Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czyli Brooke jest bardziej interesującą osobą , niż Taylor :?: Tak to rozumiem .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Czyli Brooke jest bardziej interesującą osobą , niż Taylor :?: Tak to rozumiem .
To akurat jako fani Brooke wiemy na 100% bez czegokolwiek :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Powiedzieli co wiedzieli. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Forrester

Post autor: Forrester »

Gratuluję adwokata Robi :wink: Co byś nie powiedział, masz natychmiastowe poparcie :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:Gratuluję adwokata Robi :wink: Co byś nie powiedział, masz natychmiastowe poparcie :wink:
Robi dobrze wie że nie zwłaszcza jak zacznie pisać o Amber :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Racja Adex :wink: Czyżby był to zatem wyjątej potwierdzający regułę? :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:Racja Adex :wink: Czyżby był to zatem wyjątej potwierdzający regułę? :wink:
:roll: Dla dobra tego tematu zigonoruję twoją marną złośliwość.
Forrester

Jaką złośliwość ::loll:: Przecież powiedziałem, że możecie mieć inne zdanie na jeden temat, ale z reguły zawsze go popierasz :wink: Teraz już rozumiem biednego fana Stefci dlaczego został zaatakowany :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie mam reguł jeśli chodzi o popieranie kogoś na tym forum ::ke:: A dla swoich złośliwych postów nie rób z FanaStefci cierpiętnika prześladowanego przeze mnie ::plask wczolo: A przede wszystkim trzymaj się tematu w którym piszesz.
Forrester

Ja złośliwy, Fan Stefci złośliwy, B@r złosliwy, Thorne złośliwy. Jeżeli jedna osoba zarzuca Ci atakowanie to jeszcze można uznać to za przypadek, ale to już kilka osób Adexie :wink: A piszemy cały czas na temat, kłócimy sie przecież tylko o Brooke i Taylor :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Adexie,prześledziłem skrupulatnie ciąg Twych postów. Wykonkludowałem na ich podstawie,że FanStefci ma podstawy,by zarzucać Ci żałosność,poza tym to ty się chyba na niego uwziąłeś,bo co wejdę to posty z wyzwiskami na niego :!: Masz jakieś problemy? Bo ze spokojnego i inteligentnego człowieka robi się prymitywny cham. Dyskutujemy tu i w innych tematach o Brooke,Taylor,serialu,a nie wnikamy w swe osobowości,żałosności itd. Zastanów się nad sobą ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

Ciekawe, że FanStefci nawet nie udzielał się w tym wątku, więc może w ogóle nie wiedzieć, że jest tu przedmiotem tak szczegółowej analizy ::jezyk:: - ściśle, to nie on, lecz jego kontakty z innymi forumowiczami :wink:

Proponuję przenieść dyskusję do wątku "Atmosfera na Forum".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Forrster czy ty przypadkiem nia masz co robić ?, ty tylko szukasz dla mnie adwokata. A poza tym mi adwokat jest nie potrzebny ,sam potrafie się bronić . Poza tym my fani Brooke się wspieramy , tak samo robią to fani Taylor, ja Ci też jak chcesz mogę znaleźć adwokata, np Thorne lub B@r do tego by się świętnie nadawali .
Thorne , bardzo dobrze zrobiłeś, że przesledziłeś wszystkie posty Adexa , tylko szkoda że nie zajrzałeś co inni piszą . Jeżeli ktoś coś chcę znaleźć to napewno to znajdzie .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Abec: To nie ja tu nawiązałem pierwszy do FanaStefci
Forrester: was wszystkich wiele łączy w waszych postach
Thorne:Jako fan Taylor nie jesteś w moich oczach obiektywny ::rad:: , więc może daruj sobie jeszcze i ty mieszanie się w wymianę zdań pomiędzy mną a cierpiętnikiem o nicku FanStefci. :wink:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Nadal twierdzisz, że w Twoich postach nie ma złośliwości pod moim adresem?

Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie.

[ Dodano: 2006-09-21, 15:08 ]
Nadal twierdzisz, że w Twoich postach nie ma złośliwości pod moim adresem?

Abec, właśnie z tego powodu nie biorę udziału w dyskusji w tym temacie. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a nie z każdym da się zachować dyskusję na poziomie. więc po co w ogóle zaczynać. ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
ODPOWIEDZ