Pierwsza miłość
Wciąż jest sporo starych postaci jak choćby Marysia, Kinga, Marek, Aneta, Artur, Emilka, Bartek, Marian, a także znani od lat Grzegorz, Grażyna, Karol, Błażej, Sabina, Mikser, Radek, Kaśka więc wcale się obsada mocno nie przetasowała.
Brak tylko Teresy, Pawła, Patryka, Radoszów i Nahorskich (rodziny Pawła).
Oczywiście ciągle dochodzą lub odchodzą pewni bohaterowie. My z Mareczkiem mówimy tylko o tych nowszych, którzy naszym zdaniem mogliby znaleźć się już w czołówce.
Stąd Twoje dziwne wrażenie. Zapewniam, że Marysia i Kinga wciąż grają pierwsze skrzypce, podobnie Sabina. Jest też sporo Anety. Artur również czasem ma większy wątek.
Brak tylko Teresy, Pawła, Patryka, Radoszów i Nahorskich (rodziny Pawła).
Oczywiście ciągle dochodzą lub odchodzą pewni bohaterowie. My z Mareczkiem mówimy tylko o tych nowszych, którzy naszym zdaniem mogliby znaleźć się już w czołówce.
Ostatnio zmieniony 2014-02-14, 18:58 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Marcin, Mariusz sporadycznie jeszcze się pojawiał w sezonie 2011/2012. W 2011 miał duży wątek z białaczką. Od 2012 roku nie pojawia się, bo wtedy też na stałe Mikołaj Krawczyk (Paweł) opuścił serial (i potem był tylko raz gościnnie). Matka Mariusza i Pawła pojawiła się gościnnie w 2013 roku, w listopadzie. Ogólnie w związku z odejściem Krawczyka i śmiercią E. Żentary, który grał Wiktora - ojczyma Mariusza i Pawła, wątek Nahorskich nie jest kontynuowany. Tam gdzie oni kiedyś mieszkali, obecnie chyba jest mieszkanie Króli.
Antoni i Jan Radoszowie byli gościnnie chyba jeszcze z 1,5 roku temu na ślubie Bartka i Emilki oraz Wiktorii i Ryśka, potem był krótki wątek zaginięcia dziadka Marysi (odnalazł się). Scenarzystom chyba skończyły się pomysły na wątki z nimi i nie ma też koncepcji dot. tego, jak ich wpasować w "nowe" Wadlewo. Po prostu nie są pokazywani.
Antoni i Jan Radoszowie byli gościnnie chyba jeszcze z 1,5 roku temu na ślubie Bartka i Emilki oraz Wiktorii i Ryśka, potem był krótki wątek zaginięcia dziadka Marysi (odnalazł się). Scenarzystom chyba skończyły się pomysły na wątki z nimi i nie ma też koncepcji dot. tego, jak ich wpasować w "nowe" Wadlewo. Po prostu nie są pokazywani.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zobaczcie najnowszy zwiastun PM, jak dla mnie jeden z lepszych ostatnio!
http://www.youtube.com/watch?v=tzDpdTVcvck
Nikt nie komentuje PM, a tyle się dzieje.
Bardzo ciekawy jest wątek Agaty. Jak ja uwielbiam takie psychiczne postacie
Brakuje takich w polskich serialach. Ciekawe kim okaże się ten sobowtór Igora i jak wpłynie na życie Sabiny
Bardzo śmieszna jest Beata. Jej akcje są naprawdę śmieszne. Teraz musi ratować Arturka ze szpon Zosi. A ogólnie to fajnie, że przywrócili Zosię i Stasię. Może w końcu wątek Artura trochę ożyje.
Nie przepadam za Wadlewem, ale ta bójka Wiktorii i Malwiny była nawet śmieszna.
Ciekawi mnie zapowiedź następnego odcinka z Aleksem
Pewnie jutro pojawi się zwiastun na cały tydzień, więc może się dowiemy czegoś więcej.
Bardzo ciekawy jest wątek Agaty. Jak ja uwielbiam takie psychiczne postacie
Bardzo śmieszna jest Beata. Jej akcje są naprawdę śmieszne. Teraz musi ratować Arturka ze szpon Zosi. A ogólnie to fajnie, że przywrócili Zosię i Stasię. Może w końcu wątek Artura trochę ożyje.
Nie przepadam za Wadlewem, ale ta bójka Wiktorii i Malwiny była nawet śmieszna.
Ciekawi mnie zapowiedź następnego odcinka z Aleksem
Zwiastun już jestDante pisze:Pewnie jutro pojawi się zwiastun na cały tydzień, więc może się dowiemy czegoś więcej.
