Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Zauważyliście, że wszyscy tam ogarnięci są wielką manią władzy i mają hopla na tym pkcie? Przesłania im to większość jasnego myślenia. Ciągle rozprawiają tylko o władzy, kontroli i kierowaniu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Dawidek
- Administrator
I bardzo ładnie to podsumowałaś Tiril.
Myślałem, że będę musiał częściowo "odszczekać" moje wczorajsze słowa pod adresem Nicka, bo wybrnął z tej idiotycznej sytuacji. Faktem jest to, że mógł rozwiązać tę sprawę trochę inaczej. Po drugim odcinku nie zmieniłem zdania - on nadal chce pozbyć się ludzi, którzy tak naprawdę tworzyli FC? Bez Erica i Ridge'a FC nie jest tą samą firmą. Nick o tym zapomniał i ma czelność stawiać Brooke warunki.
Nick się kompromituje coraz bardziej...Jeśli Brooke miałaby się kogoś pozbywać, to chyba jedynie Stephanie...
Te 50% było kartą przetargową dla Brooke. Najsprawiedliwiej byłoby, gdyby ona dostała np. 1/3 udziałów, drugie 1/3 byłoby w rękach Eric'a. Reszta do podziału.
Stephen jest męczący, teraz dobija Taylor, pocałunkiem też....
Myślałem, że będę musiał częściowo "odszczekać" moje wczorajsze słowa pod adresem Nicka, bo wybrnął z tej idiotycznej sytuacji. Faktem jest to, że mógł rozwiązać tę sprawę trochę inaczej. Po drugim odcinku nie zmieniłem zdania - on nadal chce pozbyć się ludzi, którzy tak naprawdę tworzyli FC? Bez Erica i Ridge'a FC nie jest tą samą firmą. Nick o tym zapomniał i ma czelność stawiać Brooke warunki.
Te 50% było kartą przetargową dla Brooke. Najsprawiedliwiej byłoby, gdyby ona dostała np. 1/3 udziałów, drugie 1/3 byłoby w rękach Eric'a. Reszta do podziału.
Stephen jest męczący, teraz dobija Taylor, pocałunkiem też....
- Adex-fan Brooke
Tiril pisze:Zauważyliście, że wszyscy tam ogarnięci są wielką manią władzy i mają hopla na tym pkcie? Przesłania im to większość jasnego myślenia. Ciągle rozprawiają tylko o władzy, kontroli i kierowaniu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Hector się starał i nic a Stephen uwinął się szybko i z pewnością zaszokował niespoilerowcó seksem z Taylor, jakby był mężem Taylor to byłaby macochą Brooke
Fajne dziś odcinki, mina Stephanie rewelacyjna po tym co powiedziała Brooke, Nick jest wkurzający ze swoim naciskaniem na Brooke. Felicia też zachowuje się okropnie, specjalnie wykorzystała przez pocałunek Christiana aby Dante był zazdrosny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Nick i Stephen sa już tacy irytujący....
Największego minusa zarobiła dziś Brooke. Za to, że pozwala sobą sterować i co ciekawe, nie zauważa tego, że wszyscy skaczą wokół niej by osiągnąć swoje cele. Naciski partnera powodują, że ona jest chwiejna, nie potrafi własnego zdania sobie wyrobić i go bronić. Taka osoba nie nadaje się na szefa FC. Brooke nie może sobie pozwolić na to, by te dwa sławne stronnictwa wywierały na nią presję.
Też mnie zaskoczył fakt, że Taylor przespała się ze Stephenem. Można stwierdzić, że szybka jest.... on też.
Największego minusa zarobiła dziś Brooke. Za to, że pozwala sobą sterować i co ciekawe, nie zauważa tego, że wszyscy skaczą wokół niej by osiągnąć swoje cele. Naciski partnera powodują, że ona jest chwiejna, nie potrafi własnego zdania sobie wyrobić i go bronić. Taka osoba nie nadaje się na szefa FC. Brooke nie może sobie pozwolić na to, by te dwa sławne stronnictwa wywierały na nią presję.
Też mnie zaskoczył fakt, że Taylor przespała się ze Stephenem. Można stwierdzić, że szybka jest.... on też.
Nick mnie maksymalnie denerwuje! Taką świnią jeszcze nigdy chyba nie był. Z inteligencją to u niego jest bardzo krucho. Nie wiem jak sobie wyobraża prowadzenie domu mody bez projektantów. On żyje w swoim świecie. Ale to tylko lepiej, że każe Brooke wybierać między nim a Forresterami - większe szanse są na to, że Brooke wybierze Forresterów
To obrzydliwe, że Taylor spała z takim starym Stephenem. On ją zmanipulował i wykorzystał, ale mogła sobie odpuścić seks z nim.
Felcia jest bardzo wkurzająca. Najpierw stawia Bridget przed trudnym wyborem, a potem sama zamiast zająć się Dante, którego sobie wywalczyła, zabawia się z Christianem. Moim zdaniem to właśnie lekarz lepiej do niej pasuje.
To obrzydliwe, że Taylor spała z takim starym Stephenem. On ją zmanipulował i wykorzystał, ale mogła sobie odpuścić seks z nim.
Felcia jest bardzo wkurzająca. Najpierw stawia Bridget przed trudnym wyborem, a potem sama zamiast zająć się Dante, którego sobie wywalczyła, zabawia się z Christianem. Moim zdaniem to właśnie lekarz lepiej do niej pasuje.
