Brooke vs Taylor
Czyli Brooke jest bardziej interesującą osobą , niż Taylor
Tak to rozumiem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
To akurat jako fani Brooke wiemy na 100% bez czegokolwiekRobi pisze:Czyli Brooke jest bardziej interesującą osobą , niż TaylorTak to rozumiem .
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Robi dobrze wie że nie zwłaszcza jak zacznie pisać o AmberForrester pisze:Gratuluję adwokata RobiCo byś nie powiedział, masz natychmiastowe poparcie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Forrester pisze:Racja AdexCzyżby był to zatem wyjątej potwierdzający regułę?
- Adex-fan Brooke
Nie mam reguł jeśli chodzi o popieranie kogoś na tym forum
A dla swoich złośliwych postów nie rób z FanaStefci cierpiętnika prześladowanego przeze mnie
A przede wszystkim trzymaj się tematu w którym piszesz.
Adexie,prześledziłem skrupulatnie ciąg Twych postów. Wykonkludowałem na ich podstawie,że FanStefci ma podstawy,by zarzucać Ci żałosność,poza tym to ty się chyba na niego uwziąłeś,bo co wejdę to posty z wyzwiskami na niego
Masz jakieś problemy? Bo ze spokojnego i inteligentnego człowieka robi się prymitywny cham. Dyskutujemy tu i w innych tematach o Brooke,Taylor,serialu,a nie wnikamy w swe osobowości,żałosności itd. Zastanów się nad sobą 
Ciekawe, że FanStefci nawet nie udzielał się w tym wątku, więc może w ogóle nie wiedzieć, że jest tu przedmiotem tak szczegółowej analizy
- ściśle, to nie on, lecz jego kontakty z innymi forumowiczami
Proponuję przenieść dyskusję do wątku "Atmosfera na Forum".
Proponuję przenieść dyskusję do wątku "Atmosfera na Forum".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Forrster czy ty przypadkiem nia masz co robić ?, ty tylko szukasz dla mnie adwokata. A poza tym mi adwokat jest nie potrzebny ,sam potrafie się bronić . Poza tym my fani Brooke się wspieramy , tak samo robią to fani Taylor, ja Ci też jak chcesz mogę znaleźć adwokata, np Thorne lub B@r do tego by się świętnie nadawali .
Thorne , bardzo dobrze zrobiłeś, że przesledziłeś wszystkie posty Adexa , tylko szkoda że nie zajrzałeś co inni piszą . Jeżeli ktoś coś chcę znaleźć to napewno to znajdzie .
Thorne , bardzo dobrze zrobiłeś, że przesledziłeś wszystkie posty Adexa , tylko szkoda że nie zajrzałeś co inni piszą . Jeżeli ktoś coś chcę znaleźć to napewno to znajdzie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Abec: To nie ja tu nawiązałem pierwszy do FanaStefci
Forrester: was wszystkich wiele łączy w waszych postach
Thorne:Jako fan Taylor nie jesteś w moich oczach obiektywny
, więc może daruj sobie jeszcze i ty mieszanie się w wymianę zdań pomiędzy mną a cierpiętnikiem o nicku FanStefci. 
Forrester: was wszystkich wiele łączy w waszych postach
Thorne:Jako fan Taylor nie jesteś w moich oczach obiektywny
Nadal twierdzisz, że w Twoich postach nie ma złośliwości pod moim adresem?
Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie.
[ Dodano: 2006-09-21, 15:08 ]
Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie. więc po co w ogóle zaczynać.
Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie.
[ Dodano: 2006-09-21, 15:08 ]
Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie. więc po co w ogóle zaczynać.