A ja polecam wszystkim najnowszy serial TVN "Życie na fali" (The O.C.). Jest to serial opowiadający o przygodach i życiu grupki nastolatków. Warto wspomnieć, że serial znajduje się w czołówce najlepiej oglądanych sriali w USA: tuż obok LOST oraz GOTOWYCH NA WSZYSTKO. Od poniedzialku do piatku o 14
Niom o 20:15 zamiast W11 byłaby cudowna pora emisji!!
Ale o serialu "Życie na fali" rozmawiamy tutaj: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=358 a w tym temacie rozmawiamy o soapach które chcecie oglądać w polskiej TV.
chcialabym powrot "Sweet Valley High" czyli "Słodkiej doliny" (och wiem to bylo dawnooo temu na RTL 7 ) i oczywiscie "Sunset Beach" wychodzi na to ze tylo TVN moglby to gdzies miec w archiwach
[ Dodano: 2006-06-26, 20:02 ]
a no i jeszcze "Popular " czyli "Asy z klasy" kiedys lecialo na polsacie
Santylio, ja też bardzo lubiłem "Asy z klasy" a już zwłaszcza Sam. Była świetna i przebojowa. Nie znosiłem za to Brooke - pusta cheerleadereczka, która myślała, że jest panią świata.
Asy z klasy pamiętam jak przez mgłę ale wiem ,że również nie przepadałem za właśnie cheerleadarką ale nie pamiętałem imienia, może dlatego uważam ,że każda cheerleaderka to zwykła paniusia...
hehe a moze chodzi Wam o ta kolezanke Brooke ,tez taka blondi heeh jak gdzie dorwe fokti obsady to albo tu albo lepiej w nowym dziale dam to sobie przypomnicie
ps.mam ta cudna muzycze z "SB" I sezonu!! ale jestem happy ,ktos chce??
santylia pisze:hehe a moze chodzi Wam o ta kolezanke Brooke ,tez taka blondi heeh jak gdzie dorwe fokti obsady to albo tu albo lepiej w nowym dziale dam to sobie przypomnicie
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!
eee tak mlodziezowa,no dobra to jest cos jak comedy-drama for young ppl zmien tutul please!! bo nie tylko chcemy ogladac soap opery ale tez takie "seriale obyczajowe dla mlodych ludkow