Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ja z charkterku jestem podobny do Stephanie a z wyglądu do Granta (sami tak powiedzieliście ::jezyk:: ).
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

Hmmm... z kim ja mogę się identyfikować w B&B? Napewno z postacią, której najbardziej nie trawię, czyli Bridget. Tak, myślę, że ona pasowałaby do mnie idealnie.
1. Najpierw robi, potem zdaje sobie sprawę z tego, co narobiła (Brooke & Thorne) :D.
2. Jak coś, to potrafi wysłuchać i szczerze doradzić.
3. Nikomu źle nie życzy, ale nie potrafi dobierać sobie towarzystwa...
Później wymyślę co jeszcze :D.

No i jeszcze strasznie uparta i nie da sobie przetłumaczyć. Tak, to też nas łączy.
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Goku pisze:Ja raczej z nikim się nie identyfikuję, bo nie ma tam aż tak wrednych osób jak ja na żywo(np. wrabiam gostków dopisując im coś w zeszycie - najczęściej przekleństwa na nauczycieli, by było na nich :twisted: ::jezyk::). W ogóle tam nie ma wrednych osób. Są tylko albo grzeczne idiotki albo psychole ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::... I dlatego w MnS nie ma żadnych czarnych charakterów bo czarny charakter to ktoś kto robi innym szkodę dla swoich zachcianek(jak w telenowelach), a tutaj nie ma takich osób. Chociaż jeśli miałbym się z kimś utożsamiać to chyba z Deacon'em(takim jaki był zaraz po pojawieniu się) - też zależy mi praktycznie tylko na pieniądzach :twisted: ::jezyk::...
Nie wierzę, że jesteś aż tak wredny :twisted: Ja tego nie kupiłam ::plask wczolo:
Jezeli jednak to prawda to wróżę ci w niedługim czasie poprawczak - wpadniesz Kotku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Wczoraj obcięłam i zafarbowałam włosy. Dziś się od kilku osób dowiedziałam, że jestem podobna do Morgan! :zeby: I ja wcale pierwsza nie wysuwałam takiej sugestii. ::chytry:: Cóż za zaszczyt mnie spotkał. :: bow :: Przy okazji się dowiedziałam, ile to jeszcze osób ogląda "Modę na sukces". ::chytry::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Hmmm, ja chyba raczej z nikim z MNS nie moglabym sie zidentyfikowac... To pewnie po trochu przez to, ze nigdy nie znajduje sie w takich sytuacjach jak bohaterowie tego serialu :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A ja jestem jedyna i niepowtarzalna... :wink: :twisted: Tak jak Stefa :zeby: ::loll:: :P ::loll::
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

Stefka wymiata =D a tak to to nie mam żadnej postaci do której jestem podobna czy cuś takiego :D
Marisa

Post autor: Marisa »

Niedawno (podczas pobytu w Grecji) zdałam sobie sprawę jaka moja przyjaciółka jest podobna do Brooke (z charakteru). :lol: . Przed wyjazdem spotykała się z takim jednym chłopakiem, na którym bardzo jej zależało, natomiast w Grecji zakochała się w... kelnerze :shock: Mówiła, że to jej pierwsza, prawdziwa miłość. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że po 4 dniach nie chciała go już znać, bo ją wystawił :lol: . Gdy jej powiedziałam, że przypomina mi Brooke, powiedziała, że mogę ją wysłać do Francji. Spojrzałyśmy się na siebie i obie krzyknęłyśmy "francuz". To chłopak, którego poznała przez internet jakieś 5 miesięcy temu i przez pewien czas szalała na jego punkcie. Czasem mnie wkurza jej zachowanie, ale i tak jest najlepszą przyjaciółką na świecie :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Ja jestem trochę jak Kimberly :P Ale to jej "drugie wcielenie" a nie to, kiedy latała za Rickiem i była słodką idiotką. Jestem do niej podobna tak z charakteru, jak i troche z wyglądu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja mam wspólną cechę z Becky, a mianowicie (uwaga, teraz będę meganieskromna :P ) radość życia, tak samo często się uśmiecham, cieszy mnie życie i zarówno te wielkie jak i te maleńkie sprawy ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tiril pisze:Ja mam wspólną cechę z Becky, a mianowicie (uwaga, teraz będę meganieskromna :P ) radość życia, tak samo często się uśmiecham, cieszy mnie życie i zarówno te wielkie jak i te maleńkie sprawy ::rad::
To wspaniale, ze sa jeszcze na swiecie takie osoby!! :) :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

A ja utożsamiam się trochę z Amber i trochę z Darlą.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja raczej z żadną postacią. Nie mam takich problemów jak w MNS. Wyobrażacie sobie że umieracie (tak przynajmniej wszyscy myślą) a jesteście daleko od domu i po kilku latach wracacie ::ke::
Basienka

Post autor: Basienka »

ja chyba identyfikuje się trochę z Macy. :serce:

1. uwielbiam śpiewać jak ona i mam trochę podobny głos do niej kiedy śpiewa. :lol:
2. z charakteru również :D
3. jeśli kogoś nienawidzę pogrążę go. :twisted: :lol:
4. z wyglądu: mam identycznie obcięte włosy tylko dłuższe, też mam taki ładny uśmiech jak Macy i proste białe zęby. :D (skromność ::jezyk:: )
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

jestem podobna z charakteru do
1.ładnie śpiewam jak macy
2.czaszem mysle egoistycznie jak taylor
3.fascynująca i dąże do celu po trupach tz jak shiela
4.i kochliwa jak brooke
ODPOWIEDZ