Świat według Bundych (Married... with Children)
Ja oglądam tylko wtedy kiedy mam chwile wolnego czasu. Lubie ten serial , zawsze poprawia mi humor. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Marcy mnie zawsze rozśmiesza, jest w sumie mało sympatyczna, ale zawsze rozśmiesza, np. dziś jak dostała powera i rąbała za oknem drzewo 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Widzieliście taką wersję "Świata według Bundych"
http://pl.youtube.com/watch?v=aJ-ETybNv ... re=related
Reszta na kanale tego użytkownika
Reszta na kanale tego użytkownika
Dziwne, że nikt o tym nie pisał, skoro trochę tutaj fanów tego serialu jest, ale od jakiegoś czasu Świat według Bundych jest wydawany na DVD z TV Okay!
Już wyszły dwa numery! Kupuje ktoś? Ja tak! 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Właśnie zapomniałem napisać, oczywiście że jako fan tego serialu kupuje
Kiedy będzie 3 numer?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Już jest, właśnie dzisiaj kupiłem!Adex-fan Brooke pisze:Właśnie zapomniałem napisać, oczywiście że jako fan tego serialu kupujeKiedy będzie 3 numer?
Muszę pochwalić tę gazetę za wydawanie tego serialu, uzbiera się bardzo ładna kolekcja, a i wydanie samo w sobie jest bogate. Podoba mi się, że oprócz oryginalnej wersji, jest możliwość polskiej wersji językowej, czeskiej i napisów. I dobrze, że co kilka numerów będą te pudełka gratis, z ich grzbietów wyjdzie fajny obraz całej rodzinki.W ogóle ŚWB to świetny serial komediowy, który jest dobrą satyrą podkreślającą pewne typowe zachowania i wady Amerykanów, ale i pewnie nie tylko, więc warto sobie zbierać i oglądać na poprawę humoru! Jak na razie to jedyny zagraniczny sitcom który mnie bawi do łez czasem!
Ostatnio zmieniony 2008-12-20, 21:05 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Myślicie że dadzą aż wszystkie odcinki? Jest ich przecież 200coś 
Jak widać z tyłu na dołączonej gazetce, cała kolekcja będzie liczyć 11 pudełek DVD, a w każdym się mieści 8 płyt. Na jednej płycie są 3 odcinki, a więc wychodzi na to, że wydadzą 264 odcinki, czyli wszystkie!Adex-fan Brooke pisze:Myślicie że dadzą aż wszystkie odcinki? Jest ich przecież 200coś
- Adex-fan Brooke
Ja też już mam 3 numer
A ostatnio na Polsat w jakiś dzień był już ostatni odcinek, szkoda że był taki zwyczajny bez jakiegoś specjalnego zakończenia