świadkiem tego jak Igor wykłócał się z Grażyną o pobicie Sabiny, wtedy Iza stanęła w jej obronie.
2) Izabela sama była bita przez Igora, wtedy jednak nie miała odwagi mu się postawić.
3) Izabela przyjaźni się z Grażyną i na pewno też zależy jej na szczęściu Sabiny.
4) Igor pojawił się w serialu przez Izabelę (jako jej facet), przez nią może także z niego odejść.
Jak dla mnie to Izabela miała spory motyw, może tylko chciała wygarnąć Igorowi w jego mieszkaniu jak podłe jest to co zrobił. Wywiązała się szarpanina w wyniku której Izabela w akcie samoobrony zabiła Kaczmarczyka i uciekła następnie z miejsca zbrodni.
Nie spoileruję, tylko takie są moje przewidywania, wziąwszy pod uwagę to, że dziwne byłoby ściąganie tej aktorki z powrotem na plan, żeby miała zagrać tylko epizod w scenie szpitalnej.
Natan, Grzegorz, Radek i Karol jak dla mnie odpadają. Jeśli nie Izabela, to już chyba tylko ojciec Igora, ale to byłoby też dość przewidywalne. Innych opcji nie widzę. Mikser, Daga i Grażyna też odpadają, bo to zbyt ważni bohaterowie, żeby iść siedzieć za takie coś.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Myślę dokładnie tak samo jak DeaconFan - pisałem o tym już przed wakacjami na profilu Pierwszej miłości na facebooku.
To byłoby najlepsze rozwiązanie, bo postać Izabeli spokojnie może iść do więzienia. Tyle tylko, że na początku tego całego wątku, producenci zarzekali się, że w sprawę zabójstwa jest zamieszany ktoś z głównych bohaterów
To byłoby najlepsze rozwiązanie, bo postać Izabeli spokojnie może iść do więzienia. Tyle tylko, że na początku tego całego wątku, producenci zarzekali się, że w sprawę zabójstwa jest zamieszany ktoś z głównych bohaterów
Takie słowa nic nie muszą znaczyć. Pamiętam jak ŚS głosił, że po ślubie S&I zginie jedna z głównych postaci. I okazało się, że to był Igor. Postać niewątpliwie ważna, istotna i wyrazista, ale nie jedna z głównych, nawet nie było go w czołówce.
Tak w ogóle to żal mi postaci Igora, że jakoś dalej nie ciągięto jego wątku, bo przecież był on bardzo ciekawy. No i aktor - Rafał Mohr świetny.
Tak w ogóle to żal mi postaci Igora, że jakoś dalej nie ciągięto jego wątku, bo przecież był on bardzo ciekawy. No i aktor - Rafał Mohr świetny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dokładnie. To była postać z wielkim potencjałem, która mogła jeszcze sporo namieszać. Każdy czarny charakter jest w serialu potrzebny. Bo nie wyobrażam sobie oglądać cały czas Ryśka i Wiktorii, których szczerze nie znoszęDeaconFan pisze:Tak w ogóle to żal mi postaci Igora, że jakoś dalej nie ciągięto jego wątku, bo przecież był on bardzo ciekawy. No i aktor - Rafał Mohr świetny.
A co sądzicie o Beacie? Ja lubię aktorkę, która się w nią wciela - Kasię Ankudowicz. Świetnie zagrała w "Mamuśkach" czy "Czasie Honoru" swego czasu. Teraz w PM też mi się podoba i szkoda, że pewnie wkrótce ją pożegnamy. Wątek z oszustwem jest całkiem niezły, ale potem Beata mogłaby zostać i błagać o wybaczenie czy coś
Ciekawe też, że do obsady dołącza Julia Pogrebińska, moja ukochana Ewa Kessler z "Linii życia" - wielka szkoda, że postać ta będzie dotyczyć wątków z Wadlewa. Tutaj aktorka opowiada o swojej roli
Nie wiem czy wiecie, ale już 27 września dowiemy się prawdopodobnie kto zabił Igora! Będzie to tak naprawdę ostatni odcinek poprzedniego sezonu PM (z tych odcinków nagrywanych jeszcze przed wakacjami), który zamknie wszystkie wątki (wątek zabójstwa Igora, wątek Beaty i Filipa i inne). Od 1 października natomiast ruszają już odcinki nagrywane w czasie wakacji.
Do obsady serialu dołączają m.in. Julia Pogrebińska znana z "Linii Życia" oraz Aleksandra Kisio. Powraca Mikołaj Krawczyk.
Do obsady serialu dołączają m.in. Julia Pogrebińska znana z "Linii Życia" oraz Aleksandra Kisio. Powraca Mikołaj Krawczyk.
Tak w następnym tygodniu wyjaśni się wielka tajemnica. Obejrzałem właśnie promo najnowsze i na prawie 100% jestem pewien, że Igora zabił jego własny ojciec.
http://www.youtube.com/watch?v=J-gQcWvEolo - link do tego zwiastuna. Zwróćcie uwagę na Igora w 1:20, wystarczy posłuchać co mówi i zerknąć na jego wyraz twarzy.
http://www.youtube.com/watch?v=J-gQcWvEolo - link do tego zwiastuna. Zwróćcie uwagę na Igora w 1:20, wystarczy posłuchać co mówi i zerknąć na jego wyraz twarzy.
Ostatnio zmieniony 2013-09-20, 22:50 przez bosskicinu, łącznie zmieniany 1 raz.
Też przez chwilę podejrzewałem Izabelę jednak szybko z niej zrezygnowałem ale teraz po tym zwiastunie jestem prawie pewny, że to był ojciec Igora. On w ogóle nie był w kręgu podejrzanych do którego należeli Grzegorz, Radek i Karol. Podoba mi się ten wątek bardzo to jeden z najlepszych w tym serialu.
Mocnym wątkiem jest także sprawa Filipa i Beaty i to jak Artur zamierza ich załatwić.
Mocnym wątkiem jest także sprawa Filipa i Beaty i to jak Artur zamierza ich załatwić.
Ostatnio zmieniony 2013-09-20, 22:51 przez bosskicinu, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie przepadam za Hubertem i nie chciałbym, aby schodził się z Marysią
Uważam, że Marysia ma szansę tylko z Pawłem, a każdy nowy mężczyzna w jej życiu będzie tylko facetem na jakiś czas. Tytuł serialu zobowiązuje - to w końcu serial o nich i ich pierwszej miłości
Co do zabójstwa Igora, to nadal nie ma pewności, że to jednak Olgierd - wciąż mam małą nadzieję, że to Izabela
Ale fakt, z punktu widzenia scenariusz lepiej, aby Grabowski zniknął z obsady, a Izabela za jakiś czas może dostanie jakiś sensowny wątek. Szkoda, że od dawna jej nie ma, bo Joanna Kurpińska jest ciekawą aktorką, mogłaby jeszcze namieszać w serialu
Uważam, że Marysia ma szansę tylko z Pawłem, a każdy nowy mężczyzna w jej życiu będzie tylko facetem na jakiś czas. Tytuł serialu zobowiązuje - to w końcu serial o nich i ich pierwszej miłości
Co do zabójstwa Igora, to nadal nie ma pewności, że to jednak Olgierd - wciąż mam małą nadzieję, że to Izabela