X - Factor

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Lizzy

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Lizzy »

Też jestem ostatnio za Adą, może też w finale na nią zagłosuje :P
Gienek był fajny, ale ja myślę, że i tak on się odnajdzie w biznesie muzycznym :D
Czesław mnie zaskoczył, byłam pewna, że odda głos na Małgosię i Maja będzie o wszystkim decydować, natomiast przyznaję, że Czesław zachował się z klasą ;)
Szpak jak dla mnie trochę schrzanił Niemena, ale generalnie miał niezłe występy.
Pani Małgosi nie podaruję tego, że tak beznadziejnie zaśpiewała "Moon river" ze "Śniadania u Tiffany'ego" mojego ulubionego filmu ::kwasny::
No nic czekam na finał ^^
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Niestety wczoraj oglądałem jedynie pierwsze występy uczestników, resztę nadrobię sobie późnej. W sumie wszyscy mi się podobali w swoich pierwszych wykonaniach. Jestem kompletnie zszokowany tym jak zakończył się odcinek (przeczytałem to dopiero przed chwilą w Internecie). Byłem pewien, że będzie wielka zemsta Mai i Ada odpadnie, a tu taki zonk. I jeszcze Czesław nie opowiedział się za p. Małgosią. No tego chyba nikt nie przewidział. :P Niezmiennie mimo wszystko lubię Maję, natomiast Kuba swoimi złośliwymi uwagami mnie często irytuje. Jedynie Czesław w jury nie angażuje się w żadne konflikty między jurorami i on też cieszy się moją wielką sympatią niezmiennie. :D Z uczestników zdecydowanie stawiam na Gienka. Mówcie sobie co chcecie, ale jak dla mnie on jest lepszy wokalnie od Ady i jest od niej dużo ciekawszy. W sumie jeśli Ada wygra to też nie będę płakał, bo bardzo ją lubię, jest urocza. Nie chcę na pewno żeby wygrał Michał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przewidywalny ten finał był i w sumie trochę nudny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Grisza

Post autor: Grisza »

No racja widziałem ze Gienek wygra !!!
szkoda Michała ale on sobie poradzi lepiej od tego Gienka tak myślę !!!
Grisza :)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja tylko żałuję, że Ada nie dostała 2 miejsca... ::kwasny::
Ale generalnie to nie przeszkadza mi to, że Gienek wygrał.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Dla mnie finał był super. Przede wszystkim profesjonalny i rozmachem (opadła mi szczęka jak zobaczyłem ten fortepian w kształcie kopuły). Szczególnie podobały mi się duety - perfekcyjne wykonanie. W porównaniu z Idolami, JOŚami-srasiami, Fabrykami gwiazd itp to dla mnie Finał X-Factor na światowym poziomie.
O wyniku nie będę dyskutował, bo każdy miał swojego faworyta i tu kolejny plus, że między finalistami było takie zróżnicowanie. Trochę mnie zdziwiło, że Gienek wygraną przyjął bez emocji (jakby 100tys zarabiał co tydzien na ulicy), ale on już taki jest i tyle :)
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Finał całkowicie po mojej myśli :). Oby teraz Ada znikła raz na zawsze z showbiznesu! Niech sobie kończy tą farmację i pracuje w aptece, a nie męczy ludzi swoim 'słitaśnym' głosikiem, 'słitaśną' twarzą i 'słitaśną' osobowością. Jedna Kasia Cichopek w mediach wystarczy! :roll:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Duet Miszela z Aleksandrą zdecydowanie najpiękniejszy :serce: Wielkie wzruszenie ;) .
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Właśnie przed momentem skończyłem oglądać finał. Najfajniejszy odcinek ze wszystkich. :wink: A najlepsze było to, jak wszyscy zaśpiewali. :wink:

Każdemu z wielkiej trójki wróżę karierę muzyczną. Nawet pani Małgosia ma zaplanowane występy, mówiła o tym w wywiadzie udzielonym chyba portalowi Plejada, który wysłał swoją reporterkę za kulisy finałowego odcinka. :wink: Widziałem tę rozmowę w niedzielę na Onecie.

Jak będzie 2 edycja, to z przyjemnością obejrzę studyjne odcinki. :wink: A raczej ona będzie.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Ja myślę, że wszyscy zrobią karierę muzyczną, ale tylko Szpak zrobi medialną tzn będzie zapraszany do programów, talk show, imprez, będzie często na portalach internetowych i w gazetach (już jest). Gienka i Ady po prostu sobie nie wyobrażam w takiej roli i chyba oni sami tego nie chcą.
Goku
x 2

W 2 edycji będzie czterech jurorów! - http://www.pudelek.pl/artykul/33159/bed ... _x_factor/

Szkoda, że TVN nie zwolnił Majki, bo najchętniej zobaczyłbym w jury Monikę i Alicję, ale w takim wypadku mam nadzieję, że trafi tam Brodka! :)
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Fajnie, że będzie czterech jurorów i cztery grupy. :D I cieszę się, że Maja pozostanie, bo ją polubiłem i nawet jej kibicowałem w tym niby konflikcie z Kubą. :wink: Mam nadzieję, że jury zasili Brodka, bo uważam, że Alicja Bachleda-Curuś nie bardzo się tam nadaje.
No i mam też nadzieję, że wbrew różnym plotkom i pogłoskom Jarek Kuźniar pozostanie prowadzącym w II edycji. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo
x 27

4 grupy powinny być już od 1 edycji. Ale lepiej późno niż wcale :roll:
Goku
x 2

W Wielkiej Brytanii były dopiero od czwartej ;).
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Goku pisze:W Wielkiej Brytanii były dopiero od czwartej ;).
Tak, ale nie porównujmy nas do UK. Dlatego, że w Wielkiej Brytanii program jest pierwowzorem, oryginałem, to oni to stworzyli. I chyba oni wpadli na pomysł z czterema jurorami. Dlatego uważam, że skoro w UK od X lat jest 4 jurorów i to się sprawdza to u nas powinno być od początku.

BTW. Nie wierzmy do końca tym plotkom. To tylko pogłoski. Choć byłoby bardzo dobrze... :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
ODPOWIEDZ