To w sumie tak jak gdyby przespała się z własnym ojcem( chodzi mi o wiek). Chociaż jak na standardy B&B to normalka. Ja powiem tak. Za dużo rzeczy zły, denerwujących mnie dzieje się teraz w B&B żeby je opisywać bo musiałbym chyba napisać posta na całą stronę. Każda postać mnie irytuje. Nie mam nikogo za co pochwalić. No może Thorne i Darla są w porządku tzn. nie będę na nich narzekał.To obrzydliwe, że Taylor spała z takim starym Stephenem. On ją zmanipulował i wykorzystał, ale mogła sobie odpuścić seks z nim
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
- Pottermaniack
Ridge porzucił Taylor, kiedy ona go najbardziej potrzebowała, Forresterowie traktują ją jak nic, a Stephanie wbiła jej nóż w plecy. Jest zrozpaczona i dlatego działa irracjonalnie, Stephen się nią zainteresował i wykorzystał, a ona mu uległa. Doc powinan pozwolić sobie pomóc i pójść do psychiatry ( byle nie Jamesa ).
Brooke zawsze powtarzała, że to Taylor daje się manipulować Stephanie i nie ma własnego zdania, a teraz te słowa pasują do jej zachowania. Szkoda, że Stephanie nie rzuciła nożem metr w prawo, Logan byłaby z głowy.
Stephanie wreszcie zaczęła myśleć i dotarło do niej, że ta biedna ofiara Brooke to w gruncie rzeczy egoistka, która krzywdziła ją tyle lat, i że nie można polegać na jej lojalności. Brooke powinna zachować się z klasą i oddać Stephanie 2% udziałów.
Stephen to podstępna kreatura, oby Jackie poznała się na tym oszuście.
Felicia powinna być z Dante, ale nie może obściskiwać się z kim popadnie. Widać, że nie są sobie obojętni, a ich związek byłby dobry dla Dina, a poza tym Bridget nadal coś czuje do Nicka i nie chce się zaangażować.
Brooke zawsze powtarzała, że to Taylor daje się manipulować Stephanie i nie ma własnego zdania, a teraz te słowa pasują do jej zachowania. Szkoda, że Stephanie nie rzuciła nożem metr w prawo, Logan byłaby z głowy.
Stephanie wreszcie zaczęła myśleć i dotarło do niej, że ta biedna ofiara Brooke to w gruncie rzeczy egoistka, która krzywdziła ją tyle lat, i że nie można polegać na jej lojalności. Brooke powinna zachować się z klasą i oddać Stephanie 2% udziałów.
Stephen to podstępna kreatura, oby Jackie poznała się na tym oszuście.
Felicia powinna być z Dante, ale nie może obściskiwać się z kim popadnie. Widać, że nie są sobie obojętni, a ich związek byłby dobry dla Dina, a poza tym Bridget nadal coś czuje do Nicka i nie chce się zaangażować.
-
Dawidek
- Administrator
Nie zgadzam się z Tobą, stephanie przejęła tę samą taktykę co Nick i Stephen. Każdy z tych dwóch stron chce przeciągnąć Brooke na swoją stronę. Zobaczyła, że Nick i jego partner w interesach nie próżnują i postanowiła zrobić to samo. Tylko to zachowanie z nożem wskazuje na to, że jej potrzebny jest terapeuta (byle nie Taylor).Pottermaniack pisze:Stephanie wreszcie zaczęła myśleć i dotarło do niej, że ta biedna ofiara Brooke to w gruncie rzeczy egoistka, która krzywdziła ją tyle lat, i że nie można polegać na jej lojalności. Brooke powinna zachować się z klasą i oddać Stephanie 2% udziałów.
Brooke wreszcie zaczęła trochę samodzielnie myśleć, co oczywiście nikomu nie jest w smak.
Felicii nie potrafię na dzień dzisiejszy rozgryźć. Nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi. Podobnie z Dante'm. On o Felicię jest wyraźnie zazdrosny, wskazywała na to jego niezadowolona mina, jak zobaczył Christiana.
Nie wiem czy dałoby się wymyślić głupsze odcinki:
Stephanie nadaje się do psychiatryka, gada do Brooke, "kochanie", "córka", a potem rzuca w nią nożem; wszyscy nagle lecą na starego dziada Stephena; Taylor dała się wykorzystać jak przeciętnie inteligentna jedenastolatka; Felicia nie mamlała się chyba tylko jeszcze z listonoszem; a Nick i Bridget po prostu są sobą, co samo w sobie jest głupie do szpiku kości. "Moda" zeszła na psy
Stephanie nadaje się do psychiatryka, gada do Brooke, "kochanie", "córka", a potem rzuca w nią nożem; wszyscy nagle lecą na starego dziada Stephena; Taylor dała się wykorzystać jak przeciętnie inteligentna jedenastolatka; Felicia nie mamlała się chyba tylko jeszcze z listonoszem; a Nick i Bridget po prostu są sobą, co samo w sobie jest głupie do szpiku kości. "Moda" zeszła na psy
-
Dawidek
- Administrator
Dziś miałem wrażenie, że każdy śpi z każdym. I każdy jest związany z każdym.
Stephen w ciągu krótkiego pobytu zaliczył już dwie kobiety, Bridget szaleje za dwoma facetami, Dante za dwiema dziewczynami, Felicia tez nie gorsza. Może niedługo będą następne konfiguracje?
Jedynym plusem odcinków jest dziś Brooke, wywala ojca.
Jedynym plusem odcinków jest dziś Brooke, wywala ojca.
Tak, też mam takie wrażenie.Dawidek pisze:Dziś miałem wrażenie, że każdy śpi z każdym. I każdy jest związany z każdym. Stephen w ciągu krótkiego pobytu zaliczył już dwie kobiety, Bridget szaleje za dwoma facetami, Dante za dwiema dziewczynami, Felicia tez nie gorsza. Może niedługo będą następne konfiguracje?
Dante przebił wszystko - po co mu tak szybko te oświadczyny?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.