Przeszłość
- Adex-fan Brooke
Helen, Marie i Claudię łączy chyba to że wszystko były Latynoskami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Kto przypomni mnie i Mareczkowi wątek napadu gwałciciela na Taylor?
https://www.youtube.com/watch?v=pcad6Jb7vj4
Kojarzę ten wątek, ale niestety dość słabo. Coś mi świta, że scenarzyści nie pociągnęli potem za bardzo tego wątku, a szkoda, bo zapowiadał się bardzo ciekawie. Czy tym gwałcicielem nie okazał się czasem jakiś podejrzany sąsiad Taylor? Jak to było? A może tożsamość napastnika do końca pozostała zagadką?
https://www.youtube.com/watch?v=pcad6Jb7vj4
Kojarzę ten wątek, ale niestety dość słabo. Coś mi świta, że scenarzyści nie pociągnęli potem za bardzo tego wątku, a szkoda, bo zapowiadał się bardzo ciekawie. Czy tym gwałcicielem nie okazał się czasem jakiś podejrzany sąsiad Taylor? Jak to było? A może tożsamość napastnika do końca pozostała zagadką?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
To był Sly, którego flirt Taylor odrzuciła, potem w końcu dopadł Jessice mszcząc się za ośmieszenie go i testowanie. Nawet jak się przypatrzycie to widać, że to Sly
ale w serialu nigdy się to nie wydało.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Miałem również takie przypuszczenia, ale i tak jestem teraz nieco zszokowany.Adex-fan Brooke pisze:To był Sly, którego flirt Taylor odrzuciła,
Ogólnie Sly to była bardzo ciekawa postać. Początkowo całkiem pozytywna (bo przecież uratował np. Felicię przed gwałtem), a później jeden z najczarniejszych czarnych charakterów. I nawet dość długo występował, bo od 1992 do 1996 roku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
kamilabuziaczek
- Adex-fan Brooke
Oj mailo jednak nie oglądałeś video, które zamieściłem na YouTube bo byś nie pytałmailo pisze:A później chyba sam zgwałcił Jessickę (?)DeaconFan pisze: uratował np. Felicię przed gwałtem.
Tak Sly atakował Taylor 2 razy i Jessice zgwałcił.
Wyglądało takkamilabuziaczek pisze:Czy ktoś wie jak wyglądało pierwsze spotkanie Taylor i Brooke ?