Days of Our Lives
- Liason-fanka
Akurat z tych wszystkich, ktorych zwalniaja to ja najmniej lubie. Caly czas nie moge przezyc zwolnienia Marthy i Brandona - to dla mnie cios ponizej pasa! Myslalam, ze oni beda w serialu tak dlugo jak maja kontrakty, a tu taka niemila niespodzianka... Ech, dolina
Ale przynajmniej beda mieli happy ending na razie. Tworcy serialu maja ponoc zatrudnic nowych aktorow, ktorzy po przerwie beda odtwarzac role Shawna i Belle, co mnie juz zupelnie dziwi, bo przeciez zarowno Martha jak i Brandon zyskali duza sympatie fanow. Ich zwolnienie rozumialabym tylko wtedy, gdy na powrot do swoich rol zgodzili sie Kirsten Storms i Jason Cook, ale jak wiemy Kirsten sobie swietnie radzi w GH, a Jason mowil wiele razy, ze nie zamierza wracac do daytime TV. Kolejna dwojka aktorow grajaca ta pare to juz bedzie porazka...
-
Ryan Lavery
Nie sądzę aby KS i JC zgodzili się na powrót. KS ma chyba jeszcze kilka miesięcy kontraktu o ile mi wiadomo.
Natomiast do 'Daysów' wraca Arianne Zucker jako Nicole! Razem z Tamarą Braun mogą znów podnieść oglądalność.
Co do Zucker, nie znana jest jeszcze data rozpoczęcia przez nią zdjęć ani też wątek. Tym samym wykluczono też powrót Brady'ego - Kyle Lowder nie wróci do 'Daysów', 'BnB' ma podobno na niego jakiegoś 'haka'. 
Natomiast do 'Daysów' wraca Arianne Zucker jako Nicole! Razem z Tamarą Braun mogą znów podnieść oglądalność.
-
GL Forever
Podobno zwolnili wszystkich twórców, czy tam scenarzystów DOOL 
P.S. To straszne co dzieje się z DOOL. Emisja na NBC to porażka. Przecież ta stacja w ogóle już nie dba o soap opery, w przeciwieństwie do CBS, która funduje ATWT i GL nową jakośc ( tak na marginesie, to nowa jakośc w GL już 29 lutego, a jeśli chodzi o ATWT, to nie wiem kiedy zobaczymy pierwszy nowej jakości odcinek xD).
P.S.2 - tu o masowym zwolnieniu ---> http://www.soapcentral.com/days/news/2008/0204-writers_fired.php
Pewnie już wszyscy o tym wiecie xD
P.S. To straszne co dzieje się z DOOL. Emisja na NBC to porażka. Przecież ta stacja w ogóle już nie dba o soap opery, w przeciwieństwie do CBS, która funduje ATWT i GL nową jakośc ( tak na marginesie, to nowa jakośc w GL już 29 lutego, a jeśli chodzi o ATWT, to nie wiem kiedy zobaczymy pierwszy nowej jakości odcinek xD).
P.S.2 - tu o masowym zwolnieniu ---> http://www.soapcentral.com/days/news/2008/0204-writers_fired.php
Pewnie już wszyscy o tym wiecie xD
- Liason-fanka
Akurat za to to im chwala, bo to co scenarzysci zrobili ostatnio z DOOL to jest jakas pomylka! Ciekawa tylko jestem, czy teraz bedzie lepiej czy moze jeszcze gorzejGL forever pisze:
-
Ryan Lavery
- Liason-fanka
Tez czytalam takie pogloski. W sumie nie wiem czy mam sie cieszyc czy nie, bo chociaz Jason jest oryginalnym odtworca roli Shawna to ja osobiscie bardzo polubilam Brandona. Ale coz, zobaczymy co bedzie. Jedyne czego nie przezyje to nowej pary aktorow, wiec jak ma byc jakas nowa Belle to wole, zeby Jason wrocil sam!!
BTW, Brandon Beemer dostal ponoc propozycje pojawienia sie w B&B... LOL
http://z7.invisionfree.com/DaytimeRoyal ... topic=7853
BTW, Brandon Beemer dostal ponoc propozycje pojawienia sie w B&B... LOL
http://z7.invisionfree.com/DaytimeRoyal ... topic=7853
-
Ryan Lavery
Monday, March 17th
Kayla and Lexie begin prepping Bo for surgery; Daniel lectures Chelsea for getting drunk; John bribes the customs official; Marlena meets with Philip to warn him of John's plans.
Tuesday, March 18th
Hope refuses to give in and say goodbye to her husband; Daniel, Kayla and Lexie think they've found a drug to keep Bo alive for a few more hours; John lies to Marlena about bribing the customs official.
Wednesday, March 19th
Bo's family members arrive to wish him well before the surgery; alone with Kate, Chelsea admits how scared she is; Marlena feels like she is making progress with John, but doesn't realize he's keeping secrets.
Thursday, March 20th
Tony and Anna get intimate at the ad agency; Chelsea and Daniel share a tender moment when she gets out of surgery; Belle tells Philip about her plans to sail the world with Shawn and Claire; Kayla is worried about her baby.
Friday, March 21st
John finalizes his deal with the customs official; Steve decides to wait to tell Kayla about Ava; Victor has his first therapy session with Marlena; Max realizes Paul is Morgan's father.
Kayla and Lexie begin prepping Bo for surgery; Daniel lectures Chelsea for getting drunk; John bribes the customs official; Marlena meets with Philip to warn him of John's plans.
Tuesday, March 18th
Hope refuses to give in and say goodbye to her husband; Daniel, Kayla and Lexie think they've found a drug to keep Bo alive for a few more hours; John lies to Marlena about bribing the customs official.
Wednesday, March 19th
Bo's family members arrive to wish him well before the surgery; alone with Kate, Chelsea admits how scared she is; Marlena feels like she is making progress with John, but doesn't realize he's keeping secrets.
Thursday, March 20th
Tony and Anna get intimate at the ad agency; Chelsea and Daniel share a tender moment when she gets out of surgery; Belle tells Philip about her plans to sail the world with Shawn and Claire; Kayla is worried about her baby.
Friday, March 21st
John finalizes his deal with the customs official; Steve decides to wait to tell Kayla about Ava; Victor has his first therapy session with Marlena; Max realizes Paul is Morgan's father.
- Liason-fanka
-
Ryan Lavery
- Liason-fanka
Powiem Ci, ze ostatnio mam strasznie malo czasu, wiec w DOOL ogladalam tylko wybrane sceny z ostatnieog tygodnia, ale to co widzialam w wykonaniu Tamary bardzo mi sie podobalo. Mysle, ze to bedzie ciekawa postac. A do tego ja osobiscie uwielbiam imie AvaRyan Lavery pisze:Mnie też wkurzył ten spoiler.Liason-fanka pisze:No i Shawn i Belle wyjezdzajaChyba bede plakac!!!
![]()
Marzę tylko, żeby Phillip został na dobre. A jak oceniasz Avę? Tamara gra świetnie. Bardzo się cieszę, że wróciła do Daytime.
- Liason-fanka
-
GL Forever