Plebiscyty i konkursy
-
Kajeczka90
Odpaść mogła też dlatego, że aktualnie nie ma jej na widoku w serialu a Amber z którą miała przyjemność się pojedynkować jest cały czas i wydaje mi się, że nie zniknie za szybko póki co.. To ją się ogląda 
Ja tam się cieszę z takiego obrotu spraw choć mogłaby odpaść równie dobrze Brooke..
Ja tam się cieszę z takiego obrotu spraw choć mogłaby odpaść równie dobrze Brooke..
EVERYBODY LIES.
To jak wytłumaczysz, że Sheila wygrała z Thornem.Kajeczka90 pisze:Odpaść mogła też dlatego, że aktualnie nie ma jej na widoku w serialu a Amber z którą miała przyjemność się pojedynkować jest cały czas i wydaje mi się, że nie zniknie za szybko póki co.. To ją się ogląda
Ja nie przepadam za Amber, ale zdecydowanie wolę ją niż Taylorkę.
-
Roni
- katarzynka
Abec pisze:Chyba wszyscy głosują według klucza: najbardziej lubiana. I o to tu naprawdę chodzi. Gdyby szło o najlepiej napisaną, zostałoby to wyraźnie powiedziane
Abec, o ile się nie mylę
- Adex-fan Brooke
Wydaje mi się że dlatego że Amber wnosi wiele ciekawych scen i ma samodzielne wątki a nie tylko podpinane do Brooke lub MorganForrester pisze:Zgadzam się z nutelką, mówmy za siebieCóż, po prostu jest tutaj dużo fanów Amber, chociaż właściwie nie wiem skąd się bierze ich zamiłowanie do tej postaci
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mam wrażenie, że większość z nas głosuje na swoje ulubione postacie, nie na najciekawsze. A co do siebie, to mam pewność.Adex-fan Brooke pisze:Wydaje mi się że dlatego że Amber wnosi wiele ciekawych scen i ma samodzielne wątki a nie tylko podpinane do Brooke lub MorganForrester pisze:Zgadzam się z nutelką, mówmy za siebieCóż, po prostu jest tutaj dużo fanów Amber, chociaż właściwie nie wiem skąd się bierze ich zamiłowanie do tej postaci
no i jak zrobi złe rzeczy potrafi lepiej za nie odpokutowac niż taka Taylor, dlatego właśnie cieszy mnie taki wynik bo wg mnie Taylor miała prawo brac udział w tym konkursie, ale nie pasuje aby zajeła jakieś większe miejsce.
- Adex-fan Brooke
U mnie tak się składa że ulubione są najciekawszymi, ale był tez wyjątek -wolę Thorne'a a stanął do konkurencji z Sheilą i musiałem wybrać Sheilę, więc sobie nie mam nic do zarzucenia. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode