Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wiwi »

W "Życiu na gorąco" znalazłam taką informację:

"Catherine Zeta-Jones (36) ma szansę zagrać tytułową rolę w przygotowywanej filmowej biografii Joan Collins (72). Gwiazda Dynastii wyraziła opinię, że najchętniej widziałaby w tej roli właśnie Zetę, a ta podobno nie ma nic przeciwko temu. Ale o wszystkim i tak zadecyduje producent."
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

B@r pisze:Adexie, jutro zaczynają już kręcić to Pojednanie.
Heather Locklear zagra.
Jednak nie zagra Michael Nader ponieważ Joan zagroziła producentom, że zrezygnuje. Ona go prywatnie nienawidzi i John James i Diahann nie zagrają.
Michael Nader i tak nie powinien zagrac bo w ostatnim odcinku "Dynastii" wypadł z balustrady i sie zabił (wspominali o tym w "Pojednanie").
Nio chyba ze chodzi o ten "special" odcinek w ktorym aktorzy mają sie spotkac by powspominac. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

gregi pisze:
B@r pisze:Adexie, jutro zaczynają już kręcić to Pojednanie.
Heather Locklear zagra.
Jednak nie zagra Michael Nader ponieważ Joan zagroziła producentom, że zrezygnuje. Ona go prywatnie nienawidzi i John James i Diahann nie zagrają.
Michael Nader i tak nie powinien zagrac bo w ostatnim odcinku "Dynastii" wypadł z balustrady i sie zabił (wspominali o tym w "Pojednanie").
Nio chyba ze chodzi o ten "special" odcinek w ktorym aktorzy mają sie spotkac by powspominac. :wink:
Przecież wiesz że w soap-operach łatwo kogoś ożywić :wink: a o Dexie akurat powiedzieli "ona zrobiła obrót w powietrzu -on miał mniej szczęścia" -więc wyobrażam go sobie np. na wózku inwalidzkim ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Podobno zdjęcia już trwają. W jednej z lokalnych gazet wyczytałem, że Victorię Beckham wybrano do roli Alexis ze względu na jej wyniosłą osobowość... Ciekawe czy to prawda, że Jessica Simpson zagra Krystle. Jeśli tak, to z pewnością wyglądałaby pięknie....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Mnie interesują przygotowania do "Dynasty:Reunion" - na forum "Dynastii" już podałem newsy,linki i zdjęcia odnośnie nowego spotkania Lindy Evans,Joan Collins i Pameli Sue Martin
Obrazek
Obrazek
A tutaj możecie zobaczyć video z sesji zdjęciowej Lindy i Joan oraz wypowiedzi pań
http://youtube.com/watch?v=bYnCJY3gipM
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

No oki. Ale daj też szansę temu nowemu remake'owi. Może okaże się naprawdę fajny. Najważniejsze, żeby pamięć o Carringtonach i Colbych nie zginęła.. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ta nowa wersja Dynastii to będzie serial czy film kinowy?? Mam nadzieje ,że serial ale coś gdzieś słyszałem (czy przeczytałem) ,że będzie to film!
Nobody does it better
Ryan Lavery

bb-alexander pisze:A ta nowa wersja Dynastii to będzie serial czy film kinowy?? Mam nadzieje ,że serial ale coś gdzieś słyszałem (czy przeczytałem) ,że będzie to film!
Ten z Victorią, Jessicą i Brucem Willisem to na pewno film..
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Adexie, możesz też tu nam podać te newsy? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Obecne newsy nie sa jeszcze imponujące ale masz tu link gdzie jest video z najnowsza wypowiedzią Pameli Sue Martin http://et.tv.yahoo.com/tv/14357/ -tam też te newsy
a po więcej fotek itp. zapraszam tu http://www.dynastia.fora.pl/viewforum.php?f=3 skoro tam zamieściłem :wink:

[ Dodano: 2006-04-21, 03:13 ]
Pojawiło się wreszcie oficjalne zdjęcie z Lindą, Joan i Johnem (Krystle,Alexis,Blake) zapowiadające nową "Dynasty - Reunion" jaka powstaje w 2006 roku! :D Opublikowano je w gazetach
Obrazek
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Ale staro wyglądają.... :(
Najgorzej to chyba Blake.... ::jezyk:: :mrgreen:
Ale fajnie, że będzie nowe Reunion.... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

No John ma 88 lat więc dobrze że w ogóle sie jakoś trzyma, Linde naprawiali po kiepskich operacjach plastycznych :lol: Joan się trzyma się chyba najlepiej :wink:
Już nie mogę się doczekać zobaczyć staruszków w nowym filmie :) Jakbyście mieli jakieś newsy to zapodajcie!
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Rzeczywiście John już nie przypomina(bynajmniej dla mnie) tego silnego mężczyzny chroniącego dobra rodziny. No ale cóż...
Wspaniale, że nagrywają "coś świeższego"... :mrgreen: ::rad::
Linda po tych operacjach jak mówicie, przypomina mi odrobinkę naszą Taylor. :?: :roll:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

B@r pisze:Ale staro wyglądają.... :(
Najgorzej to chyba Blake.... ::jezyk:: :mrgreen:
Ale fajnie, że będzie nowe Reunion.... ::jezyk::
B@r co tam wygląd!! Nich oni się cieszą że w ogóle jeszcze żyją! Nie każdy facet dożywa 88 lat. A co dopiero jeszcze pracować i coś tworzyć. Naprawdę są niezniszczalni;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ja to tego remakeu nie jestem nastaw3iony pozytywnie. Jednak wiedziałem na 100%, że w tym roku znowią Dynastię! Przuczuwałem to!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ODPOWIEDZ