Jak to po co? Caroline z Tylerem połączyła niespotykana więź, jakiej nigdy nie będzie miała z Mattem. I ona i on stali się tym kim się stali przypadkiem i zaakceptowanie tego było ciężkie. Caroline rozumie Tylera bo sama przez to przechodziła i dlatego chciała go wspierać.Goku pisze:
Po cholerę 'Vampire Barbie' siedziała tam z Tylerem i oglądała jego przemianę, a potem jeszcze siedziała pod tymi drzwiami?![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jak dla mnie odcinek był fajny
Najlepsze zdecydowanie były sceny przemiany Tylera
Naprawdę super to zrobili, genialnie ukazali jego cierpienie. Strasznie szkoda mi go było.
Moim zdaniem obecność Caroline miała jak najbardziej sens - tak jak napisał B@r - łączy ich bardzo wiele, Caroline nie chciała, aby Tyler przchodził przez przemianę sam, tak jak ona. Poza tym Damon wspominał, że Caroline zgłosiła się na ochotnika, żeby "pilnować" Tylera podczas przemiany
Ogólnie to bardzo polubiłam postać Tylera
I w zasadzie, chociaż kibicowałam Mattowi i Caroline, to nie przeszkadzałoby mi, gdyby ona i Tyler zostali parą
Damon jak zwykle mega seksowny
Szkoda tylko, że nie wykorzystał sytuacji, żeby zbliżyć się do Eleny
A teraz już po ptokach, bo Stefan wydostał się z krypty
Beznadziejnie, że nie został tam na dłużej i że między nim a Katherine do niczego nie doszło
Nadal jednak mocno trzymam kciuki za jakąś porażkę Stefana, która sprawi, że on i Elena rozejdą się na dobre
Tę przyjaciółkę Masona gra ta sama aktorka, któta w 5.sezonie OTH grała Lindsey (dziewczynę Lucas)
No i ugryzła Rose - jak było widać pod koniec odcinka, jednak ugryzienie wilkołaka zabija wampiry, tyle że po prostu nie ze skutkiem natychmiastowym
Zwiastun kolejnego odcinka hest super
Będzie się działo!
Nie mogę przeżyć, że każą nam czekać aż do 27 stycznia
Nie wiem jak ja wytrzymam xD
Najlepsze zdecydowanie były sceny przemiany Tylera
Naprawdę super to zrobili, genialnie ukazali jego cierpienie. Strasznie szkoda mi go było.
Moim zdaniem obecność Caroline miała jak najbardziej sens - tak jak napisał B@r - łączy ich bardzo wiele, Caroline nie chciała, aby Tyler przchodził przez przemianę sam, tak jak ona. Poza tym Damon wspominał, że Caroline zgłosiła się na ochotnika, żeby "pilnować" Tylera podczas przemiany
Ogólnie to bardzo polubiłam postać Tylera
I w zasadzie, chociaż kibicowałam Mattowi i Caroline, to nie przeszkadzałoby mi, gdyby ona i Tyler zostali parą
Damon jak zwykle mega seksowny
Szkoda tylko, że nie wykorzystał sytuacji, żeby zbliżyć się do Eleny
A teraz już po ptokach, bo Stefan wydostał się z krypty
Beznadziejnie, że nie został tam na dłużej i że między nim a Katherine do niczego nie doszło
Nadal jednak mocno trzymam kciuki za jakąś porażkę Stefana, która sprawi, że on i Elena rozejdą się na dobre
Tę przyjaciółkę Masona gra ta sama aktorka, któta w 5.sezonie OTH grała Lindsey (dziewczynę Lucas)
No i ugryzła Rose - jak było widać pod koniec odcinka, jednak ugryzienie wilkołaka zabija wampiry, tyle że po prostu nie ze skutkiem natychmiastowym
Zwiastun kolejnego odcinka hest super
Nie mogę przeżyć, że każą nam czekać aż do 27 stycznia
Nie wiem jak ja wytrzymam xD
Administrator
Coraz bardziej mi się podoba ten serial
Generalnie trochę mnie przeraża.
Damon z jednej strony jest paskudnym wampirem, ale z 2. strony taki mega przystojny
Stefan to z wyglądu taki typowy wampir. Od razu widać to po oczach. Moi znajomi twierdzą, że jestem do niego podobny
No i póki co to wszystko. Niby oglądam z zaciekawieniem, ale nie wiem co więcej napisać
Damon z jednej strony jest paskudnym wampirem, ale z 2. strony taki mega przystojny
Stefan to z wyglądu taki typowy wampir. Od razu widać to po oczach. Moi znajomi twierdzą, że jestem do niego podobny
No i póki co to wszystko. Niby oglądam z zaciekawieniem, ale nie wiem co więcej napisać
Ja dziś nie oglądałam (tydzień temu ak, bo byłam ciekawa, jakwypadnie z lektorem
) TVD na TVNie, bo tata okupował telewizor, ale zawsze mogę sobie to odbić, oglądając na komputerze
Super, że podoba Ci się TVD - kolejna osoba do dyskusji
Jest bosssski
(moi znajomi ostatni stwierdzili, że przypominam Serenę van der Woodsen
)
To jest właśnie w nim m.in. fajnie - niesamowity, czasem przerażaący klimatTomala pisze:Coraz bardziej mi się podoba ten serialGeneralnie trochę mnie przeraża.
