Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Mów za siebie Robi. ::jezyk:: Niektórzy - w tym ja - na pewno odczuliby brak Taylor. ::jezyk::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Odpaść mogła też dlatego, że aktualnie nie ma jej na widoku w serialu a Amber z którą miała przyjemność się pojedynkować jest cały czas i wydaje mi się, że nie zniknie za szybko póki co.. To ją się ogląda :)
Ja tam się cieszę z takiego obrotu spraw choć mogłaby odpaść równie dobrze Brooke.. ::jezyk::
EVERYBODY LIES.
Forrester

Post autor: Forrester »

Zgadzam się z nutelką, mówmy za siebie :wink: Cóż, po prostu jest tutaj dużo fanów Amber, chociaż właściwie nie wiem skąd się bierze ich zamiłowanie do tej postaci :roll:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Kajeczka90 pisze:Odpaść mogła też dlatego, że aktualnie nie ma jej na widoku w serialu a Amber z którą miała przyjemność się pojedynkować jest cały czas i wydaje mi się, że nie zniknie za szybko póki co.. To ją się ogląda :)
To jak wytłumaczysz, że Sheila wygrała z Thornem. :?: 8) ::rad::

Ja nie przepadam za Amber, ale zdecydowanie wolę ją niż Taylorkę. :roll:
Marisa

Post autor: Marisa »

Taylorka przynudza, a z Amber są fajne akcje :mrgreen: Z drugiej strony myślałam, że Amber odpadnie, dobrze, że tak się nie stało :D
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Sądziłem, że w tym pojedynku wygra Taylor. Ale się pomyliłem. Wszyscy moi ulubieńcy odpadają: Thorne, Deacon, Taylor.
A kto jeszcze został: Brooke, Sheila, Bridget i Sally?
No to pozostaje mi juz tylko głosować na Sally... A jak ona odpadnie to już nie wiem co zrobię.
Roni

Post autor: Roni »

Ja bardzo lubię obie dziewczyny ;) Ale jak mam już wybierać to wolę żeby Amber się potyczkowała z Brooke...bo chociaż większa rzesza fanów stanie za nią w obronie, niż za Taylor ;).... A szanse muszą być wyrównane....Prawda antyfani Brooke ;>? ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale to nie jest konkurs na najmilszą, czy najbardziej lubianą postać. Czym byłoby MnS bez Brooke? Na kogo ci "antyfani"by psioczyli i czym się ekscytowali?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Chyba wszyscy głosują według klucza: najbardziej lubiana. I o to tu naprawdę chodzi. Gdyby szło o najlepiej napisaną, zostałoby to wyraźnie powiedziane. Co do antyfanów, to antyfani Taylor psioczyliby na Taylor, antyfani Amber na nią, antyfani Stefy na Stefą itd.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Abec pisze:Chyba wszyscy głosują według klucza: najbardziej lubiana. I o to tu naprawdę chodzi. Gdyby szło o najlepiej napisaną, zostałoby to wyraźnie powiedziane

Abec, o ile się nie mylę :twisted: to głosujemy na najlepszą postać, a nie na najbardziej lubianą. Ja np mam ambiwalentny stosunek do Brooke, a to właśnie ją uważam za ową najlepszą postać ::krzyw:: Kieruję się tu zasadą "kto wnosi najwięcej do akcji MnS, bez kogo nie wyobrażam sobie MnS".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:Zgadzam się z nutelką, mówmy za siebie :wink: Cóż, po prostu jest tutaj dużo fanów Amber, chociaż właściwie nie wiem skąd się bierze ich zamiłowanie do tej postaci :roll:
Wydaje mi się że dlatego że Amber wnosi wiele ciekawych scen i ma samodzielne wątki a nie tylko podpinane do Brooke lub Morgan ::jezyk:: no i jak zrobi złe rzeczy potrafi lepiej za nie odpokutowac niż taka Taylor, dlatego właśnie cieszy mnie taki wynik bo wg mnie Taylor miała prawo brac udział w tym konkursie, ale nie pasuje aby zajeła jakieś większe miejsce. ::krzyw::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem zdruzgotany, Taylor odpadła :cry: Amber też lubie ale wole Taylor :?
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:
Forrester pisze:Zgadzam się z nutelką, mówmy za siebie :wink: Cóż, po prostu jest tutaj dużo fanów Amber, chociaż właściwie nie wiem skąd się bierze ich zamiłowanie do tej postaci :roll:
Wydaje mi się że dlatego że Amber wnosi wiele ciekawych scen i ma samodzielne wątki a nie tylko podpinane do Brooke lub Morgan ::jezyk:: no i jak zrobi złe rzeczy potrafi lepiej za nie odpokutowac niż taka Taylor, dlatego właśnie cieszy mnie taki wynik bo wg mnie Taylor miała prawo brac udział w tym konkursie, ale nie pasuje aby zajeła jakieś większe miejsce. ::krzyw::
Mam wrażenie, że większość z nas głosuje na swoje ulubione postacie, nie na najciekawsze. A co do siebie, to mam pewność.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

U mnie tak się składa że ulubione są najciekawszymi, ale był tez wyjątek -wolę Thorne'a a stanął do konkurencji z Sheilą i musiałem wybrać Sheilę, więc sobie nie mam nic do zarzucenia. 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A ja tam zdaję sobie sprawę, że moze i Taylor jest ważniejsza w MNS, ale nikt w tej soapce nie zachwyca mnie bardziej niz moja Amber :serce:
ODPOWIEDZ