Zwiastun suuuper. Świetna muzyka w tle.
Obecnie moje ulubione wątki to Sabina/Piotr/Agata oraz Beata/Artur/Zosia. Uwielbiam Beatę i Artura i chciałbym by byli razem i Artur przy niej odżył.
Przekonałem się też do Aleksa. Moim zdaniem dużo ciekawsza postać niż Szymon.
Ja już wiem kim będzie Piotr. Czytacie na własną odpowiedzialność.
Agata wkrótce odwiedzi w więzieniu Olgierda - ojca Igora, co oznacza, że znów w PM pojawi się Andrzej Grabowski. Pokaże mu zdjęcie Piotra i jego matki. Olgierd będzie początkowo odrzucał insynuacje Agaty, ale potem przyzna, że znał matkę Piotra. Piotr także dzięki Agacie odnajdzie biologicznego ojca, czyli Olgierda. Czyli Piotr to brat Igora, ale chyba łączy ich tylko wspólny ojciec, a matki są różne. Dziwne by to było, ale tak wynika ze streszczeń. No cóż, zobaczymy. Bardzo lubię Rafała Mohra i cieszy mnie jego powrót do PM obojętnie czy w roli Igora czy Piotra.
Dante, komentuj często, to i ja będę komentował.
Obecnie moje ulubione wątki to Sabina/Piotr/Agata oraz Beata/Artur/Zosia. Uwielbiam Beatę i Artura i chciałbym by byli razem i Artur przy niej odżył.
Przekonałem się też do Aleksa. Moim zdaniem dużo ciekawsza postać niż Szymon.
Ja już wiem kim będzie Piotr. Czytacie na własną odpowiedzialność.
Agata wkrótce odwiedzi w więzieniu Olgierda - ojca Igora, co oznacza, że znów w PM pojawi się Andrzej Grabowski. Pokaże mu zdjęcie Piotra i jego matki. Olgierd będzie początkowo odrzucał insynuacje Agaty, ale potem przyzna, że znał matkę Piotra. Piotr także dzięki Agacie odnajdzie biologicznego ojca, czyli Olgierda. Czyli Piotr to brat Igora, ale chyba łączy ich tylko wspólny ojciec, a matki są różne. Dziwne by to było, ale tak wynika ze streszczeń. No cóż, zobaczymy. Bardzo lubię Rafała Mohra i cieszy mnie jego powrót do PM obojętnie czy w roli Igora czy Piotra.
Dante, komentuj często, to i ja będę komentował.
Ostatnio zmieniony 2014-03-07, 23:16 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie też się ogromnie podoba, Jest na tej stronie pod numerem 6, ale za cholerę nie wiem jak ściągnąć. Mareczku, może Ty jakoś pomożesz?
Tytuł to "Slipping Away".
http://www.unippm.fr/#/browse/browsed-r ... CDId=10522
Tytuł to "Slipping Away".
http://www.unippm.fr/#/browse/browsed-r ... CDId=10522
- bosskicinu
Tak w PM dużo się dzieje teraz. Zwiastun na przyszły tydzień zapowiada dużo ciekawych wątków, a także powrotów. Tej Darii to ja nie kojarze bo wtedy nie oglądałem tego serialu, ale fajnie że Wiktor wraca, chociaż to ostra gnida to jednak pewnie dzięki niemu będzie się działo.
Dla mnie również najbardziej interesujący wątek to z Sabiną, Agatą i tym Piotrem. Jeśli okaże się, że to brat bliźniak Igora to w sumie fajnie tylko oby Sabina znowu nie została skrzywdzona bo w swoim życiu to naprawdę wiele przeszła.
Fajnie, że Artur wrócił razem z rodzinką. Mam nadzieję, że Beata nie zwiąże się z nim bo ona nie pasuje do niego w ogóle. Ona jest taka głupkowata z charakteru i jedynie chyba do Kaśki pasuje. Artur powinien związać się znowu z Kingą.
Dla mnie również najbardziej interesujący wątek to z Sabiną, Agatą i tym Piotrem. Jeśli okaże się, że to brat bliźniak Igora to w sumie fajnie tylko oby Sabina znowu nie została skrzywdzona bo w swoim życiu to naprawdę wiele przeszła.
Fajnie, że Artur wrócił razem z rodzinką. Mam nadzieję, że Beata nie zwiąże się z nim bo ona nie pasuje do niego w ogóle. Ona jest taka głupkowata z charakteru i jedynie chyba do Kaśki pasuje. Artur powinien związać się znowu z Kingą.