Super, że podoba Ci się TVD - kolejna osoba do dyskusji
O takTomala pisze:Damon z jednej strony jest paskudnym wampirem, ale z 2. strony taki mega przystojny![]()
To chyba dobrze, bo Stefan też jest niczego sobieTomala pisze:Stefan to z wyglądu taki typowy wampir. Od razu widać to po oczach. Moi znajomi twierdzą, że jestem do niego podobny![]()
(moi znajomi ostatni stwierdzili, że przypominam Serenę van der Woodsen
Kimberly, nie chcę nic mówić, ale Serena to dla mnie osobiście ideałkimberly1990 pisze: (moi znajomi ostatni stwierdzili, że przypominam Serenę van der Woodsen)
Pierwsze odcinki TVD są takie trochę inne - mniej tajemnicze zdecydowanie, akcja się rozkręca
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Serio? Bo moim zdaniem z horroru to on ma niewiele poza tym, że opowiada o wampirach. W drugiej połowie 1 sezonu za to jest więcej akcji i dzięki temu jest ciekawiej. Niestety twórcom najwyraźniej znudziło się to już po kilku pierwszych odcinkach 2 sezonu, bo teraz wyraźnie akcja ustąpiła kolejnym, nudnawym wątkom miłosnym.Tomala pisze:Generalnie trochę mnie przeraża.
A przerażać może chyba tylko brak jakiegokolwiek talentu aktorskiego Niny Dobrev
Ogólnie kontynuuję moją akcję zmniejszania ilości oglądanych seriali. Po GG stwierdziłem, że najmniej będzie mi szkoda zaprzestać oglądania VD. Ostateczną decyzję podejmę po następnym odcinku, ale jeśli nie będzie on lepszy od dwóch ostatnich, to rezygnuję. Najwyżej obejrzę resztę sezonu w wakacje, jeśli nie będę miał co robić
Właśnie tak szczerze to miałem kiedyś zapytać czy nie za dużo seriali już oglądasz, ale nie chciałem robić "osobistych wycieczek". Wg mnie to dobre posunięcie przerwać oglądanie jeśli serial się znudzi, a nie dalej ciągnąć go tylko z przyzwyczajenia (jak widze komentarze np nie podoba mi się już DH od 3 sezonów ale dalej oglądam z przyzwyczajenia to mi się śmiać chce). Ja GG przestalem oglądać po 1 sezonie , nie zaciekawił mnie i tyle.Goku pisze:[Ogólnie kontynuuję moją akcję zmniejszania ilości oglądanych seriali. Po GG stwierdziłem, że najmniej będzie mi szkoda zaprzestać oglądania VD. Ostateczną decyzję podejmę po następnym odcinku, ale jeśli nie będzie on lepszy od dwóch ostatnich, to rezygnuję. Najwyżej obejrzę resztę sezonu w wakacje, jeśli nie będę miał co robić.
SerioGoku pisze:Serio? Bo moim zdaniem z horroru to on ma niewiele poza tym, że opowiada o wampirach.
3. odcinek był całkiem niezły. Najbardziej podobało mi się jak Stefan złapał piłkę od baseballa. Dobre też było jak wymieniał te daty jak automat jakiś.
Strasznie mi nie pasuje do tego serialu Zębirez z MNS. Ona wygląda zdecydowanie za staro, żeby grać nastolatkę. Wiem, że to norma w amerykańskich serialach, że starsi aktorzy grają nastolatków, ale ona wyjątkowo nie pasuje.
HahahaTomala pisze:Zębirez z MNS
Też nie przepadam za tą aktorką
Masakrycznie brzydka jest moim zdaniem
Ja na pewno nie przestanę oglądać TVD
Jest to jeden z moich ulubionych seriali (a też oglądam ich sporo
Jak dla mnie w każdym odcinku się coś dzieje, a że jestem kobietą, to romanse mi nie przeszkadzają
Poza tym dla samego Damona
Też nie zamierzam rezygnować z oglądania tego serialu. Każda produkcja ma swoje lepsze i gorsze momenty i warto oglądać chociażby dla tego, co wydarzy się później. Po nocy zawsze przychodzi dzień.
Mój ulubiony serial zdecydowanie. Lubię go tak bardzo jak swego czasu "Prison Break". 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".